Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

tm8782
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet feb 12, 2016 2:04 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Nema nista od Guse za trenera golmana...
koje jos u opticaju??ima li jos sta nova??
Ma u opticaju su samo ova dvojica da dodju. Trener golmana mislim da nece ni dolaziti. To je to sto se tice strucnog staba.
Ostalih novosti nema, ima svasta nesta u planu. Ovo zvanicno svi znamo na cemu se radi. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

fanaticZeljin
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:12 pm

Sto nas imaaaaa, masaaaalaaaaa :shisha:
Srcu draga, boja PLAVA !

Brkoo
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:13 pm

Jesu li dosli @FKZ1921, @tm1921 ?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:44 pm

Eso Krava ne kotira bas najbolje ni kod navijaca ni kod igraca.Kazu za njega da je mucak pravi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

hardwell
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:45 pm

Treba proširiti stručni štab.

Koga bi željeli da izvučemo u kupu?
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:50 pm

Javite @shzna..
Dobrodosao @rios :ganja: :ganja:
Mnogi su na aparatima :doktor:

avlami97
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:53 pm

DANAN je napisao/la:Eso Krava ne kotira bas najbolje ni kod navijaca ni kod igraca.Kazu za njega da je mucak pravi.
Ne znam njegove ljudske kvalitete, ali ga se sjećam kao dobrog golmana i još boljeg trenera. Iznjedrio je i odškolovao dosta dobrih golmana. Međutim, ako je tako kao što kažeš, onda je to druga priča. Pozdrav.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Unofficialpage
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:55 pm

Jeste ažurni, za dva dan ste napisali 27 stranica. :pljesak: :pljesak: :pljesak:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

brile
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:56 pm

Pozdrav plavoj braci sa zakasnjenjem :zeljeznicar1:

DR.HOUSE
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:57 pm

Minjore je napisao/la:Javite @shzna..
Dobrodosao @rios :ganja: :ganja:
Mnogi su na aparatima :doktor:
a ja jos pitam jel dosao :violina: :violina: :11: Minjore :pljesak: :pljesak:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

BC1921
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:58 pm

DANAN je napisao/la:Eso Krava ne kotira bas najbolje ni kod navijaca ni kod igraca.Kazu za njega da je mucak pravi.

Nemoj Danane tako, pusti se toga sta je bilo s Baoticem...

Pozdrav za sve koji su rasplakali onog sto muca i onog frljavog sa placenicnog portala... Nadam se da ce ovdje biti bolje, ako nista bar korektno.
Krivina Jug

Dzezvar
Kontakt:

pet feb 12, 2016 2:58 pm

avlami97 je napisao/la:
Ne znam njegove ljudske kvalitete, ali ga se sjećam kao dobrog golmana i još boljeg trenera. Iznjedrio je i odškolovao dosta dobrih golmana. Međutim, ako je tako kao što kažeš, onda je to druga priča. Pozdrav.
Nekada pred sami dolazak Amara bio zestok konflikt izmedju.njega i Zdenke Baotica.Doslo je dotle da.je.Zdenko izjavio da mu je.ovaj trazio pare sa brani izmedju ostalog.Takodje i od starijih igraca sam cuo da bas mucak.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

sergejevic

pet feb 12, 2016 2:59 pm

Stvarno ce biti tesko ekipi protiv Sirokog. Mislim da su vec sada ocekivanja od ove ekipe velika. Mozda je tu i previse pritiska. Doslo je dosta igraca, onih dobrih i raja ocekuje rezultate. Sada koliko je to realno ocekivati vrijeme ce pokazati. Mislim da je ova polusezona ipak neki uvod za ligu12 i da ce se iskristalisati jedan kostur ekipe, da ce se napraviti prava selekcija jer ce se vidjeti koliko ko moze od ovih koji su tu, pojacati dodatno na mjestima gdje ce to biti potrebno. Ja vjerujem da je ovo jako dobra ekipa, ima tu mnogo potencijala, znamo svi koliko mogu Bekric, Zolotic, Stevanovic, Lendric i pitanje je samo koliko ce njima trebati vremena da se vrate u pravu formu. A kada se to desi stvarno ce ovo biti izuzetna ekipa za nase uslove. Zato ne treba stavljati ekipu pod pritisak i odmagati im. Ove momke treba istrpiti i dati im podrsku dok ne nadju optimalnu formu.

Treba naglasiti da mi nismo imali srece u prvom djelu sezone, mnogo promasenih prilika, i mnogo bezveze izgubljenih bodova. Moze se sada nabrojati sest ili sedam utakmica gdje smo zasluzili bodove, a nismo ih uzeli. Dva boda u Mostaru gdje smo fulali sve i svasta, dva boda protiv Slavije gdje smo takodjer sve promasili itd , a ti bodovi bi nas drzali u samom vrhu. Mora nam se to negdje vratiti i ne vjerujem da se moze desiti da se nasi promasaji nastave.

Ocito je da Sablja trazi od ekipe agresivnost i taj pritisak na protivnika vec na njihovoj polovini. Ako se fizicki odgovori na te zahtjeve nece toliko biti bolan nas nedostatak kreacije i peglanje lopte. Protivnik ce se gubiti pod pritiskom i sam stvarati nama sanse svojim greskama. Jasno je da sada imamo mnogo vise izbora i da imamo igrace koji mogu promjeniti ritam s klupe, a to je jedna od stvari koje su nam nedostajale ranije. Moze se desiti da nam izbor s klupe bude jedan Miroslav Stevanovic, Memija, Tiago, Stanic ili Lendric, a to su sve igraci koji bez problema mogu napraviti mnogo toga naprijed, a posebno kada udju na umorenu odbranu protivnika. Mi nismo imali uopste kvalitet na klupi ranije, a to nam je znalo praviti mnogo problema u finisu utakmice.

Otprilike je jasno kako ce izgledati nasih prvih 11, mozda je tu jedna ili dvije nepoznanice, ali ce to opet dosta zavisiti od protivnika i situacije na terenu. Nekada ce nam bolja opcija biti Lendric, a nekada Djermanovic, ili Bogi-Hodzurda, tako da ne treba gledati na to kao nesto konacno i definitivno jer ce svi dobiti svoju sansu da se dokazu. Mislim da ce Dino Hasanovic biti pozitivno iznenadjenje ove polusezone i da je on sljedeca velika stvar iz naseg kluba. Svi znamo kakv je Edis bio kao igrac i da Dino ima mnogo slicnosti s njim. Ko bi mogao vise izvuci od fajtera od trenera koji je i sam bio takav?

Elegant
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:05 pm

Protiv Sirokog moramo startovati sa tri boda ako zelimo europu, mora se dici moral kroz tu utakmicu sto kod igraca a pogotovo navijaca !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:05 pm

sergejevic je napisao/la:Stvarno ce biti tesko ekipi protiv Sirokog. Mislim da su vec sada ocekivanja od ove ekipe velika. Mozda je tu i previse pritiska. Doslo je dosta igraca, onih dobrih i raja ocekuje rezultate. Sada koliko je to realno ocekivati vrijeme ce pokazati. Mislim da je ova polusezona ipak neki uvod za ligu12 i da ce se iskristalisati jedan kostur ekipe, da ce se napraviti prava selekcija jer ce se vidjeti koliko ko moze od ovih koji su tu, pojacati dodatno na mjestima gdje ce to biti potrebno. Ja vjerujem da je ovo jako dobra ekipa, ima tu mnogo potencijala, znamo svi koliko mogu Bekric, Zolotic, Stevanovic, Lendric i pitanje je samo koliko ce njima trebati vremena da se vrate u pravu formu. A kada se to desi stvarno ce ovo biti izuzetna ekipa za nase uslove. Zato ne treba stavljati ekipu pod pritisak i odmagati im. Ove momke treba istrpiti i dati im podrsku dok ne nadju optimalnu formu.

Treba naglasiti da mi nismo imali srece u prvom djelu sezone, mnogo promasenih prilika, i mnogo bezveze izgubljenih bodova. Moze se sada nabrojati sest ili sedam utakmica gdje smo zasluzili bodove, a nismo ih uzeli. Dva boda u Mostaru gdje smo fulali sve i svasta, dva boda protiv Slavije gdje smo takodjer sve promasili itd , a ti bodovi bi nas drzali u samom vrhu. Mora nam se to negdje vratiti i ne vjerujem da se moze desiti da se nasi promasaji nastave.

Ocito je da Sablja trazi od ekipe agresivnost i taj pritisak na protivnika vec na njihovoj polovini. Ako se fizicki odgovori na te zahtjeve nece toliko biti bolan nas nedostatak kreacije i peglanje lopte. Protivnik ce se gubiti pod pritiskom i sam stvarati nama sanse svojim greskama. Jasno je da sada imamo mnogo vise izbora i da imamo igrace koji mogu promjeniti ritam s klupe, a to je jedna od stvari koje su nam nedostajale ranije. Moze se desiti da nam izbor s klupe bude jedan Miroslav Stevanovic, Memija, Tiago, Stanic ili Lendric, a to su sve igraci koji bez problema mogu napraviti mnogo toga naprijed, a posebno kada udju na umorenu odbranu protivnika. Mi nismo imali uopste kvalitet na klupi ranije, a to nam je znalo praviti mnogo problema u finisu utakmice.

Otprilike je jasno kako ce izgledati nasih prvih 11, mozda je tu jedna ili dvije nepoznanice, ali ce to opet dosta zavisiti od protivnika i situacije na terenu. Nekada ce nam bolja opcija biti Lendric, a nekada Djermanovic, ili Bogi-Hodzurda, tako da ne treba gledati na to kao nesto konacno i definitivno jer ce svi dobiti svoju sansu da se dokazu. Mislim da ce Dino Hasanovic biti pozitivno iznenadjenje ove polusezone i da je on sljedeca velika stvar iz naseg kluba. Svi znamo kakv je Edis bio kao igrac i da Dino ima mnogo slicnosti s njim. Ko bi mogao vise izvuci od fajtera od trenera koji je i sam bio takav?
Nekad davno sam rekao za ovog malog da ce biti igrac...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:07 pm

pile87 je napisao/la:Ceka se jos da se vidi kako ce proci arbitraza za dva igraca. Problem je sto Zeljo nema nikoga u NS pa nas zavlace, namjerno ne dodju na sjednice pa nemaju kvorum ali morace prije ili kasnije...

Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
Ovo je po meni nas trenutno najveci problem. U Savezu kotiramo na nivou Drine. Gdje god nam se mogne šuknuti bit ce nam šuknuto. Nismo godinama nista radili na ovom polju i sad nas nema nigdje. Koliko znam ova godina je izborna u Savezu i klub mora poceti raditi nesto na polju zastupljenosti u Savezu. Pitari su pokrili sve pozicije i naravno da ce teziti da ih zadrze. Željo mora naci nacina da zastiti svoje interese. Teren nije dovoljan u nasoj ligi tamam da si Barsa.

Kapiten
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:10 pm

Ma pred punom Grbavicom Široki mora pasti... Ja ne ocekujem neku dobru igru, ali mislim da cemo upravo mi donijeti prevagu u nasu korist.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

avlami97
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:11 pm

Trebalo bi javiti i @Alipašinu, da se ovdje prešalta (pozitivno otkačen). Dobar je stari, a i pravi Željovac. Sada se sjetih i momka pod nickom Dino lj, objektivan i dobar forumaš ima ih još koji ne znaju za ovaj forum i siguran sam da bi rado prešli i pisali ovdje.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Whisperer

pet feb 12, 2016 3:12 pm

Lakše ti je ovako

slika
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pet feb 12, 2016 3:14 pm

Dosta stare raje koja tamo odavno nije pisala je tu, što mi je veoma drago. :zeljeznicar1:

slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava