Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 05, 2016 10:59 pm

Lokokotiva malo sporije starta, ali kad uhvati zalet bice vriske. Sad kad Krupu razmontiramo svi cemo aBd promijenit ploču.
Nasa prica ovdje krece...
:zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:00 pm

Igramo bingo i kladaru. Sutra sve na U21 repku, igramo keca i Dado daje gol, pare od istoka stavljamo. Ako prođe, gradimo dva stadiona jedan pored drugog.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 05, 2016 11:05 pm

LARS1921 je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:@Fatic Nermin

Iz forumskog budžeta finansiramo desetku :ganja:
Desetku ala Bekric, ili desetku u pola ? slika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sad nam je neka kriza, dok smo platili ovu raju da pise za upravu, imamo trenutno za bekrica. Al skupice se za nekog boljeg ala Sadikovic
Ništa onda, dok ne pročepi sa parama, meni može i ova druga desetka.
A sektor je pravi sektor.

1921.ba
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:13 pm

ubaceno je tipovanje za nov okolo premijer lige sport 1 lige prognozera pa navalite :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

1921.ba
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:22 pm

slika

slika

slika

:rofl1:

cikazubo
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:30 pm

Joj Dženisa, iz Fenera u Želju..

Brkoo
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:35 pm

cikazubo je napisao/la:Joj Dženisa, iz Fenera u Želju..
Sto ti je to cudno, iz manjeg kluba u veci, napredak u karijeri.. :mrgreen: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pon sep 05, 2016 11:40 pm

Brkoo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Joj Dženisa, iz Fenera u Želju..
Sto ti je to cudno, iz manjeg kluba u veci, napredak u karijeri.. :mrgreen: :zeljeznicar1:
Ma Dženis samo zbog jače plate došao, moderni fudbal šta ćeš..

dimitrijevic

pon sep 05, 2016 11:49 pm

Klub se treba ograditi od onih govnara sa ss.ba. Ja ne znam sta je problem kod onih smradova i zbog cega ovakav atak na ljude u upravi ? Jesu li njima nasi zabranili pristup? Nema vise prvi info da dobiju? Ako neko zna razlog tacan moze i pp. Imam osjecaj da vec imaju spremna dva intervjua sa Zujom i Dzelom i kolumnu protiv Misketa ako se ne dobije Krupa. Aleksandar huska ona dva,tri debila i onda samo potpaljuje, a gori su ovi nasi sto nesto objasnjavaju. Nevjerovatan dusmanluk :mrgreen:

Sve, bas sve moga Zelje dusmane naci ce Bog jer mrze to ovoga grada sto ponos je :zeljeznicar1:

Bice zanimljivo vidjeti sad Secerovica kod Petrovica jer ovo sto je dosad bilo nije nivou definitivno i boji se krenuti naprijed ili je limitriran ofanzivno. Ovo mu je sansa dok nema Blagojevica. Radinovic-Blagi- Zeric(Bekric) ovakvom necemu se nadam.
Mirza Rascic !

Dr. Adzem
Kontakt:

uto sep 06, 2016 12:10 am

Vrijeme je da procepimo jbg
Cuva Bog Zelju svog!

Bruda.TM
Kontakt:

uto sep 06, 2016 12:19 am

dimitrijevic je napisao/la:Klub se treba ograditi od onih govnara sa ss.ba. Ja ne znam sta je problem kod onih smradova i zbog cega ovakav atak na ljude u upravi ? Jesu li njima nasi zabranili pristup? Nema vise prvi info da dobiju? Ako neko zna razlog tacan moze i pp. Imam osjecaj da vec imaju spremna dva intervjua sa Zujom i Dzelom i kolumnu protiv Misketa ako se ne dobije Krupa. Aleksandar huska ona dva,tri debila i onda samo potpaljuje, a gori su ovi nasi sto nesto objasnjavaju. Nevjerovatan dusmanluk :mrgreen:

Sve, bas sve moga Zelje dusmane naci ce Bog jer mrze to ovoga grada sto ponos je :zeljeznicar1:

Bice zanimljivo vidjeti sad Secerovica kod Petrovica jer ovo sto je dosad bilo nije nivou definitivno i boji se krenuti naprijed ili je limitriran ofanzivno. Ovo mu je sansa dok nema Blagojevica. Radinovic-Blagi- Zeric(Bekric) ovakvom necemu se nadam.
portalu cc.ba je davno zabrana udarena. A sto, nema vise pravo na medijsko zastupanje, pa poceo da laze i pise tekstove protiv kluba i noga.
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Jaozinho22

uto sep 06, 2016 12:20 am

Zadnja 2-3 pogađanja rezultata sam tipovao pobjedu sad ću u ovoj anketi poraz,možda i pročepimo. :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Brkoo
Kontakt:

uto sep 06, 2016 12:37 am

Meni nije jasno zasto je nekima ovdje bitno sta se pise na onom tamo forumu. Ljudi iz kluba treba da znaju a vjerovatno i znaju da su navijaci uz njih. Potreban nam je jos samo sportski rezultat kako bi se krunisao dobar rad uprave i uvjeren sam da ce sa Slavkom do toga i doci. Da sam na mjestu Misimovica tuzio bih onaj tzv. portal jer su ga uporedili sa nekim kineskim diktatorom i trazio bih da mi isplate milion KM za dusevnu bol, i na taj nacin ugasis taj tzv. portal. Kozaricu javno urucis kartu za zapad uz poruku, zbog toga sto dugo ne dolazite na utakmice kluba, klub vam poklanja godisnju ulaznicu, za vrijeme vaseg mandata dopustali ste raznim violinama i ostalim uhljupima da uzimaju pare od kluba ali vam mi halalimo sve jer klub vise nikome nije feninga duzan, klub sad posluje po zakonu itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto sep 06, 2016 12:51 am

1921.ba
Kontakt:

uto sep 06, 2016 12:53 am

šef ne voli mjenjanje majica :D

Plavi orkestar
Kontakt:

uto sep 06, 2016 1:25 am

Naš uspjeh ce svim onim koji se sluze lazima i necasnim radnjama zacepiti usta,pogoršati njihovo fizicko i psihicko zdravlje koje je,kako vidim po njihovim reakcijama,vec jako narušeno.Mi koji volimo cemo slaviti,druziti se,uzivati u pogledu na naš stadion koji je svakim danom ljepši,siguran sam i uzivati u igrama našeg kluba u narednom periodu jer mi Slavko ulijeva ogromnu nadu u to.Finansijski su nas ovi ljudi konsolidovali,otarasili se pijavica koje su nam krv pile i tek sad ide zamah pravi.Poceti sa tri boda protiv Krupe.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

nookey
Kontakt:

uto sep 06, 2016 6:10 am

gavran je napisao/la:
pinki je napisao/la:Subota 19 i 30?

mene nema u Sarajevu,valja preziviti u daljini :zeljeznicar1:
Oteglo se ovo u pm nikad docekati utakmicu

teteac8684
Kontakt:

uto sep 06, 2016 7:00 am

pinki je napisao/la:
gavran je napisao/la:
pinki je napisao/la:Subota 19 i 30?

mene nema u Sarajevu,valja preziviti u daljini :zeljeznicar1:
Oteglo se ovo u pm nikad docekati utakmicu
Da smo u 1 ligi Federacije, lakše bi nam bilo :ganja:

ChWilla
Kontakt:

uto sep 06, 2016 7:44 am

Brkoo je napisao/la:Meni nije jasno zasto je nekima ovdje bitno sta se pise na onom tamo forumu. Ljudi iz kluba treba da znaju a vjerovatno i znaju da su navijaci uz njih. Potreban nam je jos samo sportski rezultat kako bi se krunisao dobar rad uprave i uvjeren sam da ce sa Slavkom do toga i doci. Da sam na mjestu Misimovica tuzio bih onaj tzv. portal jer su ga uporedili sa nekim kineskim diktatorom i trazio bih da mi isplate milion KM za dusevnu bol, i na taj nacin ugasis taj tzv. portal. Kozaricu javno urucis kartu za zapad uz poruku, zbog toga sto dugo ne dolazite na utakmice kluba, klub vam poklanja godisnju ulaznicu, za vrijeme vaseg mandata dopustali ste raznim violinama i ostalim uhljupima da uzimaju pare od kluba ali vam mi halalimo sve jer klub vise nikome nije feninga duzan, klub sad posluje po zakonu itd..
ma laž je da ne dolazi. samo ne smije ono u lice reći...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

uto sep 06, 2016 7:52 am

Joj kad ti dan fino krene. Upališ tv i ugledaš Džidića i Bogičevića :lol: i neku žensku što ne zna reći R što se bori sa njima za prava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava