pet maj 13, 2016 9:51 pm
Ne znam za vas ali Halvadžić za ono malo protiv Borca što je dobio priliku nije loš dečko bio, okomit je prema golu, brz, dobra tehnika, vraćao se i nazad da isprati igrača, i očekujem od njega potpunu adaptaciju i sve bolje partije u nastavku, mlad je jako, školovan igrač i mora mu se pružiti prilika. Što se tiče Mailsona onih 20-ak minuta protiv Mladosti jasno je da on ne može igrati lijevog beka, a pri dovođenju sjećamo se da mu je to bila primarna pozicija. Znači u debiju na krilu je odigrao dosta dobro naprijed, probio je par puta, par ubacivanja ali defanziva je škripala.
Ipak i pored svega mislim da su svi igrači sa klupe zaslužili više minuta na terenu, bili smo pročitani ko bukvar, sve isto iz kola u kolo a nije da se nije moglo iznenaditi sa par igrača koje protivnici nisu očekivali. Eh sad trebalo je prvo dozirati minutažu za određene igrače i onda gurnuti u vatru kada zatreba. Sad je jasno da Edis nije imao muda da to uradi (pitanje je da li zbog navijača koji bi mu to zamjerili u slučaju kiksa ili zbog igrača koji su kao imali zagarantovanu prvu postavu). U svakom slučaju smo na gubitku jer najgora moguća stvar je da gineš na treningu a siguran si da nećeš igrati jer se postava već zna, to je totalni psihološki pad pogotovo kod mlađih igrača.
Nije mi svega mi toliko žao evrope koliko mi je žao što nismo napravili tim, neku solidnu igru, opet da imaš na klupi finih igrača koji mogu odigrati bar poluvrijeme ili pola sata na finom nivou, pripomoći... Ovako ni igre ni tima ni klupe...jbg...
Zato je sada važno da dođe neko ko zna šta kako gdje i kome će zaista igrati najbolji i najspremniji, Edis se kleo u to ali mrka kapa burazere moj.
Željo samo Željo!!!
Bekrija majstore goodison je uz tebe!
Europa League - We are coming!