sub sep 03, 2016 3:57 pm
Meni je šega što sad svi lupaju neke cifre, prozivaju neke ljude, pozivaju na odgovornost i ostavke, a šta ćemo onda sa 20 godina prije ove garniture ljudi na čelu kluba, pa ne moramo ni ići daleko evo par primjera, ko je kriv za gubljenje milionske zarade po pitanju Gojaka, Hajradinovića i Hodžića, ko je kriv za promašaje kao Stančeski, za potpisivanje ugovora sa poluprofesionalnim fudbalerima preko ne znam ti ni ja kakvih veza a koji nikad nisu upisali minute, za dovođenje nekih azijata koji traže papire po godinu dana i na kraju odu, za situaciju da kao junior imaš mogućnost bacit koju hiljadu da ideš s prvim timom na pripreme, za kriminal u OP itd itd.. Znači ovo se sve i još mnogo drugih stvari dešavalo u jeku osvajanja trofeja, da smo tad bili realni, objektivni i kritični kao danas mi bi po cijele dane pisali o propustima, amaterizmu, lopovluku u klubu, ali sve je lijepo upakovano trofejima, na kraju dobiješ klub koji je zamalo doživio sudbinu kk bosne.
Sad kad klub ima zdrave temelje koje će teško neko poljuljati, kad imaš ljude koji su preuzeli klub na rubu egzistencije i koji će nekoj budućoj generaciji ostaviti vitalan klub sa novom infrastrukturom, mi ovdje polemišemo oko svakog mogućeg detalja a realno 95% nas veze nema, nego volimo mahalat i pametovat.