Nema niko suspenziju svi u konkurenciji za Velež osim povrijedenih Turkovica i D.SadikovicaAlmir je napisao/la:Jel Bogi ima pravo nastupa u Mostaru, kakvo je stanje sa žutim? Znam da je bio na listi kad je neko postavljao sve naše igrače koji imaju kartone..
vala nadamse da ce se uskoro rijesiti Nede Turkovica ,jer je decko na platnoj listi a realno nema nista od njega,niti moze igrati u ovakvom Zeljeznicaru sve i da je zdrav...taman da skinu sa platne liste i malo rasterete ako nista...uhar jeDR.HOUSE je napisao/la:Nema niko suspenziju svi u konkurenciji za Velež osim povrijedenih Turkovica i D.SadikovicaAlmir je napisao/la:Jel Bogi ima pravo nastupa u Mostaru, kakvo je stanje sa žutim? Znam da je bio na listi kad je neko postavljao sve naše igrače koji imaju kartone..![]()
i kao nekaaad popuši ga nježnoooo, za ona dobra, dobra, dobra stara vremena..
Nije problem Nedo Turkovic,on je djete Zelje,povrijedio se tu,glupo bi bilo sad ga tjerati,prije ili kasnije ce sam otici,sumnjam da ima neka velika primanja,a na kraju krajeva ne smije nam se ponoviti slucaj Stanic,ne uporedjujem kvalitete Stanica i Turkovica,al nije fer ga tjerati sad, samo zato sto nema mjesta,bio je tu kad nismo imali boljeg i bilo je igraca koji su imali puno veca primanja,a nisu nista pokazali,npr Varea..delinjo je napisao/la:vala nadamse da ce se uskoro rijesiti Nede Turkovica ,jer je decko na platnoj listi a realno nema nista od njega,niti moze igrati u ovakvom Zeljeznicaru sve i da je zdrav...taman da skinu sa platne liste i malo rasterete ako nista...uhar jeDR.HOUSE je napisao/la:Nema niko suspenziju svi u konkurenciji za Velež osim povrijedenih Turkovica i D.SadikovicaAlmir je napisao/la:Jel Bogi ima pravo nastupa u Mostaru, kakvo je stanje sa žutim? Znam da je bio na listi kad je neko postavljao sve naše igrače koji imaju kartone..![]()
pa izgorili bi i ti i ja jer isto tako volimo klub ...ali realno mi ne smijemo dozvoliti da nekome placamo pa makar i 100 KM a da od njega nemamo koristi...a realno nikakve ama bas nikakve koristi nemamo od njega...sto rece momak gore ljubav na jednu stranu a mi smo ipak fudbalski klub a ne merhametFaraonTM je napisao/la:Za Nedu sam siguran da sutra mora igrati (pod uslovom da je zdrav) za Želju on bi izgorio na terenu kao što je uvijek i radio u plavom dresu. Možda nema neki kvalitet al' to sve nadoknađuje željom i voljom.
A i poprilično sam siguran da je Nedo neko ko podiže atmosferu u svlačionici tako da ga nije fer tjerati. Ako nađe sebi angažman neka ide slobodno.
To bi bilo baš kvarnjački, prema bilo kome, a u ovom slučaju je naše dijete.LARSSON je napisao/la:Kako cemo imati koristi kad je povrijedjen? Mozda kad se vrati pukne ga luda pa krene rešetati
Bilo bi glupo otpustiti igrača dok je jos povrijedjen.