Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 15, 2016 1:39 am

Ivica Osim 1967 god.
Kao i nogometaši, i publika se mora školovati. Moramo nastojati da postignemo takav nivo kod gledalaca da im prvenstvena bude kvaliteta nogometa, a tek onda pobjeda njihovih ljubimaca. Ja osobno volim da u jednom kvalitetnom susretu podijelimo bodove s protivnikom, kao nedavno s »Dinamom«, nego da jednim slučajnim zgoditkom, poslije slabe i rastrgane igre, osvojimo oba boda.
Zbog toga volim igrati u Rijeci, Zagrebu, Beogradu i Ljubljani. Gledaoci u ovim mjestima znaju što je dobar nogomet i pozdravit će zasluženu pobjedu protivnika isto kao i uspjeh domaće momčadi.

Mislim da kod nas »Vardar« ima najzahvalniju publiku i navijače, koji su veoma privrženi svojim ljubimcima. »Željina« publika, i općenito sarajevska, također je divna, ali se povodi za našim rezultatima. Ako pobjeđujemo, sigurno je da će iduće utakmice posjet biti velik i obratno.

Ipak, ne bih mijenjao naše navijače ni za jedne druge! Mnogo su nam pomogli u najtežim trenucima, kao prošle sezone, kad smo nakon kažnjavanja visili o koncu. Na Grbavici su »Velež« i »Partizan« poveli u dva navrata sa 1:0, Druga liga je bila daleko nepunih pola sata, međutim, zahvaljujući navijačima, momci su se trgli i na kraju pobijedili.

To je najbolji primjer kada publika, kako se to u našem žargonu kaže, dobije utakmicu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

kemo
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:08 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:
kemo je napisao/la:Sta to cujem da nam se vraca Svraka na zimu ?
slika :lol: :lol:
eto i jamaka sa njim :rofl:
Ocm svasta se prica na jugu hahahahah

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:10 am

Dolazi svraka, sve završeno, izjebali ga tamo u indoneziji

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:13 am

LARS1921 je napisao/la:Dolazi svraka, sve završeno, izjebali ga tamo u indoneziji
Tika taka ce se ponovo igrati u Dolini Cupova! :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:14 am

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Dolazi svraka, sve završeno, izjebali ga tamo u indoneziji
Nisu ljudi svjesni kakav ćemo vezni red na zimu imati :)

Plava Porodica
Kontakt:

čet sep 15, 2016 8:20 am

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Nisu ljudi svjesni kakav ćemo vezni red na zimu imati :)
Bolje da nisu :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:18 am

Bio sam malo odsutan. I psihički mi je dobro došlo. Puko sam nakon Čelika i onog indijanca.
Pratio sam s vremna na vrijeme šta pišete. Na kratko samo pa odlazio itd itd. Moram jednu stvar reći koju nisam uspio poslije tog Čelika. Tiče se desnog beka, a vidim i Slavko je spominjao desnu stranu. Moram reći da bi volio Memiju tamo. Pratio sam protiv Čelika Sinišu i u napadačkom smislu nije ništa uradio cijelu tekmu. Ukupno je dvije lopte npr u drugom poluvremenu dao isprvne prema narpijed. U prvom sam primjetio da često ima slobodnog igrača u sredini, a on traži Miru nakojem su dvojica. Uglavnom prema naprijed mi se nikako ne svidja igra njegova. Memija ako ništa mora igrati protiv ovih lošijih ekipa jer je napadački mnogo kvaliteniji. Čak sam u momentu pomislio da ovaj namjerno griješi, ali reko neću teorije zavjere odmah. Nisam uspio upratiti protiv Krupe ovaj dio. Morao bih pogledati tekmu ponovo ako negdje ima. Sa druge strane u odbrani je sve kupio.

zubanovic89
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:31 am

ponosannavas je napisao/la:Bio sam malo odsutan. I psihički mi je dobro došlo. Puko sam nakon Čelika i onog indijanca.
Pratio sam s vremna na vrijeme šta pišete. Na kratko samo pa odlazio itd itd. Moram jednu stvar reći koju nisam uspio poslije tog Čelika. Tiče se desnog beka, a vidim i Slavko je spominjao desnu stranu. Moram reći da bi volio Memiju tamo. Pratio sam protiv Čelika Sinišu i u napadačkom smislu nije ništa uradio cijelu tekmu. Ukupno je dvije lopte npr u drugom poluvremenu dao isprvne prema narpijed. U prvom sam primjetio da često ima slobodnog igrača u sredini, a on traži Miru nakojem su dvojica. Uglavnom prema naprijed mi se nikako ne svidja igra njegova. Memija ako ništa mora igrati protiv ovih lošijih ekipa jer je napadački mnogo kvaliteniji. Čak sam u momentu pomislio da ovaj namjerno griješi, ali reko neću teorije zavjere odmah. Nisam uspio upratiti protiv Krupe ovaj dio. Morao bih pogledati tekmu ponovo ako negdje ima. Sa druge strane u odbrani je sve kupio.
Al opet Sinisa ti probio po desnoj za drugi gol i dodao Markovicu pa mi uzeli 3 boda. Haj budi pametan.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:34 am

da sinisa ili kerim znaju igrati sve sto se od njih zahtjeva na poziciji desnog beka, ne bi igrali ovde, vec vani u jacoj ligi... shvatimo da su nasi igraci u ovoj ligi (osim par izuzetaka) limitirani, i da znaju odigrati super utakmicu a isto tako i losu utakmicu, pa dolazimo do zakljucka, da neces imati nikad perfektnog igraca na bilo kojoj poziciji...
100/94/37/34 - i to je to!

teteac8684
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:41 am

Memija da može bolje od Siniše igrao bi...Trenutno ne može, tako da i u Kaknju očekujem Sinišu na desnom beku...

Mirek11
Kontakt:

čet sep 15, 2016 9:41 am

Zna li neko ima li sta za istok, dozvole, kada se moze ocekivati pocetak izgradnje?
Nacelnik mi je sumnjiv po ovom pitanju a blize se izbori. Ne znam ko sve ima od kandidata ali kod druga naletih na izjavu ovog iz DF koji se dotakao Grbavice ( na 4:00 )
http://www.****.ba/vijesti/izbori-2016 ... vu/458397/" target="_blank

Ima li koji da je nas brat Manijak pa da ga svi podrzimo jer sa ovim ce trenutnim nacelnikom biti patnja po svim pitanjima ako ostane.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:10 am

Trebamo se dogovoriti i podrzati jednog kandidata nas 2000 sa porodicama sigurno bi izgubio lopov Koldžo.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:12 am

slika

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:12 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:15 am

Evo lopine iz Lukavice...Daj Bože da sve bude ok...

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:15 am

bjelica iz sarajeva sudi timu iz sarajeva... :rofl: :rofl: :rofl:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:16 am

jovanmaksimovic je napisao/la:bjelica iz sarajeva sudi timu iz sarajeva... :rofl: :rofl: :rofl:
Jbg Istočno Sarajevo i Sarajevo su dva "različita" grada...
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:19 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:bjelica iz sarajeva sudi timu iz sarajeva... :rofl: :rofl: :rofl:
a pola "istocnog" sarajeva radi, izlazi kupuje u sarajevu... :ganja:

dimitrijevic

čet sep 15, 2016 10:20 am

Ako dodje Svraka to je nastavak smiješne transfer politike.Nije Slavko glup vec imamo jednog Svraku istrosenog sto igra za velike pare. Hocemo Zerica i Beganovica 8-)
Mirza Rascic !

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet sep 15, 2016 10:20 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
a pola "istocnog" sarajeva radi, izlazi kupuje u sarajevu... :ganja:
Dok se pola "zapadnog" opija u "istocnom" :mrgreen:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava