Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 03, 2016 3:42 pm

Hurmasica je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:jojj jeste dosadili sa sadikovićem. frajer kao da je Pirlo majke mi. od ovih 2586 stranica, barem 150 je o sadikovićima
Meni će se sadikovići početi priviđati po kući od ove priče više. Svakih 10 dana ista priča, ista razmišljanja i na kraju isti epilog.
Nije to nista, meni Dejo poceo dolaziti u san, ja mu saljem spisak igraca, i diskutujemo o njima koji je za Zelju a koji nije.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

sub sep 03, 2016 3:42 pm

Izlija@

Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
Željeznicar za život cijeli!

teteac8684
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:43 pm

Imas Radinovica, Secerovica, Blagojevica...Ako si ikada sutnuo loptu, stavi svakoga u poredjenje sa Dadom i skontat ces...Koliko god on bio nas...

Grbavica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:44 pm

Jel' danas u 5 sa Vitezom?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teteac8684
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:46 pm

Grbavica je napisao/la:Jel' danas u 5 sa Vitezom?
Da

dell21
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:47 pm

Dali ce mozda portal ovaj ili fb stranica pratiti ovu utakmicu makar da znamo sastave izmjene i tako neke detalje ?

Jaozinho22

sub sep 03, 2016 3:53 pm

chile je napisao/la:U ovoj prici bi Dado trebao da bude metafora, sam on je nevazan.
Tj. rijesis se iz rostera igraca u najboljim godinama koji je parmak (nedovoljan kvalitet za tebe) a dovedes istrosene igrace koji su jos veci parmaci od istog Dade. Neki od tih parmaka odigraju koji minut neki ni toliko, provrti se golema lova nizasta... neki bi rekli i opere se para.
Najveci problem zadnjih godina je sto se rijesis loseg igraca, a na njegovo mjesto dovedes umjesto boljeg jos losijeg, uz to dosta skupljeg.
Jbg politika kluba nam ne valja u tom pogledu i ocito je da su to uvidjeli pa su doveli cupavog i pitaru povecali ovlasti u skautiranju i dovodjenju igraca.
Treba sad biti strpljiv i sacekati da vidimo hoce li biti napretka a ne po dafultu uzimati na zub sve.

Sent from my Plavo Sokocalo
To je ono o čemu @Neandertalac danima trubi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:53 pm

Koga smo dovodili civokidasevu poziciju ?

Grbavica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:55 pm

Izlija je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Izlija@

Takodje, ni ja tebi nisam jedan od ove djecice!
To sto ti mislis da ja imam i iznosim tudje misljenje je tvoj problem, to vise govori o tebi a ne o meni.
Dalje; je li to, ja svoje misljenje zasnivam na Amarovom, a svi vide sta ja pisem, znaci kako se smatra da i Amar razmislja poput mene, tj kritikuje, ili kao sto kazete da ja rusim klub radi interesa?
Hoces reci da je Amar protiv nekoga?
Deje?
I ja kao i ti znam da Amar radi iza leđa ovim ljudima zbog para ( i to nemale svote ) koje nije mogao da dokaže da je dao klubu a kada su mu ponudili da ti ljudi napišu izjavu kako bi mu mogli vratiti te novce niko se nije ponudio i svi su se razbježali, zbog Dade preko kojeg je htjeo izvući neku lovu, zbog razbijenih talova preko igrača.......... Neću zbog Želje da nastavim a ti se samo zapitaj zbog čega smo slavili titulu pred mrvicom navijača i ko je više griješio, više su nam štete nanjele kupljene titule nego Dejino dovođenje igrača i to nemjerljivo više puta a pogotovo što Dejo nije jedini čovjek u lancu odlučivanja.
Ovo je fakat bezobrazluk šta pišeš Izlija. Nećeš da pišeš zbog Želje, a onda napišeš takve gnusne optužbe kakvih se ni najgori pitar ne bi postidio.

cikazubo
Kontakt:

sub sep 03, 2016 3:57 pm

Meni je šega što sad svi lupaju neke cifre, prozivaju neke ljude, pozivaju na odgovornost i ostavke, a šta ćemo onda sa 20 godina prije ove garniture ljudi na čelu kluba, pa ne moramo ni ići daleko evo par primjera, ko je kriv za gubljenje milionske zarade po pitanju Gojaka, Hajradinovića i Hodžića, ko je kriv za promašaje kao Stančeski, za potpisivanje ugovora sa poluprofesionalnim fudbalerima preko ne znam ti ni ja kakvih veza a koji nikad nisu upisali minute, za dovođenje nekih azijata koji traže papire po godinu dana i na kraju odu, za situaciju da kao junior imaš mogućnost bacit koju hiljadu da ideš s prvim timom na pripreme, za kriminal u OP itd itd.. Znači ovo se sve i još mnogo drugih stvari dešavalo u jeku osvajanja trofeja, da smo tad bili realni, objektivni i kritični kao danas mi bi po cijele dane pisali o propustima, amaterizmu, lopovluku u klubu, ali sve je lijepo upakovano trofejima, na kraju dobiješ klub koji je zamalo doživio sudbinu kk bosne.
Sad kad klub ima zdrave temelje koje će teško neko poljuljati, kad imaš ljude koji su preuzeli klub na rubu egzistencije i koji će nekoj budućoj generaciji ostaviti vitalan klub sa novom infrastrukturom, mi ovdje polemišemo oko svakog mogućeg detalja a realno 95% nas veze nema, nego volimo mahalat i pametovat.

Kospicar
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:02 pm

Ja sam cuo da je Petrovic navodno trazio od Bekrica da smrsa jos 10tak kila :kafa:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

psihopata
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:02 pm

ja sam promijenio mišljenje o dadi kad mi je jedan moj poznanik,koji je inače odrastao sa dadom s. i koji se druži s njim,jednom prilikom rekao kad god je pričao sa dadom u vezi želje i njegovih igara,ovaj mu je odgovorio u stilu "meni je dobro i ovako,cuga,trebe,zajebancija,dobra plata,boli me kara",ili što bi slavko petrović rekao,to je igrač koji ima talenat ali nema ambiciju da dalje napreduje,a takvi igrača nam ne trebaju bez obzira koliki on talenat bio.

i btw. rekao mi je i to da je enis s. 100 puta bolji kao čovjek od dade,mada je to nebitno u svemu ali eto. :mrgreen:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Almir
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:04 pm

Neću donosit zaključke na osnovu pisanja na forumu ali ću se vodit pretpostavkom da @Neandertalac piše iskreno i da je stvarno jedino zainteresovan za dobro našeg Željezničara.Čitajući manje više sve napisano na ovome forumu, samo me zanima kako čovjek preživi period od Newcastlea do dolaska ove uprave, kad ovako reagira na dešavanja u klubu trenutno i da to prenesemo na navedeni period, ne znam evo ni sam šta bih pomislio..

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:06 pm

psihopata je napisao/la:ja sam promijenio mišljenje o dadi kad mi je jedan moj poznanik,koji je inače odrastao sa dadom s. i koji se druži s njim,jednom prilikom rekao kad god je pričao sa dadom u vezi želje i njegovih igara,ovaj mu je odgovorio u stilu "meni je dobro i ovako,cuga,trebe,zajebancija,dobra plata,boli me kara",ili što bi slavko petrović rekao,to je igrač koji ima talenat ali nema ambiciju da dalje napreduje,a takvi igrača nam ne trebaju bez obzira koliki on talenat bio.

i btw. rekao mi je i to da je enis s. 100 puta bolji kao čovjek od dade,mada je to nebitno u svemu ali eto. :mrgreen:
slika :kafa:

:mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:08 pm

Ajkunić za Velež, Midžić za Goražde u prvom sastavu.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:09 pm

Ovo je fakat mucno citati.
I nenormalno je koliko se neandertalac pali ako neko spomene Amara. Ko da je frajer bog (a mnogi su mu znali dodijeliti takav epitet), pa da je bez greske. A jos gore su ove njegove price kao da se blati Amar, da ga mi mrzimo. Jedina istina je da se bruka ljudi oparilo na Zelji preko Amarovih ledja, posto je Amar imao rezultate. A imao je Amar musica koliko hoces i gresaka, ali pokrio bi to rezultatima, to je okej, priznajem, ali sve ostalo u klubu je bilo u haosu. I ne znam, nije vise zanimljivo, stalno se postavljas u poziciju neke zrtve, pricaj normalno, ne mogu citat ovdje kukanja, ko da pet godina imas, a vjerovatno si od mene stariji i to dobro.
@Almir
dobro receno. izgleda te godine dobro prespavao, ili je imao dobre dobre koristi. ili ne moze ocima trenutnu garnituru ljudi. ili mu havere zajebali. ko ce ga znati, ali ovo nije bas normalno.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:11 pm

Amar je odobravao i javno priznao da je sve bilo podredjeno sportskom rezultatu. To je totalni amaterizam. Evo objasnio je sve @cikazubo ono sto sam ja htio da objasnim. O Amaru kao treneru mislim sve najbolje i stvarno ga volim ali da je tad klub krenuo u ovo sto se sad desava, to bi nam pomoglo da dugorocno imamo stabilan klub, a ovako smo tad kratkorocno uzeli trofeje, a zanemarili sve ostale segmente i doveli klub skoro pred stecaj..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:12 pm

enisov karakter i dadin talenat i dobijes perfektnog sadikovica...
100/94/37/34 - i to je to!

Grbavica
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:16 pm

Amar je i pokrenuo ovo što sad imamo...

Brkoo
Kontakt:

sub sep 03, 2016 4:16 pm

LARS1921 je napisao/la:Ajkunić za Velež, Midžić za Goražde u prvom sastavu.
Da li je Ajkunic nas igrac? On se nikad nije toliko isticao u omladinskom pogonu koliko ja znam..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava