Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: Zeljo na FM-u

uto jul 12, 2016 12:29 am

ahhahahahh Delinjo brat si.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Znaci brat na papir napisao 4 formacije i svaku tekmu mijenja, jbg posteno, svima daje sansu ahhahahaha
Oplako sam u pm :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

Goni ga JAozinho i ja sam mu pomagao, pisao ovo ono.. Bio u pocetni sastav natrpo 6-7 staronja, niko trcati ne moze, Travnik ga rasipaoo na trku :ganja:

Al sad brat dominira, al nisam znao za ovu rotaciju 40 igraca :rofl: :rofl: :rofl:

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:34 am

toliko mentora imam ovdje ....koji su me naucili ovom trenerskom poslu i vidi sad ....moji rezultati dovoljno govore...ucenik nekad nadmasi i svoje ucitelje ...to je ovdje slucaj moj Leone :ganja: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:36 am

Delinjo boli te ku.rac,bar ti ne mogu provaliti taktiku kad imaš četiri sastava :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:38 am

budalice ja imam golmana za svakog protivnika u ligi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 12:39 am

Plava Porodica je napisao/la:Delinjo boli te ku.rac,bar ti ne mogu provaliti taktiku kad imaš četiri sastava :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prilagođava se protivnicima :ganja:
LEONE ČUJ TRAVNIK GA RASUO NA TRKU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A za ovo ozvbiljnije ti sutra repliciram i dobro je dok se ima šta upisat :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:42 am

ma ne moze mi niko gola zabiti ....majke mi ne primim 10 golova u sezoni....moze li se ovaj menadjer na jaci level prebaciti ...ovo sam prekucao :karanje:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:42 am

Ma Jazinho, hvala Bogu rijesena godina, odmor do oktobra.
A sto se Delinja tice, javlja mi se i govori joj kako sam dobre igrace doveo al nikog da pobjedim, msm da je konkretno govorio za Travnik ili neki drugi ali u tom je rangu.. Poslije je mijenjao i derao strasnoo.. Evo i sad dere, ali bgm ovo za 40 igraca jos vidio nisam..
Svaka cast Delinjo doktore. Odo spavat, valja ustat u 5 ujutro.. :ganja:

delinjo
Kontakt:

uto jul 12, 2016 12:47 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Delinjo boli te ku.rac,bar ti ne mogu provaliti taktiku kad imaš četiri sastava :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prilagođava se protivnicima :ganja:
LEONE ČUJ TRAVNIK GA RASUO NA TRKU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A za ovo ozvbiljnije ti sutra repliciram i dobro je dok se ima šta upisat :ganja:
javi se za par savjeta slboodno :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 12, 2016 9:46 pm

slika

Eto ga, nakon prvog dijela prvenstva tu smo u vrhu. Liga je dosta izjednacena, Bayern nije kao sto je bio, jer imaju dosta starih igraca a mladji im nisu kvalitet neki, jos im ja na pocetku stavio teret na ledja tako sto sam vise puta izjavio da ce oni uzeti titulu :mrgreen:

Para nemam, vjerovatno nista kvalitetno necemo dovesti sad. Na ljeto par finih igraca izlazi iz ugovora, probat cu ih sad dogovoriti.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:slika

Eto ga, nakon prvog dijela prvenstva tu smo u vrhu. Liga je dosta izjednacena, Bayern nije kao sto je bio, jer imaju dosta starih igraca a mladji im nisu kvalitet neki, jos im ja na pocetku stavio teret na ledja tako sto sam vise puta izjavio da ce oni uzeti titulu :mrgreen:

Para nemam, vjerovatno nista kvalitetno necemo dovesti sad. Na ljeto par finih igraca izlazi iz ugovora, probat cu ih sad dogovoriti.
Dobro ti ovo guraš.Uz malo sreće titulu možeš klepiti bgm.A možeš i ispasti iz trke u slučaju par loših rezultata, meni se to dešavalo sa Željom par kikseva zaredom,ali bude prevelika razlika tako da mi opet pušu u leđa.
Gledaj ti Yunusa Malli 6 asistencija,a kod mene na klupi sjedi,rotacija za Ezila.
Nego zabrinuo sam se pravo,6 titula i 3 kupa osvojio u 6 godina,dodao ove lige petice,ali niko mi ne nudi posao menadžera.Reputacija 3ipo zvijezde,ne znam o čemu je riječ.Tako da sam nastavio sa Željom.
Liga pravo napredovala,18-ta u Evropi,sada Liga Prvaka od ove sezone počinje od trećeg pretkola,plus drugopolasirani na tabeli isto tako ide u LP,takođe od trećeg pretkola.Izvukao Radomlje iz Slovenije,6-0 u gostima hladno hahah.Kući izveo dječurliju i dobili ih 2-0.Sad sa Partizanom u play-offu.Pitari nisu bili nosioci u trećem pretkolu,i potopio ih Šahtar.Idu u play off EL.
Nego da ti se usput zahvalim na savjetu za Firminja.Allaha mi svaku utakmicu bar 1 gol i 1 asistencija.Znaci minimum minimuma.Ezil solidan,poneka asistencija,te poneki gol iz penala.
I dalje Đurić trpa mreže nemilosrdno,po 30 golova u sezoni da.
I znaš li što mi ne nude posao iz liga 5, sigurno je neko otkaz do sad dobio u nekom klubu? :cry:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:29 pm

Ma moguce zato sto si tek ukljucio. Ali mozes ti otici tamo i vidjeti ko je bez menadjera i aplicirati za posao, pa mozda i bude. Tako sam ja preuzeo Wolfsburg. To ti je u Staff i Job Centar, pa eto probaj tako.

Firminjo brat, sta da ti pricam :ganja:
Sto se mene tice, odradit cu dobre pripreme, idem u Barcelonu u kamp i tamo cu baciti 3 tekme sa drugoligasima i vratiti se kuci i jos jednu sa ovim nekim iz centralne Evrope, mozda Klub Briz.. Problem mi je sto Draxler hoce u Leverkuzen, fakat ne kontam koji debil :cigara:
Ja odbio ponude Bayerna i LEverkuzena i frajko nezadovoljan jos mi i ekipa nije bila zadovoljna ali sam ih smirio malo. Stvarno ne znam sta cu, ne bi ga prodao nema sanse u konkurenta a i ne nude mi nesto ekstra. 60 mil. i evo Bujrum uzmite ga, supka jednog.

slika

Evo onog napadaca malog, da mi mobitel nije krš uslikao bi mu ocjene jer Screens. nece nesto..

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 10:34 pm

Prvo da yebem familiju Ayoze Perezu i Moussi Sissokou koji su srušili Željin evropski san...
Što bi Osim rekao iz 3 šuta nam dali 4 gola...čist opis dvije utakmice u kojoj je Newcastle slavio s ukupnih 5-3 (3-1,2-2)
Razočaran sam smatrao sam da možemo bolje ali sam onda pogledao platu Ayoze Pereza koji ima sedmično koliko ja izdvajam za čitav klub uključujući i staff...Razlog ispadanja je vjerovatno i moja prodaja 3-4 igrača u zimskom prelaznom roku koji su bili na svom vrhuncu dok je za jednog došla ponuda od 7,5 miliona i to se nije moglo odbiti...napravljen je prostor za mlađe igrače da se nametnu jer će poslije ove sezone biti čistka u omladinskim pogonima što bude valjalo ostaje što ne dobija raskid ugovora...
Ispunili smo cilj s ekipom koja troši 200k evra sedmično (Ayoze Perez 210) na plate svih uposlenika dočekali smo proljeće u evropi bili treći pored Uniteda,A.Madrida i Porta u Lp,u EL izbacili Twentea i ispali od Newcastlea....CILJ ISPUNJEN,IDEMO JAČE NA LJETO IDU 4 TOP KLASE PLATE OD 10 DO 30 K.
Čestitam bratu @Leonu koji zalama dobro s WFL-om...očekujem par finih pojačanja u njegovom stilu.
@Plavoj Porodici želim proljeće u Evropi i da Željo ostane biti radnički klub kakav i jeste...A što se tiče liga...moraš ih prvo učitat da bi mogao dobiti posao kod njih...ako si u januaru il prije učitaj ih doći će ti u junu i julu onda ćeš dobijat ponude do tad Slovenija,Hrvatska i koga još imaš...
@shzna,jesil živ šta je s tvojim Diamondom ? :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 10:36 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma moguce zato sto si tek ukljucio. Ali mozes ti otici tamo i vidjeti ko je bez menadjera i aplicirati za posao, pa mozda i bude. Tako sam ja preuzeo Wolfsburg. To ti je u Staff i Job Centar, pa eto probaj tako.

Sto se mene tice, odradit cu dobre pripreme, idem u Barcelonu u kamp i tamo cu baciti 3 tekme sa drugoligasima i vratiti se kuci i jos jednu sa ovim nekim iz centralne Evrope, mozda Klub Briz.. Problem mi je sto Draxler hoce u Leverkuzen, fakat ne kontam koji debil :cigara:
Ja odbio ponude Bayerna i LEverkuzena i frajko nezadovoljan jos mi i ekipa nije bila zadovoljna ali sam ih smirio malo. Stvarno ne znam sta cu, ne bi ga prodao nema sanse u konkurenta a i ne nude mi nesto ekstra. 60 mil. i evo Bujrum uzmite ga, supka jednog.

slika

Evo onog napadaca malog, da mi mobitel nije krš uslikao bi mu ocjene jer Screens. nece nesto..
Stavi mu ASKING PRIZE 200MILIONA onda klubovi neće nudit ništa a kad ti se javi da hoce da ide staviš mu ono ako bude ponuda u tvojoj vrijednosti pustit ću te a nje neće biti osim ako neko ne plati 200 mil :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:38 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ma moguce zato sto si tek ukljucio. Ali mozes ti otici tamo i vidjeti ko je bez menadjera i aplicirati za posao, pa mozda i bude. Tako sam ja preuzeo Wolfsburg. To ti je u Staff i Job Centar, pa eto probaj tako.

slika

Eh idem ja tamo u staff,job center,tu i gledam,ali traže scoute,fitness trenere,coache, asistente,direktore fudbala,ali npr samo reprezentacija Brazila tražila menadžera,i jedan klub iz Hrv i Srbije.Niko iz liga 5,pa mi čudno ko fol svi zadovolkni svojim menadžerima,glupost baš.
Dalje kako ti ideš na pripreme tako u Barselonin kamp npr...
Ja odigram 3-4 prijateljske na Grbavici prije početka sezone i to je to.I to idem na Arrange friendly.. Kako da nađem tu opciju za pripreme negdje?
Dalje,nelogično mi je da ti Draxler traži ići u klub koji ništa nije jači u odnosu na tvoj.Da je Bajern pa hajd,ali zbog Leverkuzena da ti problem pravi u svlačionici je glupost iskreno.Ne prodaji ga,vremenom će skontati da ga ne daš dok ne dobije pravu ponudu,ili dok nek istekne ugovor,i popravit će mu se moral.
Tako je meni bilo sa Dadom u drugoj sezoni,u roku mjesec-dva skonto ko je autoritet u svlačionici.

Edit: Tog malog ne daji ispod 100 miliona,nek se gone u ku.rac.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 12, 2016 10:57 pm

Ma mali nista, nisu jos zvanicno nista ni nudili. Ali eto Draxler me iznenadio, **** ga Leverkuzen, ali necu ga prodati njima, jedino ako ponude 60 mil. a sigurno nece.. Ma Jaozniho kontam ja tebe, tako sam sad s Arnoldom uradio, trazi ga PSG i ja odbio, jer mu je klauza 40 mil. pa Bujrum i on se zalio i ja rekao bar tako kako ti kazes. On i nije problem, Draxler je imao vec dobar ugovor bez klauze ikakve msm i eto sad problemi, ali bgm on ce na tribine dok se ne opameti.
@Plava Porodica, ma meni je tako bilo, nisam ja nista namjestao sto se tog kampa tice. Ne znam da li ima kakva opcija za kamp, ja iskreno ne znam i isto tako sam radio kao ti dok sam bio u Zelji.

Al sam se posteno iznervirao, Lamar, Malcom, napadac Selte jedan, Ruli golman, svima ugovor isticce na ljeto i ja im ponudio ugovore ali niko nije dosao. Jedan ode u Juve, Ruli u Napoli, stvarno bit ce gureme, morat cu se zaroviti opet dole u Juznu Ameriku :mrgreen:

Jaozinho22

uto jul 12, 2016 11:38 pm

Kako je to meni glupo igram Evropu dam igraču 25k platu dosta na ruke dosta isto menadžeru dobre bonuse i on na kraju ode u Viktoriju Plzen za platu od 11k vidim i Leonu se ovo dešava dok PP izvali bolje uslove od Barcelone :ganja:
Usput Jaozinho i saradnici primijećeni u jednom restoranu u Peruu za vrijeme reprezentativne pauze :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jul 13, 2016 12:52 am

Ne mogu da vjerujem, nikog ne mogu da dovedem na free.. Sad mi Barca pokupila Sarabiu, a za pola sezone ce biti na transfer listi debil glupi.
Jedino struhlog Halilovica sam doveo, nije se razvio kako treba, bit ce mi igrac za rotacije.
Nije bilo ni odlazaka ni dolazaka, idemo jako :titula: :titula:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 13, 2016 1:37 am

Leon_Professional je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, nikog ne mogu da dovedem na free.. Sad mi Barca pokupila Sarabiu, a za pola sezone ce biti na transfer listi debil glupi.
Jedino struhlog Halilovica sam doveo, nije se razvio kako treba, bit ce mi igrac za rotacije.
Nije bilo ni odlazaka ni dolazaka, idemo jako :titula: :titula:
Kod mene Malcom nekakav najbolji igrač života mi..
A Coutinho i Halilović pravo pravo dobri.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

sri jul 13, 2016 12:26 pm

Na Grbavici radno...Liga osvojena u finalu kupa s Slavijom...Budžet 16 miliona za plate imamo oko 150k na raspolaganju....
Na pitanje novinara gdje škripi Jaozinho je odgovorio da škripi na svim pozicijama :kafa:
Potencijalna pojačanja koja su se pojavila u medijima širom BiH ; Marko Grujic,Predrag Rajkovic,Ervin Zukanovic,Ivan Mocinic!?
I jos par imena....
Grimaldo potpisao novi ugovor uklonjena o"match higheest clausula" :titula:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 13, 2016 6:30 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Na Grbavici radno...Liga osvojena u finalu kupa s Slavijom...Budžet 16 miliona za plate imamo oko 150k na raspolaganju....
Na pitanje novinara gdje škripi Jaozinho je odgovorio da škripi na svim pozicijama :kafa:
Potencijalna pojačanja koja su se pojavila u medijima širom BiH ; Marko Grujic,Predrag Rajkovic,Ervin Zukanovic,Ivan Mocinic!?
I jos par imena....
Grimaldo potpisao novi ugovor uklonjena o"match higheest clausula" :titula:
Čuj 16 miliona budžet za platee...Meni sve više i više skraćuju...oteo sam zadnu marku iz kluba :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava