Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 29, 2016 9:40 pm

http://www.asroma.com/en/news/2016/2/as ... -permanent" onclick="window.open(this.href);return false;

Imamo li kakvih para guzovače još? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Avanes
Kontakt:

pon feb 29, 2016 9:44 pm

Pljunuti je lik Ljigata i frajer bi Lednriću morao da se zahvali što mu je spasio život golom. Da nije pao go dobio bi degenek u naredih 2-3 minute i to dobar degenek. Moraš biti hebeno frustriran da bi počeo sa onakvim psovkama u trećoj minuti utakmice.

Mada mislim i da su raja htjela zbog uprave da sve prođe savršeno i bez incidenata pa su ga istrpila, jer ono je fakat bio ples po živcima.
Mirsad Siljak: "Te osobe koje su preko dvadeset, da su i preko cetrdeset godina u ovome klubu, njih nije lijepo vidjeti a ne komunicirati sa njima."

Ajzea
Kontakt:

pon feb 29, 2016 9:51 pm

FK Borac i FK Sloboda gledao jako kratko. Priznajem, uzivao sam u čarima europskog fudbala, uslijedilo je i gašenje laptopa neposredno nakon što sam vidio nekolicinu impozantnih akcija, čime sam se i definitivno oprostio od osvajanja kupa te molio Allaha Dz.š. da se do daljneg odlozi utakmica sa Slobodom. Nastradat ćemo i od jednih i od drugih, u svakom slučaju..

Uglješina p.ička, **** sliku svoju. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Spoiler:
slika
http://ink361.com/app/users/ig-17131195 ... a__/photos" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo nam Sinišu opasno pasu sarajevske starlete, javne zene, bludnice od zanata, etc. :kafa:

teatrale36
Kontakt:

pon feb 29, 2016 9:53 pm

Minjore je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Sta je uradio?
Jebe igracima majke placenicke, nema sta ne govori, znaci gnusne stvari, raja mu govori da usuti, on nastavlja, psuje upravu, sve igracima. Zabijemo mi gol, on se usuti. 99% sam siguran da mu je brat.
Da to nije cuveni Aldin? :lol:
Nije se sta juce imalo kome prigovoriti mozda je samo Memija podbacio, ostali su bili u skladu sa svojim mogucnostima ( trenutnim) nadam se!

rodrigo87
Kontakt:

pon feb 29, 2016 9:54 pm

Ado je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Ah kakav je merak doci medju raju gdje ima pitara koji se jedu... Sto se tice terena, pucaju suplju da smo trebali primit gol na 0:0 i da je trebalo 0:3 zavrsit minimalno... A sto se tice tribine, slag na tortu, kaze skripari nam dosli a mi nismo nista uradili :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Izvinjavam se zbog pisanja na vasoj temi,ali nije korektno ovako nesto napisati,i generalisati.
Ja sam medu prvima cestitao na svemu,pogotovo na skandiranju za Vedrana i jos jednom,najiskrenije kapa do poda za to.
Dalje sam pozelio da ih satarete do kraja,a to ako je neko rekao da je trebalo biti 0:3 ili se zajebavao ili nema veze sa fudbalom.
I sta ste vi trebali sada da napadnete listicane?Onda taj "navijac" nije dobar s glavom.
Nikada,ali nikada ne bih pozelio pobjedu kamenjara,pa makar i protiv vas igrali,a da se rjesava prvenstvo tom utakmicom.
Eto sta ja kao navijac Sarajeva mislim o tome i koliko se "jedem" zbog vase,vise nego zasluzene pobjede.
Nisam najmerno napisao navijac.. Ne generalisem, ali kazem kakve raje pitara imam.. Pretezno su to neki kvazi navijaci.. izvini ako sam nesto pogresno napisao.

storm_raider
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:03 pm

rodrigo, takvih je svugdje i nazalost to ne bira ni klub ni rasu ni naciju. Hadalji everywhere. :mrgreen:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ivicahuljev
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:04 pm

Gledao sam Borac Sloboda I nije bilo neke razlike izmedju te dvije ekipe igra uglavnom na sredini terena,Zeba se nije nesto iskazao samim tim ni Sloboda,srecom ima naredno kolo prije 1.utakmice kupa nakon kojeg ce biti malo jasnije sta nas ocekuje u Banjaluci, mada mi ako nastavimo u ovom ritmu protivnik nije bitan jer po meni je S.Brijeg mozda I najuigranija ekipa lige a stvorili su samo dvije sanse pred nasim golom

storm_raider
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:06 pm

Meni i dalje nije jasna putanja one lopte kada su pogodili stativu sa 25 metara. Nevjerovatno je lelujala po zraku.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:11 pm

jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno gol
100/94/37/34 - i to je to!

ISB87
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:11 pm

Rodjeni su dosta slabiji od nas, bar po "imenima".Ocekujem dosta suteva van 16m, i da cemo probiti bunker u pocetnih petnestak min, kasnije ce sve lakse ici.
MIRZA RASCIC

delinjo
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:15 pm

ma sto bi rekao Amar Osim ko god plati kartu ima da prica sta god zeli i da komentarise to je njegovo pravo,ljudi su frustrirani u raznim sferama zivota pa mu je to jedini nacin nazalost da svoj bijes negdje iskali...ne kazu za nas djaba da smo glupi ko narod ko god misli da je to slucajno neko eto spomenuo pa ostalo vara se...samo je problem sto mislimo da smo najpametniji pa svaka budala komentarise ali sta ces ...demokratiju smo htjeli eto i dobili smo je ...da dovedemo Messija takvi bi rekli sto smo doveli njega trebali smo Ronalda...najvaznije po klub je nek takvi kuopuju karte non stop...nek tu i tamo potrose u fan shopu ...a ovi komentari...njegovo misljenje je nebitno svakako niti ga neko uzima u razmatranje...samo nek ostavlja pare klubu i nek laprda...nek povede jos 100 takvih na utakmicu i sve na zapad ako treba samo nek uzmu uredno karte :D :D ...od njegovih frustracija nemamo nista ali od para od takvih ipak imamo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ivicahuljev
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:15 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno gol
Izgleda da nisam jedini koji misli da mozemo do titule 8-) samo sto ja mislim da ce Radnik zavrsiti ispred Slobode jer nemaju ama bas nikakav pritisak na ekipi

Kapiten
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:19 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:jednostavna racunica do kraja prvenstva, ukoliko zelimo prvo mjesto... sve pobjediti, drugih 6 timova sve medjusobno nerjeseno odigraju... na kraju tabela: zeljeznicar 64 zrinjski 64 sloboda 63 radnik 63 siroki brijeg 63 sarajevo 58... jest da sam lud da pomislim na titulu ove sezone, ali ako je ovo desi... trcim krug oko centra brna potpuno gol
Izgleda da nisam jedini koji misli da mozemo do titule 8-) samo sto ja mislim da ce Radnik zavrsiti ispred Slobode jer nemaju ama bas nikakav pritisak na ekipi
Ma niste jedini, svi se mi pomalo nadamo... Ja vjerujem u dosta kikseva slobode,a i ostalih.Samo da mi nastavimo dobijati, kada bi prisli na 3-4 boda 3-4 kola prije kraja.... uf
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:21 pm

Ne zaslužuje on toliko postova ovdje da bi se sutra hvalio i govorio da se priča o njemu na forumima. Sreća pa je pao gol, inače on juga ne bi više vidio.

Što se mog komentara tiče, svi au bili na nivou sem Mire Stevanovića, on mi je baš slabo igrao, nijedan prodor nije napravio i krpio ga Siniša, a napravio je nekoliko nepotrebnih faulova. Nadam se da će ga krenuti bolje.

U Mostaru Hodžurdu, Beganovića od prve...
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Ivicahuljev
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:24 pm

Kapiten je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Ma niste jedini, svi se mi pomalo nadamo... Ja vjerujem u dosta kikseva slobode,a i ostalih.Samo da mi nastavimo dobijati, kada bi prisli na 3-4 boda 3-4 kola prije kraja.... uf
Klupa ce da odluci prvenstvo a tu smo najjaci prosle godine S.Brijeg je imao sve, zavrsnicu kupa,1 mjesto u ligi,na kraju jedva uhvatise evropu upravo zbog tanke klupe ove sezone je Sloboda ta koja ce sve uprskati na kraju

ChWilla
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:31 pm

kako ba jedva uhvatiše? :ganja:
gradi željo boli te *****

Ivicahuljev
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:37 pm

S obzirom da su par kola prije kraja bili glavni favorit za duplu,zavrsili su sezonu bez trofeja jer olimpic im je uzeo kup a u ligi su zavrsili kao treci I po meni najveci gubitnici prosle sezone

sergejevic

pon feb 29, 2016 10:38 pm

Imali smo mnogo srece kod stative .Bio je bas onaj najopasniji sut, imala je lopta cudnu putanju, isla dalje od golmana. Kad smo kod tog suta, mene onaj mali Kozulj svaku utakmicu odusevi. Odlican je igrac i mozda bi bilo dobro nekako ga privoliti da dodje na Grbavicu. Ima finu motoriku, ne plasi se, jako dobar sut, mozda mladja verzija Blagojevica.

Samo ne znam zasto su ljudi toliko ljuti na Memiju, bas sam pregledao snimak i obratio paznju na njega, apsolutno ni cim nije zasluzio kritku. Jeste jednu loptu izgubio, ali radio je isto sto i Tiago na drugoj strani, sto im je vjerovatno Edis rekao da rade. Pored nekoliko dobrih ubacivanja vracao se i nazad, dosta vise od Tiaga i mislim da Kerim nije zasluzio kritike.

Zapravo ni jedan nas igrac nije zasluzio da mu se kaze nesto lose. Da je neko bio kriminalan, kako su neki pisali, mi ne bi dobili utakmicu. Siroki je ekipa koja vreba, koji pritisce i koja zna napipati tu slabu tacku ekipi i siguran sam da je postojala da bi nas ljudi dobili. Neki su pisali da je Mirko bio los, ali bas on je izblokirao onaj sut poslije odbrane Kjosevskog, sto je trenutak koji je prelomio utakmicu.

Lendric ce biti pravo osvjezenje za nas napad. Nevjerovatan je. Skolovan igrac, prava lisica, uvijek donosi najbolje odluke, otvara se na pravi nacin, ima ubitacne kretnje, i bukvalno je bio napucan onom loptom kod gola. To je taj njuh koji napadac mora imati, vjerujem da bi neki nasi raniji napadaci u onoj situaciji bili negdje na penalu, a Kokot vjerovatno na 16. metara sirio ruke i mahao narodu na Jugu. Kada god bi stoperi Sirokog losije primili loptu, Ivan im je bio na ledjima, golman malo odbije loptu, on je tu blizu, i to je vrlo vazno za cijelu ekipu. Mozda neki misle da napadac ne radi mnogo za odbranu, ali nije jednostavno igrati, a znati da ti je protivnicki igrac uvijek za ledjima i ceka tvoju gresku. Bravo za Ivana, dosta je trcao, hrvao se s protivnickim stoperima i na kraju najbitnije za njega bio je na pravom mjestu kada je trebao.

Po meni najbolji igrac utakmice je bio Sinisa Stevanovic. Znao sam odmah da je dobar igrac, Partizanova skola, ali ono sto sam vidio jucer se ne vidja cesto u nasoj ligi. Na drugoj strani je bio ponajbolji bek lige, Dino Coric, ali vidjela se ogromna razlika u korist Sinise. Nevjerovatno agresivan nazad, upotrebljiv naprijed, zna ubaciti loptu, inteligentan na terenu i spreman da konstantno trci. Veoma je pouzdan i ne plasim se za njegovu stranu, momak ne ispada kao pomenuti Coric, ili Stanic koji je nekoliko puta naivno ispao, stvarno sam pozitivno iznenadjen i jasno mi je zasto je Memija na klupi trenutno.

Ostatak ekipe, po meni, na nivou. Bekirc pokazao da zna rijesiti utakmicu, sto nam je falilio u prvom djelu sezone, jedan igrac koji ce potezom donjeti bodove i napadac poput Lendrica koji ce pogoditi ono sto mu pripremis. Mi smo mnogo, mnogo jaci nego u prosloj polusezoni, i vidio se taj problem neugiranosti u nekim situacijama, i raduje sto ce svakom utakmicom to biti sve bolje.

Cestitke Vedranu sto je konacno dobio svoje mjesto. Momak je pokazao da ima sve za pravog golmana i ona greska je cisto plod neiskustva i to je rijesio.

FKZ1921
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:39 pm

Od 05.do 19.03. pet utakmica...Velez subota 05.,Borac srijeda 09.,Mladost nedjelja 13. u 18 sati,Borac 16. srijeda,Sloboda subota 19.03.
Pri tom ce se naredne dvije igrati na izuzetno teskim terenima. Ovaj ciklus bi trebao otici u na nasu stranu. Prije svega zbog cinjenice da u ovom krugu ekipa imamo najsiri kadar. Osim toga,Borac bi se svakako morao skoncentrisati na opstanak. Mada,vidim delegaciju Brca sinoc na zapadu. Sa Sirokim igraju tek 28.kolo,sto znaci da su ipak dosli gledati nas. Mladost takodje igra kup i ima prije toga izuzetno vaznu utakmicu protiv Viteza. Sloboda je u najtezoj situaciji. Imaju Radnika, Sarajevo pa idu u Vitez, potom revans kupa pa im mi idemo. Ne vidim da imaju roster koji ovo moze odraditi bez posljedica.
Nama je kljucna stvar da uspjesno apsolviramo Mostar. Sta znaci uspjesno? Tri boda,bez nezeljenih posljedica:povrede,kartoni,stres...

ChWilla
Kontakt:

pon feb 29, 2016 10:40 pm

ama nisu je nikako uhvatili :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava