Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Choks
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 01, 2016 12:13 am

Choks je napisao/la:U Mostaru uzimamo sigurno . Puno smo jači . Ja nemam ništa protiv veleža , ni protiv Mostara , ali hoću da znate jednu stvar . Pošto sam ja iz Konjica , a mi iz Konjica dolazimo svaku utakmicu u velikom broju , većina navijača veleža iz Konjica baš mrze Želju. A svršavaju na komšije naše . A svi znamo kako su opet kolektivno slavili kada su nam uzeli titulu .Zato nemam ni emocija na njihovo propadanje neka ga glabaju . Pa nek svako svoje bitke bije , volimo Želju pratimo samo plave .. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

uto mar 01, 2016 12:23 am

Koje kurate sreće je ovaj S. Stevanović, brat u prvu špansku ligu trebao ići, tačnije, trebao zaigrati za Real Zaragozu..
Inače, svaka čast za sve rečeno momčino !

"Za nezavisnost tvoju, mnogi od nas su pali, ali da zatreba opet bi prvi u odbranu stali ! "

Zna li neko gdje je onaj blentavi @Gator ?

Jaozinho22

uto mar 01, 2016 1:21 am

Svaka čast za stranicu ''Samo Željo'' i administratore iste :palacgore:
Svako malo nas obraduju i iznenade nečijom pričom,Stevanovićeva je strašna.... :zeljeznicar1:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto mar 01, 2016 2:15 am

JAo kakav dan juce braco bolest bolest.Bakljada,navijanje,dimovi,rezultat :klanjase2: pokazalo se jos jednom da Zeljo ne moze bez Manijaka i da smo jesenas bili uz njeg imali bi vise bodova garantujem al helem nejse.O utakmici je sve receno,maloprije sam pregledao snimak i slazem se sa svim napisanim ovdje,najbitnije je da smo ovu dobili i uvjeren sam da cemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji,nadoce i Miro i Memija,Bekrija da se ranije oslobadjo lopte u par situacija mogao je iveci rezultat biti ali mislim da ga je ponio ambijent i zelja za golom pred punom Grbavicom i na kraju mu je uspjelo,na majstorski nacin ,pokazao je klasu.Najveci dojam su ostavili Sinisa,Jovan i Zola svaka cast i nadam se da ce nastaviti na onom nivou,Stanic mi je puno bolji na beku bio,Aco Bogi :klanjase2: Lendric i Tiago ubice Edis pokazao da zna i da mu treba vjerovati.Sljedeca stanica Mostar,svi ko jedan :zeljeznicar1:

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto mar 01, 2016 3:06 am

Eh, malo se odspavalo, glava se ohladila i presabrali su se utisci pa se može i koja pametna reći. Nisam mislio raditi nikakve analize jer je manje više dosta stvari obrađeno, malo se Memija uzeo na zub al' eto valjda će vas proći. Iako trenutno djeluje lošije na terenu to je samo zato što su mu sada saigrači kvalitetni pa njegove greške dolaze do izražaja ali i on se malo "pogubio" ( ne toliko koliko su neki zakukali ali malo jeste ) pa onda to dođe nekom kao izgovor da ospe po njemu. Neki pominju njego slabo vraćanje nazad a nisu razmotrili njegov najveći adut, njegovu brzinu da istrči sa centra do ivice 16 m, nemože od 16 do 16 već od centra a tu ga je trener postavio, neznam ni ja tačno i možda lupam ali možda mu je Edis rekao da čeka lopte i istrčava jer u odbrani ima ko zakrpiti rupu pa se nije stalno vraćao samo znam da je daleko od istine da nije bio naš defanzivni bonus. Igrao je naprijed na korpulentnog beka koji je čini mi se duplo teži od njega i nije se mogao puno gurati ali nije bježao od duela i pokušavao je prolaziti, neuspješno ali se trudio i ja mu ništa ne zamjeram. Ma vala i da je kiksao nešto ja bih mu oprostio jer je naše dijete koje diše Želju i ako je u nekom takmičarskom padu ja mu sada još veću podršku dajem jer mu kao dijelu Željine porodice želim sve dobro u životu i da što prije začepi zle misli vrućih glava. Svi mi navijači bi morali malo više poštovati našu plavu porodicu a pogotovo kad neide i kad je teško. Kad sam kod nas navijača da malo svratim, više smo mi imali greški nego Memija a nisam pročitao da je neko nešto kudio jer je u globalu sve bilo super. Iako smo po ko zna koji put dokazali da smo daleko iznad svih ljut ću biti na sve vas ako se nebudete pojavili na utakmici protiv Mladosti, ako su sada rekli da nas je bilo 10.000 hajmo iz inata skupiti još 2.000 navijača i opet napuniti stadion. Slike i klipovi su obišle svijet i strašan odjek su napravili pa hajde da iskoristimo ovih 15 dana da opet napravimo mobilizaciju, sve i staro i mlado da nam dođe, dobar provod nam je zagarantovan. Nemoramo opet zapaliti stadion jer huk navijača sa Juga i Sjevera je dovoljan da igračima daje vjetar u leđa kako bi pokazali zašto su dobili čast da igraju u klubu kao što je naš Željo.
イビチャ・オシム

Neandertalac

uto mar 01, 2016 8:24 am

Svi imamo svoje vidjenje utakmice i cjelokupne situacije. Naravno svi smo prezadovoljni, od ambijenta, rezultata, pojacanja, juga itd...
Ipak to nije razlog da zazmirimo na neke, da budem blag; `male nedostatke`, jer ispravljanjem tih sitnica mi se dizemo na jedan novi nivo.
Ne znam sta ste vi gledali pa vam Memija nije zasmetao. Pa decku su jos samo dzepovi na opremi falili, tako je djelovao.
Nula bodova. Ona poprecna lopta kada su pogodili stativu je direktna posljedica nezainteresovanosti. A u defanzivi, taj `debeli` bek se ubacivao neometano, spartao i gore i dole, i previse lako zaustavljao anemicnog Memiju.
Opet, kao sto sam i rekao Memja je u losoj formi vec duze vrijeme, ali to se i moze oprostiti ali ne htijenje, nikako.

Ovo shvatite kao konstruktivnu kritiku. Onaj stari, explozivni, borbeni, na momente malo ludi Memija bi u ovakvoj ekipi dao desetak golova i bio mora za protivnicke odbrane.
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:01 am

**** vas više leonardo di kaprio, nije vam babo osvojio oskara, nije željo osvojio ligu šampiona...

ne kažem vama :ganja:
gradi željo boli te *****

dell21
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:10 am

Sretan dan nezavisnosti domovino jedina.

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 01, 2016 9:28 am

ChWilla je napisao/la:**** vas više leonardo di kaprio, nije vam babo osvojio oskara, nije željo osvojio ligu šampiona...

ne kažem vama :ganja:
Nemoj tako cojk duze cekao oskara nego kone titulu,hoce li slaviti pred vjecnom :rofl1:

hardwell
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:24 am

Ja prvi dajem podršku Memiji. Mora shvatiti da je loš pas razlog loše forme, loš dribling možda razlog loše forme. Ali to da kad izgubiš loptu ne želiš da uzmeš loptu protivniku ili napraviš pametan faul u najgorem slučaju, to je sramota. Memija je važna karika, Memija je bek koji se profilisao u krilo. Nije igrač koji će razliku praviti u par metara, već trkom i na većem prostoru. Majstore, samo daji 100% forma će da se vrati. Ispoštovat ćemo i tebe, Beganovića, Žerića, Sadikovića, Kjosevskog, Mujagića i sve ostale. Samo je važno da se borite!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

terabajt
Kontakt:

uto mar 01, 2016 10:30 am

Sretan dan nezavisnosti jedne nam jedine domovine. :zeljeznicar1:

Virtu4L

uto mar 01, 2016 10:37 am

Ajzea je napisao/la:Koje kurate sreće je ovaj S. Stevanović, brat u prvu špansku ligu trebao ići, tačnije, trebao zaigrati za Real Zaragozu..
Inače, svaka čast za sve rečeno momčino !
Biće on Željovac od glave do pete :zeljeznicar1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

salle86
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:28 am

BHDragons je napisao/la:Meni nikad repka neće biti ispred Želje
Takođe
Volim ovu državu malo je reći, ali je posmatram onakvu kakva jeste, državu 3 naroda.
Željo je samo naš, tu nema ni vjere ni nacije, boje kože, socijalnog statusa...

ŽELJO JE NAŠ A MI SMO SVI MANIJACI ŽELJINI
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Elegant
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:35 am

Sad protiv Sirokog na klupi nije bio Mailsona sta je to sa njme ? Volio bih sad da ga vidim protiv Veleza po ljevoj strani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BHDragons
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:39 am

Sretan Dan nezavisnosti plava braćo
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Ajzea
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:41 am

Sretan Dan nezavisnosti jedne nam jedine familijo !

krajisnik87
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:43 am

Elegant je napisao/la:Sad protiv Sirokog na klupi nije bio Mailsona sta je to sa njme ? Volio bih sad da ga vidim protiv Veleza po ljevoj strani.
I mene bas zanima sto nije na klupi barem bio , jel samo njega izostavio ili jos nekoga ? A cini mi se dobrim igracem
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:52 am

slika

Izgleda dobar ovaj Herbalife :ganja:
Spominjao sam vec, i ja bi Mailsona volio vidjeti na krilu ili sad u Mostaru ili u Banja Luci.

Sretan Dan nezavisnosti, "odavde i sa svih nasih mjesta ici ce poruka, zivote za Bosnu i Hercegovinu cemo dati!". :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:53 am

Koliko je ograničenje u našoj ligi za rezerve, i ima li ga uopće?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Špekac1921
Kontakt:

uto mar 01, 2016 11:54 am

Sretan dan nezavisnosti braćo!
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava