Kako to zakljuci bgti ? Ne kazem da je neki bolji, ali Djermanovic je doveden da bude ispred Lendrica, ali ovaj na nasu srecu ekplodirao a Djermanovic se povrijedio, covjek kad sve sastavis nije odigrao utakmicu kako treba, ono sto sam vidio na derbiju i protiv Zrinjskog nije uopste lose, a dao je i jedan fin go, trebamo prestati s dizanjem nekih i spustanjem drugih, sace novi sef struke, nove pripreme i slaganje novih kockica pa cemo vidjeti..Djulaga_ je napisao/la:Mujagic je bolji igrac od Djermanovica.
moraće se, bar u lakšim utakmicama. to je temelj održivog poslovanja kluba.kontranogama je napisao/la:Dok ne dobiju neku vecu minutazu ne moze se nista reci. Ja sam skroz za to da se momcima daju sanse da pokazu imali sta u tim glavama i nogama.
Kako zakljuci?cikazubo je napisao/la:Kako to zakljuci bgti ? Ne kazem da je neki bolji, ali Djermanovic je doveden da bude ispred Lendrica, ali ovaj na nasu srecu ekplodirao a Djermanovic se povrijedio, covjek kad sve sastavis nije odigrao utakmicu kako treba, ono sto sam vidio na derbiju i protiv Zrinjskog nije uopste lose, a dao je i jedan fin go, trebamo prestati s dizanjem nekih i spustanjem drugih, sace novi sef struke, nove pripreme i slaganje novih kockica pa cemo vidjeti..Djulaga_ je napisao/la:Mujagic je bolji igrac od Djermanovica.
I sire od BiH.. Hajmo sad istok..LARS1921 je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/16361/je-li- ... stadionima
Odlična idejaza_zivot_cijeli je napisao/la:imam jedan prijedlog.
nakon sto se zavrse radovi 31.05. bilo bi lijepo na stadionu organizovati opusteno druzenje sa svim raspolozovim igracima. bila bi to lijepa prilika da se djeca slikaju, da se izda poneka clanska, proda nesto artikala iz fan shopa, i da se svi skupa lijepo druzimo.
organizacija u folu nekog Family Day-a...
Rakije i piva ne smije da fali.za_zivot_cijeli je napisao/la:imam jedan prijedlog.
nakon sto se zavrse radovi 31.05. bilo bi lijepo na stadionu organizovati opusteno druzenje sa svim raspolozovim igracima. bila bi to lijepa prilika da se djeca slikaju, da se izda poneka clanska, proda nesto artikala iz fan shopa, i da se svi skupa lijepo druzimo.
organizacija u folu nekog Family Day-a... baloni, maskota, sladoled, klopa, sokovi p ai rostilj na kraju krajeva...