Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Haklapuc
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 03, 2016 4:57 pm

sergejevic je napisao/la:Eto nek je Ibrakova titula cista kao suza, ili vecina ovih od velikog Hrvatskog sporskog kluba, Modrice i ostalih. Bas su ih zasluzili. Bruka i sramota. Danas svi rade ono sto je Amar radio, a ovi kao posteni pa spickaju milione za osmo mjesto. Ovo je goli *****.
Ja čistije titule u našoj ligi od one naše kad smo osvojili duplu krunu nisam vidio, ne vjerujem ni da ću vidjeti. Imate youtube, pogledajte kakav fudbal smo tad igrali i kako smo mljeli protivnike, prije negi što iznesete ovakve optužbe. Fuj.

Okolele
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:58 pm

Haklapuc je napisao/la:Ovo je sramotno šta se piše... Dobivao sam slične privatne poruke od jednog drugog člana foruma o Amaru, na koje nisam želio ni odgovoriti. Nek' je stid i sram svakoga ko omalovažava bilo koju našu titulu. Nekad je bolje mišljenje zadržati za sebe, ovim mislim i direktno na Izliju, a Boga mi i na Neandertalca koji svu ovu lavinu komentara pokrene hinjski i podmuklo i to vrlo često.
Uvijek kuršlus nastane kad se on pojavi.. :palacgore:

Ne kazem da nije upravu ili jeste ali tako je kako je..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

psihopata
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:59 pm

sergejevic je napisao/la:Eto nek je Ibrakova titula cista kao suza, ili vecina ovih od velikog Hrvatskog sporskog kluba, Modrice i ostalih. Bas su ih zasluzili. Bruka i sramota. Danas svi rade ono sto je Amar radio, a ovi kao posteni pa spickaju milione za osmo mjesto. Ovo je goli *****.
to je poenta cijele priče,ako hoćeš uspjeh u ovoj državi i općenito na balkanu,moraš znati kako doći do njega,svi kreću sa 0 bodova,pa ko se najbolje snađe taj ih na kraju ima najviše.pa mi bukvalno prekucamo ligu u sezoni duple krune,prekucamo je tako suvereno i sa toliko rekorda,da će to teško ikad iko drugi ponoviti,i onda dođe neko i kaže kupljena titula.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

dell21
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:59 pm

neandertalac je sve ovo i pokreno iz nekog svog razloga i interesa i to svaki dan potencira iz dana u dan. Ohladi covjece dosadan si.

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:01 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:02 pm

**** vas vise rasprave i svajdanja imali gdje sastav za utakmicu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:03 pm

sajo10 je napisao/la: Igramo za 15 minuta...cekam prvih jedaneast da saopsti facebook oficijalna grupa.. Hajmo okrenuti plocu malo :)
Nigdje na zvaničnoj fb stranici i nema informacija o današnjem meču, tako da neće biti ni prvih 11 :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MirsoNi
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:05 pm

Nezvanično sastav: Fejzic - Aco Jahić Stana Sinisa - Secer Ugljesa Mirsolav Krizman Bekric - Lendric

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:06 pm

viewtopic.php?f=51&t=341" target="_blank

ko nije glasao neka ispuni forumsku dužnost :)

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

MirsoNi je napisao/la:Nezvanično sastav: Fejzic - Aco Jahić Stana Sinisa - Secer Ugljesa Mirsolav Krizman Bekric - Lendric
hvala

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

Dileme Amar ili osoba X, Amar ili osoba Y..... su lazne dileme i molim vas da se ne primamo na njih. Zaista nema smisla, djetinjato je, stupidno i vrijedja inteligenciju
5. - 7. Okt 1992.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:09 pm

MirsoNi je napisao/la:Nezvanično sastav: Fejzic - Aco Jahić Stana Sinisa - Secer Ugljesa Mirsolav Krizman Bekric - Lendric

Jel to pretpostavka ili? :D

ako saznas rezultat ili bilo sta javljaj

MirsoNi
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:11 pm

LARS1921 je napisao/la:

Jel to pretpostavka ili? :D

ako saznas rezultat ili bilo sta javljaj
Ma na facebooku jedan napisao koji je na kupresu, pa sam zato i stavio da je nezvanicno.. vazi :D

Jaozinho22

sub sep 03, 2016 5:11 pm

E ako vi ne možete nekom kontrirat argumentima na njegovo mišljenje a da ne koristite prljav veš koji usput nema.ni temelja onda ste u rangu nekog djeteta od 9 godina. :)
STIDITE SE!!! Fujj.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Haklapuc
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:12 pm

Iz dana u dan sve mi je više i više jasno da ni ne zaslužujemo bolje. Ako uspijemo popljuvati Osima, Bajramovića, Vukotića, Gredića, Misimovića, Dželu, Bukija, stvarno ne zaslužujemo ništa. Neki od tih ljudi su Željine legende, a drugi Željini bolesnici i navijači isto kao i mi. Vrati Violinu da se ne patimo.

rodrigo87
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:13 pm

Dželu i Bukija izbaci iz te skupine

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:13 pm

A pobogu ste više yebo vas i amar i dado i dejo i menadžeri. Isto pokvareni džuboks samo se ponavlja od jutros ista priča. Ko hoće neka raspravlja u pp, ostale popustite malo. 15 strana se presipa iz šupljeg u prazno eto samo da bi se nešto napisalo. Igramo prijateljsku i pokušavamo saznati neke informacije oko sastava. Yebo vas više dan. Meni je samo Željo bitan, a ta vaša prepucavanja me ne interesuju uopšte. Stvarno postajete dosadni sa tom pričom. Eto vas, dogovorite se u pp pa izvodite na čistac šta god hoćete.

dell21
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:15 pm

Javljajte promjene rez ako bude.

Haklapuc
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:16 pm

rodrigo87 je napisao/la:Dželu i Bukija izbaci iz te skupine
Popljuvani su oni i prije nego što su dobili funkciju u klubu, na to sam mislio. A za taj drugi period su s razlogom osporavani.

LAPAZ
Kontakt:

sub sep 03, 2016 5:17 pm

E ko smo mi a ko su oni...joj ne mogu naci komentar od @sergejevica od prije neki dan ali u pravu je bio
Zadnja izmjena: LAPAZ, dana/u sub sep 03, 2016 5:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava