fakat odronvrbanjusa je napisao/la:Lakse menadzerima ugurati igraca u repku nego u Zelju
MESSER, sve vezano za plin.Elegant je napisao/la:Za koji je firmu reklama na ofarbanom reflektoru ? Zar se i na njega moraju kaciti sponzori.
neka reklamaElegant je napisao/la:Za koji je firmu reklama na ofarbanom reflektoru ? Zar se i na njega moraju kaciti sponzori.
Mozda je generalni.Elegant je napisao/la:Za koji je firmu reklama na ofarbanom reflektoru ? Zar se i na njega moraju kaciti sponzori.
Koje cemo boje drugi reflektor ?salle86 je napisao/la:neka reklamaElegant je napisao/la:Za koji je firmu reklama na ofarbanom reflektoru ? Zar se i na njega moraju kaciti sponzori.
ne mogu škoditi nikako
ne znam, pratio sam dosta i ovaj segment i ko nikad imamo sponzora (ili se to meni čini)
kad spiker prije meča čita nikad završiti pa mora ubrzati sa čitanjem sastava![]()
logika bi bila da se sad farba drugi reflektor na jugu ???
cikazubo je napisao/la:Koje cemo boje drugi reflektor ?salle86 je napisao/la:neka reklamaElegant je napisao/la:Za koji je firmu reklama na ofarbanom reflektoru ? Zar se i na njega moraju kaciti sponzori.
ne mogu škoditi nikako
ne znam, pratio sam dosta i ovaj segment i ko nikad imamo sponzora (ili se to meni čini)
kad spiker prije meča čita nikad završiti pa mora ubrzati sa čitanjem sastava![]()
logika bi bila da se sad farba drugi reflektor na jugu ???![]()
E cuj zale se sto imamo reklamu na reflektoru, pogledajte belgijsku ligu i stadione, sponzora i banera vise nego navijaca, gdje god ima mjesto da se nesto okaci napise ono je popunjeno.
+1storm_raider je napisao/la:Ja bih zamolio @boccaccia da napise koju o Bukalu.
Pa trebali su fino preko ona dva tunela na sjeveru razvuc one velike banere kao na zapadu sto rade, al nemamo mi u BiH smisla za te neke detalje, najjače mi je kod nas i na koševu one banere kraj gola samo ih prostremo s normanim fontom i nema šanse da dešifruješ šta piše kad se prenosi utakmica, mjesto da fino zakrive slova da izgleda kao 3D reklama..salle86 je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Koje cemo boje drugi reflektor ?salle86 je napisao/la:
neka reklama
ne mogu škoditi nikako
logika bi bila da se sad farba drugi reflektor na jugu ???![]()
E cuj zale se sto imamo reklamu na reflektoru, pogledajte belgijsku ligu i stadione, sponzora i banera vise nego navijaca, gdje god ima mjesto da se nesto okaci napise ono je popunjeno.![]()
ja nešto kontam trebalo se nekako i onaj SCC dići, onako ružno na zemlji izgleda
blago nama kad možemo ovako namišljati i haman nebitnim stvarima
Neko?Neandertalac je napisao/la:Ima neko da zna malo vise glede omladinskog, kakve se promjene u trenerskom kadru spremaju?