Ne smije on vise igrati. Cak ni 10 minuta po utakmici. Ali onda pomislim, imamo previse igraca koji takodjer ne zasluzuju minutazu, pa zasto onda oni da igraju a on da ne igra...irfo je napisao/la:Jos jednom samo nek neko kaze da treba bekric igrat

Ne smije on vise igrati. Cak ni 10 minuta po utakmici. Ali onda pomislim, imamo previse igraca koji takodjer ne zasluzuju minutazu, pa zasto onda oni da igraju a on da ne igra...irfo je napisao/la:Jos jednom samo nek neko kaze da treba bekric igrat
Bekric, kapiten i golman ne mogu u bosna semi igrat, treba dati sanelu kapitensku trakusajo10 je napisao/la:Ne smije on vise igrati. Cak ni 10 minuta po utakmici. Ali onda pomislim, imamo previse igraca koji takodjer ne zasluzuju minutazu, pa zasto onda oni da igraju a on da ne igra...irfo je napisao/la:Jos jednom samo nek neko kaze da treba bekric igrat
Srce mi je se zaledilo na trenutak... Pomislio sam 2-2... Nemoj to nikad vise dragi storme..storm_raider je napisao/la:nevjerovatno
Nikako mi nije jasno da Bekric i Kosoric moraju igrati. Cime su oni kupili mjesta u prvih 11? Ako i kod Salke budu igrali onda nam nema pomoci.irfo je napisao/la:Jos jednom samo nek neko kaze da treba bekric igrat
Da smo dobiliAlipasino je napisao/la:Sta je nevjerovatno.
Dobro te je ba, ubi koliko smaras...Alipasino je napisao/la:Uf