Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 02, 2016 11:56 am

@alombardo fino ti to pojasni za pocetak.
Dobrodosao :)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:00 pm

Za evropsku Grbavicu! Mlada reprezentacija ponovo u Dolini ćupova

http://fkzeljeznicar.ba/za-evropsku-grb ... ova/21958/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:04 pm

Posle mizerni i katastrofalni posjeta na Kosevu i BP, bas bi bilo lijepo da se stadion popuni koliko toliko u ove dvije utakmice mlade repke. I ako je situacija katastrofalna i vodi nas zesci troll iz saveza ali igracima ako nista dati podrsku i pokazati strucnjacima iz NFSBIH da je Grbavica mjesto za Rep. BiH! :)

Hvala na postavljanju intervjua sa Slavkom. Ovome momku svaka cast, neznam da li ima novinara kojeg sam slusao a da postavlja tako pametna i strucna pitanja bez neke nervoze, mucanja etc. Bas uzivanje je kad god naprave intervjua raja sa Source i pogotovo ovaj momak :) Kad se samo skontam ko sve dolazi na pressice, pa i oni komentatori sa BHT.a Boze sacuvaj... Ovo za juniore me je bas obradovalo! :)

kb80
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:14 pm

alombardo je napisao/la:Moj prvi post na ovom forumu kao posmatrača sa strane i nekoga ko strasno voli loptu a vezano za zeljezničar i desavanja u ovom klubu, bice malo duži, nadam se da necete zamjeriti. Fudbalska infrstruktura u gradu Sarajevu je izgrađena do 1990-te, a ulaganja u stadion koševo su bila zbog atletskog mitinga i donacija su međunarodne atletske asocijacije. Naknadno se na tom stadionu ponesto uložilo a samo u dijelu gdje se moglo zavrtjeti na tenderu, cijena stolica 7 puta veća od realna, a možete misliti tamo postoji drzavna ustanova koja upravlja tim objektom. Stadon Grbavica srušen u ratu revitalizovan 1996-97 samo da lopta može da se kotrlja a raja da može ući na stadion, i napravljna drvena tribinica, pa onda nista do 2004 i nešto uloženo u stolice i opet ništa do 2015-16. U tom periodu 96-2010 je puno više para cirkulisalo, to je i Amar potvrdio u jednom interviju, a poreza do 2006 haman nije ni bilo, niko ni marke ne ulaže i inrastrukturu. Nakon 20 godina lažnih obećanja pojavljuje se ekipa ljudi koja želi napraviti nešto, što u ovoj zemlji ne prolazi, legalno bez kumovanja sa političkim uhljebima, organizovati klub i ulagati u infrastrukturu. Sizifov posao... Svaki korak prema tom cilju je razdrmavao učmali i ustaljeni ritam šema i šemica, i kako bi koji miš ostajao bez malog jadnog komadića šićara, hampa i pritisak se povećavao, do razmjere da se uključuje čitava infrastruktura na obaranju ljudi koji su pokrenuli ideju ulaganja u infrastrukturu (plitika=mediji=zakonodavstvo), koristeći sva sredstva koja su im na raspolaganju, a radi se o matrici koja jedino i funkcioniše u ovoj zemlji. U takvoj situaciji se dešava jedna meni zapanjujuća situacija da su ljudi okupljeni oko misimovica još uvjek na tom fonu, pa i da je veliki broj navijača to prepoznao, što ovdje nikada nije slučaj.
svaka cast, odlicno napisano ...
pozz

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:27 pm

viewtopic.php?f=51&t=341" target="_blank

glasajte ko nije stigao :)
100/94/37/34 - i to je to!

pile87
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:38 pm

slika
Imate mahanje :zeljeznicar1:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Republika
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:47 pm

‘Jozo je bio veliki fudbaler i još veći čovjek’

Pročitajte više na: http://sport1.ba/jozo-je-bio-veliki-fud ... ci-covjek/" target="_blank

Hare79
Kontakt:

pet sep 02, 2016 12:48 pm

Elegant je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:Bilo je govora, tj. obećanja da će se odmah poslije Istoka graditi i Jug. To se sada više ne spominje. Dabogda da i ovaj Istok nekad nikne, al nešto mi šuhveli, sad biva moraju obnavjlati zahtjev za urbanističku...
Jeste pisalo se o tome ali tada je bilo sve OK jer se racunalo da radovi na istoku krenu u augustu i zavrse krajem godine a onda bi se u 2017. (nekad) krenulo sa jugom. Tada se nije racunalo na ove opstrukcije od strane SD i drugih, kao i ove sad turbulencije u klubu. Sad je neka druga prica i situacija, mada ne znam kako bi to islo finansijski sa jugom obzirom da je sada 50% para skupljeno za istok a opet se cekaju i te famozne dozvole. Šiljak je izjavio da ce dozvole biti za mjesec-dva tako da se sve prolongira i dovodi u pitanje.
S obzirom na interes navijača trebalii bi redovnije objavljivati saopštenja vezano za to, čisto radi transparentnosti i da bi raja bila u toku. Kažem još jednom, govorili su poslije Istoka je trebao ići Jug, međutim Šiljak sada spominje samo Istok i dogradnju Zapada. Možda je čovjek nehotice zaboravio spomenuti Jug. Kada se počelo pričati o Istoku, objavljena je vijest da da će Istok biti iz dva dijela, a da će u prvoj fazi biti napravljen donji dio tribine. Dva tri mjeseca kasnije, stiže obavijest da će se praviti Istok iz jednog dijela. Nikad niko nije objavio i objasnio zašto se odustalo od prvobitnog projekta i ko je donio odluku o tome. Da ne budem krivo shvaćen, više mi se sviđa Istok iz jednog dijela, poravnat sa Sjeverom, ali ako se već zaklinješ u transparentnost, objavi riječ-dvije o tome i objasni ljudima.

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:06 pm

slikafree image hosting
12.08.2012.
Dan koji je meni ostao urezan u pamćenju po ovoj paroli.Ja sam je to shvatio na svoj način.Način srdžbe,ljutnje i tuge na sve ove kriminalce, na njihova lažna obećanja, na njihove "Mercedes Arene", a na kraju sve ostaje isto.Shvatio sam kao posljednji apel da se na pitanje stadiona nešto počne činiti,raditi,ne obećavati.
Vremenom sam nade gubio, i bio sam veliki pesimista po tom pitanju.
Iza ove parole su stajali ljudi, sa nama u kopu, koji su sada članovi UO.I oni su imali samo jednu želju, tu istu kao i svaki navijač koji živi za ovaj radnički klub.
Ovim putem želim da se zahvalim svima na ispunjenju sna.
Prva zahvalnica ide Upravnom Odboru.Hvala Vam za ovo sve što ste napravili, hvala Vam što ste vratili vjeru u ljude.Hvala vam za očuvanje onih naših radničkih vrijednosti. Naših vrijednosti, već punih 95.godina, sami se svojim oružjem borili i protiv jačih protivnika, i ovaj put smo uspjeli u tome.Nikada nikome prodani, uvijek ostali jedinstveni i dostojni kluba koji je teškom mukom stekao tu reputaciju.
Druga zahvalnica ide Vama, svoj braći čije se ime nalazi na "Plavom zidu".Hvala što ste bili dio jedinstvene akcije koja do sada nije viđena.Hvala Vam što ste i sami poštovali tradiciju ovog kluba, našeg kluba, iz naroda. Hvala Vam što ste me danas učinili sretnijim više nego ikada, moj san se ostvario, Evropa je ponovo na Grbavici.Ponosan sam što sam bio dio toga, i što se moje ime krije u moru imena moje braće.
San se ostvario, od danas kreće nova era na Grbavici, ponovo je zasijala u svom sjaju.
U ove ljude koji su sada u klubu svi imamo apsolutno povjerenje, da ćemo kroz koju godinu ugledati stadion koji nam je bio samo san, po najvećim Evropskim kriterijima, novi dom našeg Želje, i naše reprezentacije.Ponavljam,dosljedno našoj tradiciji, sve stečeno našim radom,i našim finansijama.
Vidimo se u 16:00 na Grbavici. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

pet sep 02, 2016 1:17 pm

Ima neko da zna malo vise glede omladinskog, kakve se promjene u trenerskom kadru spremaju?
Željeznicar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:18 pm

Hare79 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Hare79 je napisao/la:Bilo je govora, tj. obećanja da će se odmah poslije Istoka graditi i Jug. To se sada više ne spominje. Dabogda da i ovaj Istok nekad nikne, al nešto mi šuhveli, sad biva moraju obnavjlati zahtjev za urbanističku...
Jeste pisalo se o tome ali tada je bilo sve OK jer se racunalo da radovi na istoku krenu u augustu i zavrse krajem godine a onda bi se u 2017. (nekad) krenulo sa jugom. Tada se nije racunalo na ove opstrukcije od strane SD i drugih, kao i ove sad turbulencije u klubu. Sad je neka druga prica i situacija, mada ne znam kako bi to islo finansijski sa jugom obzirom da je sada 50% para skupljeno za istok a opet se cekaju i te famozne dozvole. Šiljak je izjavio da ce dozvole biti za mjesec-dva tako da se sve prolongira i dovodi u pitanje.
S obzirom na interes navijača trebalii bi redovnije objavljivati saopštenja vezano za to, čisto radi transparentnosti i da bi raja bila u toku. Kažem još jednom, govorili su poslije Istoka je trebao ići Jug, međutim Šiljak sada spominje samo Istok i dogradnju Zapada. Možda je čovjek nehotice zaboravio spomenuti Jug. Kada se počelo pričati o Istoku, objavljena je vijest da da će Istok biti iz dva dijela, a da će u prvoj fazi biti napravljen donji dio tribine. Dva tri mjeseca kasnije, stiže obavijest da će se praviti Istok iz jednog dijela. Nikad niko nije objavio i objasnio zašto se odustalo od prvobitnog projekta i ko je donio odluku o tome. Da ne budem krivo shvaćen, više mi se sviđa Istok iz jednog dijela, poravnat sa Sjeverom, ali ako se već zaklinješ u transparentnost, objavi riječ-dvije o tome i objasni ljudima.
Slazem se da su malo trebali obrazloziti promjenu istoka sa dvije etaze na jednu ali OK je, vjerovatno su to razlozi finasijske prirode. Sto se tice juga tu su se zaletili racunajuci da ce sa istokom proci sve glatko racunajuci da ce uz ove novce od prikupljanja brzo stici i neki partner-investitor (finansijski) i da nece biti problema, kao i ovo oko dozvola, SD, opstina, otezanje...itd. Trebali su da sute za jug, uzeli su prevelik zalogaj jer evo nas sad na 50% sredstava za istok, bez dozvola i pitanje je kad ce dozvole doci, pa onda cekati najbolju ponudu (najeftiniju za nas) od firimi zainteresovanih da grade.

Na to sve ovi losi rezultati, smjena trenera, prekid ugovora sa igracima, odlasci iz uprave, losta atmosfera - generalno tezak period.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hare79
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:22 pm

Nisam jučer pratio forum, tako da ne znam je li raja šta pisala vezano za ove ostavke? Može li neko ukratko reći o čemu se radi? Zna li neko zašto ljudi odoše?
Žao mi što je Hasanović potpisao za Slobodu. Momak je uvijek solidno odigrao kad je bio kod nas
Zadnja izmjena: Hare79, dana/u pet sep 02, 2016 1:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:23 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:24 pm

Hare79 je napisao/la:Nisam jučer pratio forum, tako da ne znam je li raja šta pisala vezano za ove ostavke? Može li neko ukratko reći o čemu se radi? Zna li neko zašto ljudi odoše?
Objasnjeno je na zvanicnoj..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:36 pm

Plava Porodica je napisao/la:slikafree image hosting
12.08.2012.
Dan koji je meni ostao urezan u pamćenju po ovoj paroli.Ja sam je to shvatio na svoj način.Način srdžbe,ljutnje i tuge na sve ove kriminalce, na njihova lažna obećanja, na njihove "Mercedes Arene", a na kraju sve ostaje isto.Shvatio sam kao posljednji apel da se na pitanje stadiona nešto počne činiti,raditi,ne obećavati.
Iza ove parole su stajali ljudi, sa nama u kopu, koji su sada članovi UO.I oni su imali samo jednu želju, tu istu kao i svaki navijač koji živi za ovaj radnički klub.
Prva zahvalnica ide Upravnom Odboru.Hvala Vam za ovo sve što ste napravili, hvala Vam što ste vratili vjeru u ljude.Hvala vam za očuvanje onih naših radničkih vrijednosti. Naših vrijednosti, već punih 95.godina, sami se svojim oružjem borili i protiv jačih protivnika, i ovaj put smo uspjeli u tome.Nikada nikome prodani, uvijek ostali jedinstveni i dostojni kluba koji je teškom mukom stekao tu reputaciju.
Druga zahvalnica ide Vama, svoj braći čije se ime nalazi na "Plavom zidu".Hvala što ste bili dio jedinstvene akcije koja do sada nije viđena.Hvala Vam što ste i sami poštovali tradiciju ovog kluba, našeg kluba, iz naroda. Hvala Vam što ste me danas učinili sretnijim više nego ikada, moj san se ostvario, Evropa je ponovo na Grbavici.Ponosan sam što sam bio dio toga, i što se moje ime krije u moru imena moje braće.
San se ostvario, od danas kreće nova era na Grbavici, ponovo je zasijala u svom sjaju.
U ove ljude koji su sada u klubu svi imamo apsolutno povjerenje, da ćemo kroz koju godinu ugledati stadion koji nam je bio samo san, po najvećim Evropskim kriterijima, novi dom našeg Želje, i naše reprezentacije.Ponavljam,dosljedno našoj tradiciji, sve stečeno našim radom,i našim finansijama.
Od kraja maja ja razmišljam o toj paroli. Nakon što smo ispali od Maribora opet se okrećemo borbi za titulu. Tad se već glasno govorilo kako atmosfera na Koševu nije ni približno jednaka onoj na Grbavici, osuđeni smo da igramo tamo, a 12. igrač je onemogućen da pruži svoje najbolje partije. Kriv ti je i sudija (tri crvena bijahu ono? ), krivo ti je Koševo, kriv ti je svako, izlaza ne vidiš. Možemo mi titulu osvojiti milijun puta, ali opet će neki prejaki protivnici iz država koje su bile velesila u fudbalu uvijek, tipa Slovenija, Češka, Slovačka, Rumunjska, Bugarska, itd... Kontaš mi njima nismo ni do koljena, a hoćemo Europu, a ta ti Europa dođe kao kazna jer igraš dvaput u gostima. Onda kontaš mi bismo igrali produžetke s Mariborom samo da smo igrali na Grbavici. I tako u tom razmišljanju dođe liga, dođe Borac na početku, hajmo ih dobiti i odmah pokazati ko je gazda u državi. Europu već zaboravljaš i dođeš na stadion i ugledaš ovu parolu. Iskreno, tad mi je došlo da zaplačem. To sam poredio sa situacijom da danas u BiH napravimo proteste i kažemo "od sutra mora biti bolje!", a svi znamo da će sutra biti ista sumorna situacija. Parola je oslikavala našu patnju i naš jad. Volimo tu Grbavicu, a na njoj ni Europu ne možemo igrati. Da smo opet jaki kao 1985., čak ni taj Videoton ne bi došao na Grbavicu, nego haj na Koševo. Zaboraviš tu parolu, dođu Česi, dođu Makedonci ideš sve opet ispočetka ciklično. Po proračunima opet bih se trebao sje*ati zbog igranja na Koševu za jedno 2,3 godine. Parola i dalje oslikava naš krik i našu nemoć, a za to vrijeme neko priprema podlogu da me obraduje. Došla zima, čekamo 2016. godinu, mnoštvo igrača dolazi u Želju i neko poče govoriti da renoviramo stadion. Hajde ofarbaš nešto, nove svlačionice i eto ga to je to za sljedećih 5 godina. No, te novosti ne prestaju stajati. Sad ovo, sad ono, sad smo promijenili, sad ovo nabavili i tako, malo po malo. Krenula polusezona i onako tiho nezvana krenula akcija prikupljanja sredstava za Grbavicu. Nakon onih cigli malo si skeptičan, ali je*iga valjda sad bude nešto. Nekad u maju neko reče do kraja ovog mjeseca stadion Grbavica će biti uvršten u 2. kategoriju i moći će se igrati europske utakmice na njemu, do 2. pretkola. Kao da me grom pogodio, pa j**** vas sve nemojte me zaje*avati šta sam vam skrivio. Onda se probudiš i skontaš da nije san, da si napokon dočekao to. Je*iga igrači nam nisu dali da odmah igramo Europu, ali bit će, čim prije. I opet ova čuvena parola dobija svoj smisao, nije više naš krik, naša patnja, jad, nego je realnost Željezničara. Realnost je da će u prvom pretkolu garant doći neki levati da će se sje*ati kad vide pun stadion kako urliče. Da mi je neko prije 4 godine rekao da će ova parola postati realnost, pravio bih se da ne čujem, pa tako ni pitari ne bi podjebavali, onako hinjski. Evo danas ja to živim. Svako ko je i najmanje zaslužan za ovo veliko HVALA. @PlavaPorodica je to fino naveo. Hvala za ovaj san koji je postao realnost.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:56 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:slikafree image hosting
12.08.2012.
Od kraja maja ja razmišljam o toj paroli. Nakon što smo ispali od Maribora opet se okrećemo borbi za titulu. Tad se već glasno govorilo kako atmosfera na Koševu nije ni približno jednaka onoj na Grbavici, osuđeni smo da igramo tamo, a 12. igrač je onemogućen da pruži svoje najbolje partije. Kriv ti je i sudija (tri crvena bijahu ono? ), krivo ti je Koševo, kriv ti je svako, izlaza ne vidiš. Možemo mi titulu osvojiti milijun puta, ali opet će neki prejaki protivnici iz država koje su bile velesila u fudbalu uvijek, tipa Slovenija, Češka, Slovačka, Rumunjska, Bugarska, itd... Kontaš mi njima nismo ni do koljena, a hoćemo Europu, a ta ti Europa dođe kao kazna jer igraš dvaput u gostima. Onda kontaš mi bismo igrali produžetke s Mariborom samo da smo igrali na Grbavici. I tako u tom razmišljanju dođe liga, dođe Borac na početku, hajmo ih dobiti i odmah pokazati ko je gazda u državi. Europu već zaboravljaš i dođeš na stadion i ugledaš ovu parolu. Iskreno, tad mi je došlo da zaplačem. To sam poredio sa situacijom da danas u BiH napravimo proteste i kažemo "od sutra mora biti bolje!", a svi znamo da će sutra biti ista sumorna situacija. Parola je oslikavala našu patnju i naš jad. Volimo tu Grbavicu, a na njoj ni Europu ne možemo igrati. Da smo opet jaki kao 1985., čak ni taj Videoton ne bi došao na Grbavicu, nego haj na Koševo. Zaboraviš tu parolu, dođu Česi, dođu Makedonci ideš sve opet ispočetka ciklično. Po proračunima opet bih se trebao sje*ati zbog igranja na Koševu za jedno 2,3 godine. Parola i dalje oslikava naš krik i našu nemoć, a za to vrijeme neko priprema podlogu da me obraduje. Došla zima, čekamo 2016. godinu, mnoštvo igrača dolazi u Želju i neko poče govoriti da renoviramo stadion. Hajde ofarbaš nešto, nove svlačionice i eto ga to je to za sljedećih 5 godina. No, te novosti ne prestaju stajati. Sad ovo, sad ono, sad smo promijenili, sad ovo nabavili i tako, malo po malo. Krenula polusezona i onako tiho nezvana krenula akcija prikupljanja sredstava za Grbavicu. Nakon onih cigli malo si skeptičan, ali je*iga valjda sad bude nešto. Nekad u maju neko reče do kraja ovog mjeseca stadion Grbavica će biti uvršten u 2. kategoriju i moći će se igrati europske utakmice na njemu, do 2. pretkola. Kao da me grom pogodio, pa j**** vas sve nemojte me zaje*avati šta sam vam skrivio. Onda se probudiš i skontaš da nije san, da si napokon dočekao to. Je*iga igrači nam nisu dali da odmah igramo Europu, ali bit će, čim prije. I opet ova čuvena parola dobija svoj smisao, nije više naš krik, naša patnja, jad, nego je realnost Željezničara. Realnost je da će u prvom pretkolu garant doći neki levati da će se sje*ati kad vide pun stadion kako urliče. Da mi je neko prije 4 godine rekao da će ova parola postati realnost, pravio bih se da ne čujem, pa tako ni pitari ne bi podjebavali, onako hinjski. Evo danas ja to živim. Svako ko je i najmanje zaslužan za ovo veliko HVALA. @PlavaPorodica je to fino naveo. Hvala za ovaj san koji je postao realnost.
Obojici svaka cast, vratili ste me prije 4 godine.. Suza je krenula.

Zeljo volim te!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:00 pm

Kad bi uspjeli do kraja prvenstva napraviti istok i adaptirati donji dio juga pa onda za evropu da bude spremna grbavica sa nekih 15-16 000. Prvo kolo se nekako provucemo i onda u drugom neko malo vece ime . Ne mogu zamisliti onda atmosfere na grbavici , najezio sam se dok pisem ovo. :cry: :cry:

shzna
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:04 pm

Kad se ako Bog da napravi Grbavica, bit će to prava engleska bombonjera, jer ni Poljud, Marakana a ni JNA nisu ni približno slični onom projektu po kojem će se praviti Grbavica. Vjerovatno će to biti najljepši stadion na ovom dijelu Balkana, bez trunke pompeznosti. Bukvalno, od blata do zlata.

Tu je i Bilino polje, isto lijep stadion.
1987

Choks
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:07 pm

Da li je došao pomoćni trener ?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:08 pm

http://source.ba/clanak/Haris/414524/Zn ... ena-sestra" target="_blank

Kakvog smo covjeka doveli :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

Jug je uslovan za euro takmicenja, koliko sam ja upucen, ali nema potrebe da se otvara tribina za mladu, jer sigurno nece biti ispunjen stadion.
Problem kod juga su ulazi, jer su sa strane, ne znam kako ce se rjesavati za trecu kategoriju, da li ce biti dovoljne one rampe samo za elektronsku naplatu na mjestu gdje je sada kapija ili sta.
Za jug i nisu toliko problem pare, koliko je opstina -.-
Jer ima ono kliziste koje bi oni trebali regulisati. Njima ce pet jebenih godina trebati za to. To mene brine. A i ovo za istok su nam toliko usporili, zagorcali zivot, izbili para iz budzeta (niko me ne moze uvjeriti da se nije uticalo na neke igrace, pa se zato pruzale slabe igre)...dusmani pravi.
Ko zna kada cemo dozvolu dobiti...
Samo da sa Slavkom rezultatski krene i to ce biti super sve. Na Besirevica vec racuna :pljesak: :pljesak:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava