Juce je udarac dobio, tj vise njih pa je moguce zbog toga..Hadzijalagic je napisao/la:Sto jutros Lendric nije trenirao??
Juce je udarac dobio, tj vise njih pa je moguce zbog toga..Hadzijalagic je napisao/la:Sto jutros Lendric nije trenirao??
Jedino je on falio jutros..Minjore je napisao/la:Juce je udarac dobio, tj vise njih pa je moguce zbog toga..Hadzijalagic je napisao/la:Sto jutros Lendric nije trenirao??
ja napisah što mislim da ne bi bio pojačanje, i to nema veze s individualnim kvalitetima. ali kad smo već kod njih, nije ni on vazda pokazivao sve što zna, daleko od toga.Grbavica je napisao/la:
Bubice ili ne, Jamak je uvijek imao hrabrost, drskost a Boga mi i znanje da loptu proturi tamo gdje treba. Ja sad ne vidim takvog igrača.
znam da nije, znam i što, nekad smo se zajedno pripremaliChWilla je napisao/la:ja napisah što mislim da ne bi bio pojačanje, i to nema veze s individualnim kvalitetima. ali kad smo već kod njih, nije ni on vazda pokazivao sve što zna, daleko od toga.Grbavica je napisao/la:
Bubice ili ne, Jamak je uvijek imao hrabrost, drskost a Boga mi i znanje da loptu proturi tamo gdje treba. Ja sad ne vidim takvog igrača.
Hvala pile, bice ako Bog da do evrope onda svi gotovi...pile87 je napisao/la:Uskoro ce jos dva ofarbati.MrRiccoli je napisao/la:Kad ti spomenu farbanje, zna li se hoce li se farbati i ostali reflektori???
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pozdrav i tebi i dobro nam došao.Dolina cupova je napisao/la:Pozdrav braci.
Novi sam na forumu, pratim isti već odavno pa sam se registrovao da ponekad mogu postaviti kakvo pitanje posto ne živim u BiH i nisam upućen oko svega, jedino sta pročitam ovdje i sto nađem u novinama.
Dobrodosao na forum, online dom Zeljnih navijaca. Nadam se da cemo "ukrstiti koplja" i imati dobru diskusiju. Svako dobro.Dolina cupova je napisao/la:Pozdrav braci.
Novi sam na forumu, pratim isti već odavno pa sam se registrovao da ponekad mogu postaviti kakvo pitanje posto ne živim u BiH i nisam upućen oko svega, jedino sta pročitam ovdje i sto nađem u novinama.