Nasa prica ovdje krece...

Ništa onda, dok ne pročepi sa parama, meni može i ova druga desetka.LARS1921 je napisao/la:Sad nam je neka kriza, dok smo platili ovu raju da pise za upravu, imamo trenutno za bekrica. Al skupice se za nekog boljeg ala SadikovicFatić Nermin je napisao/la:Desetku ala Bekric, ili desetku u pola ?LARS1921 je napisao/la:@Fatic Nermin
Iz forumskog budžeta finansiramo desetku![]()
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Sto ti je to cudno, iz manjeg kluba u veci, napredak u karijeri..cikazubo je napisao/la:Joj Dženisa, iz Fenera u Želju..
Ma Dženis samo zbog jače plate došao, moderni fudbal šta ćeš..Brkoo je napisao/la:Sto ti je to cudno, iz manjeg kluba u veci, napredak u karijeri..cikazubo je napisao/la:Joj Dženisa, iz Fenera u Želju..![]()
portalu cc.ba je davno zabrana udarena. A sto, nema vise pravo na medijsko zastupanje, pa poceo da laze i pise tekstove protiv kluba i noga.dimitrijevic je napisao/la:Klub se treba ograditi od onih govnara sa ss.ba. Ja ne znam sta je problem kod onih smradova i zbog cega ovakav atak na ljude u upravi ? Jesu li njima nasi zabranili pristup? Nema vise prvi info da dobiju? Ako neko zna razlog tacan moze i pp. Imam osjecaj da vec imaju spremna dva intervjua sa Zujom i Dzelom i kolumnu protiv Misketa ako se ne dobije Krupa. Aleksandar huska ona dva,tri debila i onda samo potpaljuje, a gori su ovi nasi sto nesto objasnjavaju. Nevjerovatan dusmanluk![]()
Sve, bas sve moga Zelje dusmane naci ce Bog jer mrze to ovoga grada sto ponos je![]()
Bice zanimljivo vidjeti sad Secerovica kod Petrovica jer ovo sto je dosad bilo nije nivou definitivno i boji se krenuti naprijed ili je limitriran ofanzivno. Ovo mu je sansa dok nema Blagojevica. Radinovic-Blagi- Zeric(Bekric) ovakvom necemu se nadam.
Oteglo se ovo u pm nikad docekati utakmicugavran je napisao/la:pinki je napisao/la:Subota 19 i 30?
mene nema u Sarajevu,valja preziviti u daljini
Da smo u 1 ligi Federacije, lakše bi nam bilopinki je napisao/la:Oteglo se ovo u pm nikad docekati utakmicugavran je napisao/la:pinki je napisao/la:Subota 19 i 30?
mene nema u Sarajevu,valja preziviti u daljini
ma laž je da ne dolazi. samo ne smije ono u lice reći...Brkoo je napisao/la:Meni nije jasno zasto je nekima ovdje bitno sta se pise na onom tamo forumu. Ljudi iz kluba treba da znaju a vjerovatno i znaju da su navijaci uz njih. Potreban nam je jos samo sportski rezultat kako bi se krunisao dobar rad uprave i uvjeren sam da ce sa Slavkom do toga i doci. Da sam na mjestu Misimovica tuzio bih onaj tzv. portal jer su ga uporedili sa nekim kineskim diktatorom i trazio bih da mi isplate milion KM za dusevnu bol, i na taj nacin ugasis taj tzv. portal. Kozaricu javno urucis kartu za zapad uz poruku, zbog toga sto dugo ne dolazite na utakmice kluba, klub vam poklanja godisnju ulaznicu, za vrijeme vaseg mandata dopustali ste raznim violinama i ostalim uhljupima da uzimaju pare od kluba ali vam mi halalimo sve jer klub vise nikome nije feninga duzan, klub sad posluje po zakonu itd..