LARS1921 je napisao/la:Salko izričito traži nekog ko će unijeti nemir u vezni red protivnika
Ja znam jednogLARS1921 je napisao/la:Salko izričito traži nekog ko će unijeti nemir u vezni red protivnika
Na stranu sve njegove "bubice", ali on bi ovoj ekipi valjao itekako.Grbavica je napisao/la:Vjeruj da bi nam Jamak bio pojačanje.
KRAJ HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHurmasica je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=OErZ829UB3A[/video]
0:45, pa mi opet je*ite mater![]()
ja ne vjerujem. tim je problem, nisu pojedinci. vi mislite što je neko igrao kad smo bili šampioni, da bi sad opet tako igrao i da bismo opet bili šampioni. a zaboravljate ulogu koncepta, tima, uigranosti...ja mislim da mi imamo toliki problem sa timom da zasad ni mnogo bolji od jamaka ne bi sami po sebi bili pojačanje...Hurmasica je napisao/la:Na stranu sve njegove "bubice", ali on bi ovoj ekipi valjao itekako.Grbavica je napisao/la:Vjeruj da bi nam Jamak bio pojačanje.
15:30 subotaboja mora je napisao/la:Kad igramo sa Mladosti.
Alkohola se otarasio, zena uzela pod svoje..Hurmasica je napisao/la:Na stranu sve njegove "bubice", ali on bi ovoj ekipi valjao itekako.Grbavica je napisao/la:Vjeruj da bi nam Jamak bio pojačanje.
Tamam sam pošao da dopunim.ChWilla je napisao/la:i sudija zaboravih napisati
Bubice ili ne, Jamak je uvijek imao hrabrost, drskost a Boga mi i znanje da loptu proturi tamo gdje treba. Ja sad ne vidim takvog igrača.ChWilla je napisao/la:ja ne vjerujem. tim je problem, nisu pojedinci. vi mislite što je neko igrao kad smo bili šampioni, da bi sad opet tako igrao i da bismo opet bili šampioni. a zaboravljate ulogu koncepta, tima, uigranosti...ja mislim da mi imamo toliki problem sa timom da zasad ni mnogo bolji od jamaka ne bi sami po sebi bili pojačanje...Hurmasica je napisao/la:Na stranu sve njegove "bubice", ali on bi ovoj ekipi valjao itekako.Grbavica je napisao/la:Vjeruj da bi nam Jamak bio pojačanje.