Navodno im prva opcija, a sad ne znam hoce li on prihvatiti. Korak unazad za nasu legendu,iskreno.LARS1921 je napisao/la:To preko Refika nešto
Navodno im prva opcija, a sad ne znam hoce li on prihvatiti. Korak unazad za nasu legendu,iskreno.LARS1921 je napisao/la:To preko Refika nešto
Necu ja nista zakljucivati.Ako si napisao nesto onda to odradi do kraja.U ostalom malo ti tukne pricaž'21 je napisao/la:Mu, nije im. Mu-Slavku Petroviću, kao što su ih doveli i Milošu Kostiću, a ti zaključi ko ih dovodi.DANAN je napisao/la:Cemu to ako im ih ne dovedu?ž'21 je napisao/la: Osim ako mu ih ne dovedu u svlacionicu na 'prijateljski sastanak'
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sve su rupice prekrili.salle86 je napisao/la:Ima li kakav trening jutros, oko 11-12.
Postoji opcija da doletim to da pogledam ili da ostanem na poslu. Šta je mučnije?
Meni se cini da su skinuli zavjese sa one strane do sjevera.. A i sa strane su na par mjesta napravili otvore da se moze gledati..Plava Porodica je napisao/la:Sve su rupice prekrili.salle86 je napisao/la:Ima li kakav trening jutros, oko 11-12.
Postoji opcija da doletim to da pogledam ili da ostanem na poslu. Šta je mučnije?
Nema sanse nista vidjeti.
Napisao neko na zvanicnoj fb stranici u komentarima. Je li ovo istina?Jel neko zna prica se da ce ZELJO gostovat u Donjem Vakufu u utorak 06.09.
Secerović i Blagojević su dobili 50% manje plate zbog crvenog, i citava ekipa je dobila 50% zbog loših rezultata (a da su dobili Čelika oprostili bi).1921.ba je napisao/la:ja bih uveo u klupski zapisnik da svaki crveni karton znaci 20% od plate a svaki crveni karton nakon dva zuta 10%... ove sezone nas je krenulo
I to pedeset posto sto su dobili previše je s obzirom koliko imaju,a sta nam pruzaju. Ovi ispred nas u ovim seoskim ekipama igraju za 600, a oru ljudi.Plate su nam prevelike izuzev Mire i nase djece, a ovo ostalo niko preko 2 000 ne zasluzuje.Valjda krene bolje..revolt je napisao/la:Secerović i Blagojević su dobili 50% manje plate zbog crvenog, i citava ekipa je dobila 50% zbog loših rezultata (a da su dobili Čelika oprostili bi).1921.ba je napisao/la:ja bih uveo u klupski zapisnik da svaki crveni karton znaci 20% od plate a svaki crveni karton nakon dva zuta 10%... ove sezone nas je krenulo
Jel to znači da su Šećerović i Blagojević dobili po 25% plate?revolt je napisao/la:Secerović i Blagojević su dobili 50% manje plate zbog crvenog, i citava ekipa je dobila 50% zbog loših rezultata (a da su dobili Čelika oprostili bi).1921.ba je napisao/la:ja bih uveo u klupski zapisnik da svaki crveni karton znaci 20% od plate a svaki crveni karton nakon dva zuta 10%... ove sezone nas je krenulo