[video]https://www.youtube.com/watch?v=vLIWXtYQfoU[/video]
joj glasa
ne bih gledao ovaj horor od večeras ponovo,čak i da mi plate.Plavi orkestar je napisao/la:Evo pocinje snimak na bht
Bekrić - e jebiga Tuce, loša je ova bila što jest jest. Korneri svaki na prvu stativu, u nekim situacijama sporo rješavanje lopte. Jednostavno kad ga stane, baš ga stane, bilo je i zvižduka kad je izlazio. Biće bolje naredne sedmice.- VODI GA KUCI PA NEK TI IGRAHurmasica je napisao/la:Rekoh ja da je meni dovoljno i 1:0 da se sa Grbavice vratim raspoložen al' eto i 2:1 je podnošljivo. Početak utakmice smo otvorili mlitavo vala i jedino vrijedno spomena je gol Križmana. Kada smo zadnji put dali gol van 16 metara? Kada smo uopšte opucali van 16 metara? Vala ja ne pamtim, al eto Križman me je podsjetio kako to izgleda. Penal je bio, katastrofalna reakcija prvo Šećerovića a onda i Kosorića koji ne zna ni sam šta je uradio u onoj situaciji. Moglo se ondje puno, puno bolje reagovati. Drugo poluvrijeme otvaramo za klasu bolje nego prvo, juriš od prvog zvižduka, pritisak i izlazak naše zadnje linije ponekad i na 30 metara od njihovog gola. Pobjeda apsolutno zaslužena, mogla je biti i uvjerljivija hladno koliko smo prilika i poluprilika propustili u drugom poluvremenu. Krupa? Mene ta ekipa ama baš ničim nije dojmila. Klasična domaćinska ekipa. E sada malo o igračima:
Veca - nesiguran u pojedinim situacijama, neshvatljivo reaguje ali bolje je djelovao nekako nego prethodne utakmice. Biće valjda bolje.
Stanić - TV U BOJI za Bevaba i Husića. Kakav god da je, sa svim svojim manama, on je ovu utakmicu bukvalno preorao teren.
Kosorić - Pogriješio kod penala, još neke situacije nije odradio kako treba, u drugom poluvremenu došao sebi, Jaha se baš izderao na njega kod penala.
Jahić - miran, iskusno odigrao, jednom ga je samo pretrčao igrač Krupe pa je bilo guravo malo ali sve u svemu bolji dio štoperskog para danas.
Siniša - ko i uvijek, solidno, požrtvovano u odbrani, u drugom poluvremenu dosta puta se ubacivao u napad što je pomoglo i kod gola.
Šećerović - također pogriješio kod penala, ostalo odradio solidno.
Marković - zanimljiv igrač, nudio se dosta, tražio loptu i dosta je onako smiren sa loptom. Postigao prvijenac, igra stvarno solidna za prvu utakmicu i vjerujem da će nam valjati u budućnosti.
Bekrić - e jebiga Tuce, loša je ova bila što jest jest. Korneri svaki na prvu stativu, u nekim situacijama sporo rješavanje lopte. Jednostavno kad ga stane, baš ga stane, bilo je i zvižduka kad je izlazio. Biće bolje naredne sedmice.
Križman - uh, paklen igrač stvarno, postigao odličan gol u prvoj utakmici i podsjetio me na to kako izgleda šut i gol van 16 metara. Hvala mu na tome. Vidi se da mu fali kondicije ali je danas mnogo, mnogo agiliniji bio nego Lendrić. Isto kao za Markovića, valjaće nam itekako samo dok dostigne pravu formu.
M. Stevanović - klasika, nema se tu šta reći, nekad reaguje malo slabije ali sve u svemu od njega standardno izdanje.
Lendrić - slabo je ovo bilo Ivane. Bez dobijenog duela, nekako bez energije. Mora bolje!
Lazić - koristan igrač, mlad i vjerujem da Slavko u narednom periodu može dosta izvući iz njega. Uglavnom dobro je odradio one minute na terenu.
Radinović - jest možda zbog svog mentaliteta lijen, izgleda da mu je mrsko sve, ali da je majstor sa loptom jeste itekako. On kada je ušao, na sredini terena smo živnuli i na kraju rutinski priveli utakmicu kraju. Slavko ako još uspije samo da mu razbije te neke bubice, on će biti vrhunski igrač jer ima sve predispozicije za to.
Eto ja se malo raspisah, halalite. Idemo dalje, ova pobjeda nam je bila bitna itekako jer se vidjelo na početku utakmice da je samopouzdanje ekipe ne nula, nego je otišlo u minus. Vjerujem da će sada biti lakše sve. VOLIM TE ŽELJO!
Bez obzira na to koliko izgleda lijeno, mi proigrasmo njegovim ulaskom, brži protok lopte. Ofarbani nek se dobro zapita ima li pravo uopšte da glumi zvijezdu...Tavas1921 je napisao/la:Al kako se Petrovic izdero na Radinovica zbog sporog vracanja u 90oj minuti a ovaj tek uso... Nece mu jos puno tolerisati sigurno, na prvu postavu sigurno moze zaboravit za sad.