Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Špekac1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 3:23 pm

Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
To na stranu, gledaju se igračke kvalitete i jednostavno, sa svim novim imenima, on nema mjesta tu.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Brkoo
Kontakt:

uto mar 01, 2016 3:42 pm

Špekac1921 je napisao/la:Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
To na stranu, gledaju se igračke kvalitete i jednostavno, sa svim novim imenima, on nema mjesta tu.
Upravo to, na ljeto se zahvaliti i njemu i Enisu Sadikovicu jer u ekipi kakva se pravi oni nemaju mjesta..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Špekac1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 3:47 pm

Brkoo je napisao/la:
Špekac1921 je napisao/la:Neka Nede do kraja sezone i onda lijepo neka potraži novi angažman, trebamo biti realni i reći da nema toliki kvalitet, iako je veliki Željovac.
Upravo to, na ljeto se zahvaliti i njemu i Enisu Sadikovicu jer u ekipi kakva se pravi oni nemaju mjesta..
Pravimo bolju ekipu, a to jedino možemo dovođenjem kvalitetnih igrača i rješavanjem onih koji to nisu.
Ne kažem sad da je Nedo toliko loš, ali uporediti ga sa Đermanovićem ili Lendrićem, kad uzmeš u obzir da su tu Mujagić i eventualno Beganović i Tiago, onda je slika jasna.

damirfile
Kontakt:

uto mar 01, 2016 3:55 pm

Pustimo to edisu .

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto mar 01, 2016 4:20 pm

Željina snaga je u njegovim vojnicima, velikim i malim, neznanim i znanim. :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

Špekac1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 4:21 pm

Naravno, Edis je pokazao da zna šta i kako, lijepo se riješio amatera sad na polusezoni, ne sumnjam da će to znati uraditi u budućem periodu sa nekim igračima koji budu višak.

pintol_TM87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 4:24 pm

nece mailson i onaj svedjanin zadugo vidjet prvu postavu, naravno ako mjerilo bude trening, pogotovo ovaj svedjanin da bog sacuva..

Elegant
Kontakt:

uto mar 01, 2016 4:45 pm

Lose se pokazao swed a mi u u njemu vidjeli veliko pojacanje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 4:48 pm

Elegant je napisao/la:Lose se pokazao swed a mi u u njemu vidjeli veliko pojacanje ?
Ja koliko znam ne misle nasi tako ocjena je da je dobar ali da mu treba vremena da se prilagodi od nacina treninga do stila igre pa samog zivota u Sarajevu.Vremena hvala Bogu za njega imamo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:06 pm

Ali samo treba ispratiti kretanje Lendrica kod gola, od primanja lopte na centru pa prema golu.. :pljesak:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:12 pm

impresivno, vidi se na punom snimku.
gradi željo boli te *****

FaraonTM
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:16 pm

delinjo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Za Nedu sam siguran da sutra mora igrati (pod uslovom da je zdrav) za Želju on bi izgorio na terenu kao što je uvijek i radio u plavom dresu. Možda nema neki kvalitet al' to sve nadoknađuje željom i voljom.

A i poprilično sam siguran da je Nedo neko ko podiže atmosferu u svlačionici tako da ga nije fer tjerati. Ako nađe sebi angažman neka ide slobodno.
pa izgorili bi i ti i ja jer isto tako volimo klub ...ali realno mi ne smijemo dozvoliti da nekome placamo pa makar i 100 KM a da od njega nemamo koristi...a realno nikakve ama bas nikakve koristi nemamo od njega...sto rece momak gore ljubav na jednu stranu a mi smo ipak fudbalski klub a ne merhamet :D
Ma dobro sve je to uredu, ja samo kažem da ne bi bilo fer da ga samo tako šutnemo pogotovo dok je još povrijeđen.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

cikazubo
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:23 pm

Ovih dana cesto cujem pogrdne recenice na racun Veleža i Čelika, niko ne kaže da se trebamo volit al iskreno ta dva kluba pogotovu Velež su prijeko potrebni BH ligi, yebes ove methaleghe, mladost dk i ostale ublehe i seoske klubove, volio bi da s postovanjem u subotu dodjemo Veležu, golova zabiti koliko mozemo moze biti vazna i gol razlika na kraju, al gospodski navijat samo za Želju i to je to, ne moramo biti kao ostali valjda nam to i krasi klub kroz historiju..

ChWilla
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:26 pm

ja se slažem sa tobom i ne mrzim ni čelik ni velež ni zenicu ni mostar. ali sami su sebi krivi za situaciju u kojoj su. a ljudi još ne znaju koliko je nama malo falilo da slično potonemo.

cikazubo
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:31 pm

ChWilla je napisao/la:ja se slažem sa tobom i ne mrzim ni čelik ni velež ni zenicu ni mostar. ali sami su sebi krivi za situaciju u kojoj su. a ljudi još ne znaju koliko je nama malo falilo da slično potonemo.
Nikog ne opravdavam, nama se i u Zenici i u Mostaru svasta pjevalo i psovalo, ne bih volio da uzvracamo sada, mi imamo srece sto je klub u sigurnim rukama a do skoro je bila situacija jako poblematicna, idemo bodrit Želju i to je to, a nadam se oporavku svih klubova s nekom tradicijom i bazom navijaca kako bi nam liga bila sto interesantnija bili oni nama simpaticni ili ne..

cala
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:32 pm

Sve je to super ali treba zasluziti opstanak na terenu. Nek ispadnu i jedni i drugi, po mogucnosti da im zakucamo posljednji ekser na kovcegu. Ne treba imati respekt prema nikome kad svi jedva cekaju da nam ga suknu iza ledja.

ChWilla
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:34 pm

neće čelik sigurno ispasti na terenu. ali finansijski i organizaciono je u stravičnoj situaciji.

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:38 pm

Odgledah snimak tekme i sve sto imam reci jeste da odajem cast upravi, Edisu, igracima na odlicnom zalaganju i naravno nama Manijacima jer napravili smo spektakl i pokazali sta smo mi u ovoj drzavi. :klanjase2: :klanjase2:

Sto sam primjetio je da se dobro branimo, kolektivno i odgovorno sa cijelim timom. Sa tribina, svaki posjed Sirokog i drugih ekipa inace meni se cini kao neka sansa ali kad se ovako pogleda dosta je drugacije :ganja: . Pored prije izdvojenih Jovana i Lepog, Zola je bas dobro odigrao po mom misljenju, takodjer Lendric koji je pretrcao puno i bas je brz kad krene trcati i vrsiti pritisak na odbranu. Ne treba nikoga izdvajati jer svi su odradili svoj dio posla i sudjelovali su u ovoj pobjedi, ali nekako ova 4 igraca su najbolji dojam ostavili na mene.

pile87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 5:58 pm

Minjore je napisao/la:Ali samo treba ispratiti kretanje Lendrica kod gola, od primanja lopte na centru pa prema golu.. :pljesak:
Isprati ga u bilo kojoj sansi za nas kako se dobro krece i kako je dobro pozicioniran. Bekric ga par puta nije ispostovao pogotovo u jednoj kontri kada mu je ovaj trazio loptu i otvorio prostor a on je gurnuo Tijagu pa i u situaciji kada je Bekric dao gol rezon je bio da njemu gurne loptu jer opet dobro stoji i na pravom je mjestu. Siguran sam da malo vremena treba i da ce se i te stvari posloziti :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:

uto mar 01, 2016 6:07 pm

Kame hame

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava