A nemoj djece ti pocinjat **** ga DadoOkolele je napisao/la:Sadiković standardno po starom,izlezavanja i neke povredice..Nikad od njega igraca nece biti koliko god ovde pojedinci forsirali..
Fakat je kritican. Ubjedljivo najlosiji igrac na terenu, po svim mjerilima.Okolele je napisao/la:Sadiković standardno po starom,izlezavanja i neke povredice..Nikad od njega igraca nece biti koliko god ovde pojedinci forsirali..
Stolice na jugu su blijede tj. one do reflektorachile je napisao/la:Jesam li ja jedini kome boja reflektora odudara tj baca na ljubucasto u odnosu na stolice i ostatak stadiona.
Ili je mozda do navike i one znatno sbjetlije plave od ranije.
Sad mi nekako node oci
Sent from my Plavo Sokocalo
Trkacki jedna velika nula. Zbog fizike niti stignu pokrivati u defanzivi niti u napadu imaju konkretne kretnje, otkrivanja, utrcavanja.cala je napisao/la:Oj karine repke...
cala je napisao/la:Oj karine repke...
Nek neko kaže Kokotu da sutra šuta samo vanjskim, da nas ne brukaju višeLARS1921 je napisao/la:Nije on kriv što ne zna
Sutra protiv Viteza na Kupresu, osvetaaaa
Pa vidis da su ovog Zeca stavili menadzeri prave ekipu.salle86 je napisao/la:cala je napisao/la:Oj karine repke...
i onda kažu igrao za mladu repku, daj ga u želju
to statutom zabraniti da nosi naš dres jer ova mlada repka nikad ništa do sad nije napravila
jasno mi je to da igraju podobni a ne sposobnipile87 je napisao/la:Pa vidis da su ovog Zeca stavili menadzeri prave ekipu.salle86 je napisao/la:cala je napisao/la:Oj karine repke...
to statutom zabraniti da nosi naš dres jer ova mlada repka nikad ništa do sad nije napravila
Ma ne znam sta se ocekuje od ove repke kad im je okupljanje dva puta godisnje dok norvezani skoro svaki mjesec se okupljaju.cala je napisao/la:Oj karine repke...
Nakon onog zadnjeg sastank sa njima kada nismo dali prenos sa Grbavice dogovorili smo se da repke U17, 19 i 21 igraju u zamjenu za prenose. Imamo od FSBiH finu cifru za ove i buduće tekme.salle86 je napisao/la:jasno mi je to da igraju podobni a ne sposobnipile87 je napisao/la:Pa vidis da su ovog Zeca stavili menadzeri prave ekipu.salle86 je napisao/la:
ali vala nije ni selektor nikad bio neko ime da to postroji koliko toliko
ne znam jel ranije bilo, ali kakva je naša korist od igranja na grbavici ?
konkretno ???Dolina je napisao/la:Nakon onog zadnjeg sastank sa njima kada nismo dali prenos sa Grbavice dogovorili smo se da repke U17, 19 i 21 igraju u zamjenu za prenose. Imamo od FSBiH finu cifru za ove i buduće tekme.salle86 je napisao/la:jasno mi je to da igraju podobni a ne sposobnipile87 je napisao/la: Pa vidis da su ovog Zeca stavili menadzeri prave ekipu.
Pitaj @neandertalca, on je zadužen za finansijesalle86 je napisao/la:konkretno ???Dolina je napisao/la:Nakon onog zadnjeg sastank sa njima kada nismo dali prenos sa Grbavice dogovorili smo se da repke U17, 19 i 21 igraju u zamjenu za prenose. Imamo od FSBiH finu cifru za ove i buduće tekme.salle86 je napisao/la:
jasno mi je to da igraju podobni a ne sposobni
Ne peglaj, bice stream u HDuPlava Porodica je napisao/la:Nemoj da bi ko streamo vitez, da se ne brukamo
Sent from my LG-K350 using Tapatalk