nije mi bilo mrsko da nadjem kartupinki je napisao/la:uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje

nije mi bilo mrsko da nadjem kartupinki je napisao/la:uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje
naježio sam e u pm...1921.ba je napisao/la:nije mi bilo mrsko da nadjem kartupinki je napisao/la:uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje![]()
Malo je jos jedan neka 15 potpisegodrina je napisao/la:Nek potpise jos jedanVrag je napisao/la:Ma on ima profesionalni ugovorgodrina je napisao/la:Trebali bi mi sa Redzicem zakljucit profesionalni.
Jedino neku mucku odraditi
Svima nama je interes kluba na prvom mjestu i gotovo uvijek stvari posmatramo iz jednog ugla, vodjeni emocijama i subjektivno.. Ja se iskreno nadam da nas klub nece postati mjesto mobinga gdje ce se igraci torturama tjerati da mijenjaju misljenja i da na taj nacin pristaju na ono sto im se nudi.. Iskreno ljudi koji bi pravili takav ambijent bi mi se gadili i na taj nacin bi imidz kluba bio poprilicno poljuljan.. Nisu ti igraci sami dosli u klub, napravili sebi ugovore i dali sebi plate.. Neko ih je doveo i kada ih je dovodio taj neko je bio na sva zvona hvaljen od strane istih tih igraca koji su ljude u klubu opisivali u superlativima isticuci profesionalizam i efikasnost prilikom pregovora.. Za par mjeseci te igrace otjeras kao kerove i ocekujes da pristanu na dogovore koje im ponudis a koji u sustini idu na stetu igraca.. Eto, reci sam bi li ti u nekim slicnim okolnostima pristao na neki takav dogovor i bi li ti bilo uredu da budes izlozen mobingu da bi pristao na takve dogovore.. Ti igraci se moraju ispostovati i greske ljudi koji su ih dovodili se ne mogu ispravljati preko ledja igraca jer je to jednostavno nepravedno i neispravno.. Ako smo bili gospoda kada smo ih dovodili onda trebamo ostati gospoda do kraja.. Na zalost po nas ovakve greske se placaju ali ako je to cijena da naucimo kako raditi u buducnosti onda ta cijena i nije previsoka..arelinho je napisao/la:Zato će im treninzi biti ujutro 5 ili pola 6. Pa da vidimo da li će to izdržati.Hadzijalagic je napisao/la:Igraci koji ne zele dogovor oko raskida apsolutno nemaju sta izgubiti sa time sto ce trenirati sa juniorima.. Oni ce, i da odu, imati pauzu do proljeca u kojoj nece moci nastupati za bilo koji klub tako da se njima u potpunosti isplati trenirati sa juniorima i uzimati solidne plate.. Ko nam je kriv sto smo dovodili karine od igraca..![]()
U timu ljudi koji dovode igrace izgleda treba biti i dobar psihotarapeut koji ce moci prociijeniti njihov psihicki profil.. Kada je Husic dosao cuo sam mnogo misljenja o njemu i rijetko koje je bilo pozitivno a odnosila su se uglavnom na njegovu "glavu".. Husref ga je otjerao s noge na nogu jer je provalio o kakvoj je sifri rijec i siguran sam da su nasi od mnogih mogli saznati o kakvom se igracu radi a saznali su nakon desetak dana njegovog boravka u klubu.. Nije on od juce budala i greska je bila takvoj osobi ponuditi visegodisnji ugovor.. Jes on debil svoje vrste i slazem se da njega treba izdvojiti od ovih ostalih sa kojima se raskinulo..ChWilla je napisao/la:principijelno se slažem.
samo bih neprincipijelno i možda zlobno stavio ogradu kod husića, jer mislim da ni on nije ispoštovao klub. on je dozvolio da se njegovi lični problemi prenesu na štetu kluba i psihofizičko zdravlje i miran san navijača. bez obzira što nije sam sa sobom potpisao (ja sam više puta napisao da mislim da se ta greška mogla izbjeći i bez ikakvog sportskog znanja), mislim da nije ni sa svoje strane ispoštovao potpisano.
Hadzijalagic je napisao/la:Svima nama je interes kluba na prvom mjestu i gotovo uvijek stvari posmatramo iz jednog ugla, vodjeni emocijama i subjektivno.. Ja se iskreno nadam da nas klub nece postati mjesto mobinga gdje ce se igraci torturama tjerati da mijenjaju misljenja i da na taj nacin pristaju na ono sto im se nudi.. Iskreno ljudi koji bi pravili takav ambijent bi mi se gadili i na taj nacin bi imidz kluba bio poprilicno poljuljan.. Nisu ti igraci sami dosli u klub, napravili sebi ugovore i dali sebi plate.. Neko ih je doveo i kada ih je dovodio taj neko je bio na sva zvona hvaljen od strane istih tih igraca koji su ljude u klubu opisivali u superlativima isticuci profesionalizam i efikasnost prilikom pregovora.. Za par mjeseci te igrace otjeras kao kerove i ocekujes da pristanu na dogovore koje im ponudis a koji u sustini idu na stetu igraca.. Eto, reci sam bi li ti u nekim slicnim okolnostima pristao na neki takav dogovor i bi li ti bilo uredu da budes izlozen mobingu da bi pristao na takve dogovore.. Ti igraci se moraju ispostovati i greske ljudi koji su ih dovodili se ne mogu ispravljati preko ledja igraca jer je to jednostavno nepravedno i neispravno.. Ako smo bili gospoda kada smo ih dovodili onda trebamo ostati gospoda do kraja.. Na zalost po nas ovakve greske se placaju ali ako je to cijena da naucimo kako raditi u buducnosti onda ta cijena i nije previsoka..arelinho je napisao/la:Zato će im treninzi biti ujutro 5 ili pola 6. Pa da vidimo da li će to izdržati.Hadzijalagic je napisao/la:Igraci koji ne zele dogovor oko raskida apsolutno nemaju sta izgubiti sa time sto ce trenirati sa juniorima.. Oni ce, i da odu, imati pauzu do proljeca u kojoj nece moci nastupati za bilo koji klub tako da se njima u potpunosti isplati trenirati sa juniorima i uzimati solidne plate.. Ko nam je kriv sto smo dovodili karine od igraca..![]()
Eh ovo je i meni ubjedljivo najgora, cini mi se da je i tad Stanic igrao za nas, dao gol iz penala u 90i nekoj minuti... Zviždalo se sa sjevera...1921.ba je napisao/la:nije mi bilo mrsko da nadjem kartupinki je napisao/la:uh dobro si i to je bilo gadno... "Ostalo je samo ime"1921.ba je napisao/la:ma nijedna tekma ko sa posusjem kada smo zvizdali nasim igracima... boris gavran mescini vodio posusje![]()
Nema s celavim labavo.1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...
Ajzea na aparatimaJaozinho22 je napisao/la:Nema s celavim labavo.1921.ba je napisao/la:ugljesa dobio od salke ultimatum, ili da trenira kako treba ili da se kupi...