Leon_Professional je napisao/la:
Eto ga, nakon prvog dijela prvenstva tu smo u vrhu. Liga je dosta izjednacena, Bayern nije kao sto je bio, jer imaju dosta starih igraca a mladji im nisu kvalitet neki, jos im ja na pocetku stavio teret na ledja tako sto sam vise puta izjavio da ce oni uzeti titulu
Para nemam, vjerovatno nista kvalitetno necemo dovesti sad. Na ljeto par finih igraca izlazi iz ugovora, probat cu ih sad dogovoriti.
Dobro ti ovo guraš.Uz malo sreće titulu možeš klepiti bgm.A možeš i ispasti iz trke u slučaju par loših rezultata, meni se to dešavalo sa Željom par kikseva zaredom,ali bude prevelika razlika tako da mi opet pušu u leđa.
Gledaj ti Yunusa Malli 6 asistencija,a kod mene na klupi sjedi,rotacija za Ezila.
Nego zabrinuo sam se pravo,6 titula i 3 kupa osvojio u 6 godina,dodao ove lige petice,ali niko mi ne nudi posao menadžera.Reputacija 3ipo zvijezde,ne znam o čemu je riječ.Tako da sam nastavio sa Željom.
Liga pravo napredovala,18-ta u Evropi,sada Liga Prvaka od ove sezone počinje od trećeg pretkola,plus drugopolasirani na tabeli isto tako ide u LP,takođe od trećeg pretkola.Izvukao Radomlje iz Slovenije,6-0 u gostima hladno hahah.Kući izveo dječurliju i dobili ih 2-0.Sad sa Partizanom u play-offu.Pitari nisu bili nosioci u trećem pretkolu,i potopio ih Šahtar.Idu u play off EL.
Nego da ti se usput zahvalim na savjetu za Firminja.Allaha mi svaku utakmicu bar 1 gol i 1 asistencija.Znaci minimum minimuma.Ezil solidan,poneka asistencija,te poneki gol iz penala.
I dalje Đurić trpa mreže nemilosrdno,po 30 golova u sezoni da.
I znaš li što mi ne nude posao iz liga 5, sigurno je neko otkaz do sad dobio u nekom klubu?