Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
To na stranu, gledaju se igračke kvalitete i jednostavno, sa svim novim imenima, on nema mjesta tu.
Upravo to, na ljeto se zahvaliti i njemu i Enisu Sadikovicu jer u ekipi kakva se pravi oni nemaju mjesta..Špekac1921 je napisao/la:Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
To na stranu, gledaju se igračke kvalitete i jednostavno, sa svim novim imenima, on nema mjesta tu.
Pravimo bolju ekipu, a to jedino možemo dovođenjem kvalitetnih igrača i rješavanjem onih koji to nisu.Brkoo je napisao/la:Upravo to, na ljeto se zahvaliti i njemu i Enisu Sadikovicu jer u ekipi kakva se pravi oni nemaju mjesta..Špekac1921 je napisao/la:Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
Ja koliko znam ne misle nasi tako ocjena je da je dobar ali da mu treba vremena da se prilagodi od nacina treninga do stila igre pa samog zivota u Sarajevu.Vremena hvala Bogu za njega imamo.Elegant je napisao/la:Lose se pokazao swed a mi u u njemu vidjeli veliko pojacanje ?
Ma dobro sve je to uredu, ja samo kažem da ne bi bilo fer da ga samo tako šutnemo pogotovo dok je još povrijeđen.delinjo je napisao/la:pa izgorili bi i ti i ja jer isto tako volimo klub ...ali realno mi ne smijemo dozvoliti da nekome placamo pa makar i 100 KM a da od njega nemamo koristi...a realno nikakve ama bas nikakve koristi nemamo od njega...sto rece momak gore ljubav na jednu stranu a mi smo ipak fudbalski klub a ne merhametFaraonTM je napisao/la:Za Nedu sam siguran da sutra mora igrati (pod uslovom da je zdrav) za Želju on bi izgorio na terenu kao što je uvijek i radio u plavom dresu. Možda nema neki kvalitet al' to sve nadoknađuje željom i voljom.
A i poprilično sam siguran da je Nedo neko ko podiže atmosferu u svlačionici tako da ga nije fer tjerati. Ako nađe sebi angažman neka ide slobodno.
Nikog ne opravdavam, nama se i u Zenici i u Mostaru svasta pjevalo i psovalo, ne bih volio da uzvracamo sada, mi imamo srece sto je klub u sigurnim rukama a do skoro je bila situacija jako poblematicna, idemo bodrit Želju i to je to, a nadam se oporavku svih klubova s nekom tradicijom i bazom navijaca kako bi nam liga bila sto interesantnija bili oni nama simpaticni ili ne..ChWilla je napisao/la:ja se slažem sa tobom i ne mrzim ni čelik ni velež ni zenicu ni mostar. ali sami su sebi krivi za situaciju u kojoj su. a ljudi još ne znaju koliko je nama malo falilo da slično potonemo.
Isprati ga u bilo kojoj sansi za nas kako se dobro krece i kako je dobro pozicioniran. Bekric ga par puta nije ispostovao pogotovo u jednoj kontri kada mu je ovaj trazio loptu i otvorio prostor a on je gurnuo Tijagu pa i u situaciji kada je Bekric dao gol rezon je bio da njemu gurne loptu jer opet dobro stoji i na pravom je mjestu. Siguran sam da malo vremena treba i da ce se i te stvari poslozitiMinjore je napisao/la:Ali samo treba ispratiti kretanje Lendrica kod gola, od primanja lopte na centru pa prema golu..