Neandertalac je napisao/la:Najbolje rjesenje za koga, Storm@?
I zasto u pp, mozemo i ovde. Ovo su ozbiljne stvari a ne zacatavanje.
A slazem se da nase misljenje nije bitno a trebalo bi da jeste. Jednoumlje nije dobro. Do neke mjere bi ga i shvatio, npr neko sa Amarovim intelektualnim kapacitetom je kompetentan za to, amater_i nikako.
Nije zachatavanje, dok god se ne vrtimo u krug. To sam napisao, jer mi 3 puta postavljas isto pitanje. Nastavicemo ovdje, ali se necemo ponavljati. Vidim da ljudima pocinje ici na zivce, a meni je obaveza, kao dio moderacije, da to ne dopustim.
Ja sam napisao da
moje misljenje nije bitno, nemam pravo govoriti o ostalima, nisam ja neko ko odlucuje o Zelji. Ljudi koji odlucuju su s razlogom tu i podrska je njima velika.
Najbolje rjesenje za koga? Za klub ocito.
Dozvolit ces da ti postavim pitanje, potrudio sam se da odgovorim na tvoja i uzivao sam u diskusiji. Nadam se da su i ostali, te da ih nismo mnogo udavili.
Sta bi ti, kao navijac promjenio? Ok, otjerao bi Nikolica, to znam, sta bi jos promjenio? Koga bi na njegovo mjesto doveo? Da li bi doveo Zubana, koji je prije bio tu negdje oko kluba, ili? Pitam te ovo, buduci da je tvoja jedina kritika o skautingu.
A sto se tice Dade, kojeg si ti toliko branio, vidjeli smo ga jucer. Uzasan je u najmanju ruku bio..., sto mi je strasno zao. Takodjer i Memija, ali neozbiljno radi na treninzima. Od Memije jos i ocekujem nesto. Od Slavke ce dosta toga da zavisi kada je on u pitanju, ali najvise od njega samoga.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/