Fali mi rijeci za opis Damira Sadikovica, prednosti i maneLARS1921 je napisao/la:kakvo je ovo zatišje
sofronije je napisao/la:Fali mi rijeci za opis Damira Sadikovica, prednosti i maneLARS1921 je napisao/la:kakvo je ovo zatišje
Počela školaLARS1921 je napisao/la:kakvo je ovo zatišje
Zadnji put kad smo nekog doveli čiji profil nemamo u rosteru, taj nas je napustio vrlo brzo, skoro da ni sarmu nije stigao probati...Jaozinho22 je napisao/la:Ovaj transfer plod je višemjesečnog detaljnog skautinga, a profil moderatora kakvog trenutno nema u rosteru ekipe, trebao bi podići moderiranje sport1.ba foruma na veći nivo.
Hajd ga znaj, agencija preko koje je došao daje garanciju na njega da ako ne budemo zadovoljni sa njegovim igrama do kraja Decembra vraćaju nam sve uloženo u njega, a opet imamo Boccu kojem samo plačamo stan i hranu, ostalo sve agencija. Prema njemu nemamo nikakvih izdataka osim da otkupimo ugovor ako budemo zadovoljni nakon godinu dana.sajo10 je napisao/la:Neka on bude kao i lendric i mi smo na konju. Te najave da bi on mogao biti broj 1 u napadu, u smislu nas najbolji napadac su bas teske izjave. Veliki pritisak. Vidjetcemo... Nadam se da cemo imat kakvog hajra od njega haha.storm_raider je napisao/la:A Krizman bi trebao biti i od Lendrica bolji. Pa vidjecemo..
bolje i tišina nego gluposti koje su pisane ovuda u zadnje vrijemesofronije je napisao/la:Sklanjaj, neka malo i tisine ..pune se baterije
Baš, koliko su neki smorili sa ŠtilićemGrbavica je napisao/la:bolje i tišina nego gluposti koje su pisane ovuda u zadnje vrijemesofronije je napisao/la:Sklanjaj, neka malo i tisine ..pune se baterije
Imaju oni dodatke ali od plate nisu dobili ništa.ublehas je napisao/la:Jel to znači da su Šećerović i Blagojević dobili po 25% plate?revolt je napisao/la:Secerović i Blagojević su dobili 50% manje plate zbog crvenog, i citava ekipa je dobila 50% zbog loših rezultata (a da su dobili Čelika oprostili bi).1921.ba je napisao/la:ja bih uveo u klupski zapisnik da svaki crveni karton znaci 20% od plate a svaki crveni karton nakon dva zuta 10%... ove sezone nas je krenulo
Zbog čega tukne? Zato sto ne podrzavam dolazak navijaca u klupske prostorije na 'prijateljski sastanak'?DANAN je napisao/la:Necu ja nista zakljucivati.Ako si napisao nesto onda to odradi do kraja.U ostalom malo ti tukne pricaž'21 je napisao/la:Mu, nije im. Mu-Slavku Petroviću, kao što su ih doveli i Milošu Kostiću, a ti zaključi ko ih dovodi.DANAN je napisao/la: Cemu to ako im ih ne dovedu?
.
Nije istina, ofarbali su par zidova i to je to, kako bi neki reklicikazubo je napisao/la:I neki bi vratili ljude koji su ovo 20 godina drzali netaknutim,fuj. Kad se završe svi radovi treba napraviti dobar rezime prije i poslije, ljudi se brzo navijakavaju na novo a i brzo zaboravljaj kako je bilo.Hurmasica je napisao/la:A gledaj pomoćnog terena majko mila, više blata nego trave..
Selektor nam je pogodjen pogrdnim rijecima,dusa draga nije on nista kriv.ChWilla je napisao/la:svakako, odslužio je kartone