Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brat RAMo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 02, 2016 8:35 am

Roberto Baggio je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Možda tebi. Meni nešto najbolje od rata do danas je Zubanovićev gol protiv pitara. Zavidim onima koji su tu noć bili na jugu. Ja sam kao dijete gledao utakmicu na TV-u, pa su mi i tako to ostali trenuci za čitav život. Pa Newcastle i prepuno Koševo, gostovanje u Engleskoj... Prva utakmica na Grbavici poslije rata... Svi trofeji, duple krune, Amar Osim...

"Najbolje što se nama desilo od rata naovamo"... Brate, odvadi malo.
Sve najljepse poslije rata se veze za Amara :titula:
Navijace najtrofejnijeg kluba u drzavi samo interesuju trofeji, jer kako bi bio najtrofejniji :mrgreen:
:zeljeznicar1:

Bruda.TM
Kontakt:

pet sep 02, 2016 8:37 am

Roberto Baggio je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Možda tebi. Meni nešto najbolje od rata do danas je Zubanovićev gol protiv pitara. Zavidim onima koji su tu noć bili na jugu. Ja sam kao dijete gledao utakmicu na TV-u, pa su mi i tako to ostali trenuci za čitav život. Pa Newcastle i prepuno Koševo, gostovanje u Engleskoj... Prva utakmica na Grbavici poslije rata... Svi trofeji, duple krune, Amar Osim...

"Najbolje što se nama desilo od rata naovamo"... Brate, odvadi malo.
Sto se Upravnog dijela tice, ne sportskog. Vidis da se vecinom prica o upravi.
Pozdrav
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 8:59 am

Trebalo bi kakvu prijateljsku dogovorit na Kupresu, da Salko upotpuni kartoteku.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

zubanovic89
Kontakt:

pet sep 02, 2016 9:04 am

Nadam se da će, kada istok bude gotov, a zatim dorađena zapadna tribina i svlačionice, naš klub na svom stadionu ugostiti i fudbalsku A reprezentaciju. Želimo imati savremen stadion koji će koristiti svima – kazao je na kraju razgovora, Mirsad Šiljak.

Sta ima jos da se radi na zapadu vezano za svlacionice, zadnja rekonstrukcija prije 2 godine sve se od nule uradilo, ja gledao slike na zvanicnoj, bolje svlacionice nego na Kosevu.

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 9:07 am

Danas je poseban dan za sve nas.
NA GRBAVICU SE VRACA EUROPSKI NOGOMET!
Ponosan na svog Zelju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet sep 02, 2016 9:17 am

ellaxaz je napisao/la:Tacno sam vidio ko se sve okoristio od Zelje, ko sve planira da se okoristi i ko nikad nije, niti ce.
Hvala vam.
Najbolji i najkraći opis situacije. Bravo majstore.

Hare79
Kontakt:

pet sep 02, 2016 9:53 am

Bilo je govora, tj. obećanja da će se odmah poslije Istoka graditi i Jug. To se sada više ne spominje. Dabogda da i ovaj Istok nekad nikne, al nešto mi šuhveli, sad biva moraju obnavjlati zahtjev za urbanističku...

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:12 am

Pa šta treba da spominju sto puta kako će poslije istoka biti započeta gradnja južne tribine? Južna tribina će se raditi u 2017. godini i to sada uopšte ne treba da nas interesuje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:15 am

AsharaK je napisao/la:Jedan od najvećih talenata u regiji karijeru nastavlja u Željezničaru

Pročitajte više na: http://sport1.ba/jedan-od-najvecih-tale ... jeznicaru/" target="_blank
Eto u onom ludilu sinoć, promakne mi ova vijest. Sve pohvale za dovođenje ove djece. Siguran sam da u našoj državi ima mnogo talentovane djece koja bi sutra potpisala da igraju za Želju, samo ih treba skautirati i dovesti. Eto u komšiluku iskopasmo dvojicu talenata. Samo ovako nastaviti! :zeljeznicar1:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:18 am

cikazubo je napisao/la:Kako se zove neki biznismen iz Konjica, danas mi jaran prica o nemu kao ima firmu koja odlicno posluje, kao covjek je stalno tu za sugradjane i ucestvuje u svim humanitarnim akcijama ali je prije svega Zeljin bolesnik, napravio nekakav teren dole zove se mini Grbavica haha. Al zaboravih mu ime, mozda je vec u klubu u nekim strukturama ne znam..
Senad, firma surtec bolesnik zelje strasno dobar lik najbolji u konjicu.

Vrag

pet sep 02, 2016 10:25 am

Ima prije Konjica jedan malo veci objekat na kojem pise velikim slovima Zeljo i grb klub.

Elegant
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:47 am

Hare79 je napisao/la:Bilo je govora, tj. obećanja da će se odmah poslije Istoka graditi i Jug. To se sada više ne spominje. Dabogda da i ovaj Istok nekad nikne, al nešto mi šuhveli, sad biva moraju obnavjlati zahtjev za urbanističku...
Jeste pisalo se o tome ali tada je bilo sve OK jer se racunalo da radovi na istoku krenu u augustu i zavrse krajem godine a onda bi se u 2017. (nekad) krenulo sa jugom. Tada se nije racunalo na ove opstrukcije od strane SD i drugih, kao i ove sad turbulencije u klubu. Sad je neka druga prica i situacija, mada ne znam kako bi to islo finansijski sa jugom obzirom da je sada 50% para skupljeno za istok a opet se cekaju i te famozne dozvole. Šiljak je izjavio da ce dozvole biti za mjesec-dva tako da se sve prolongira i dovodi u pitanje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

south side
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:54 am

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Vrag

pet sep 02, 2016 10:58 am

Slavko slobodno promijeni majicu necemo ti zamjeriti

south side
Kontakt:

pet sep 02, 2016 10:59 am

Vrag je napisao/la:Slavko slobodno promijeni majicu necemo ti zamjeriti
Jedva mu broj i ove nasli moraju za njega posebno naruđbu napraviti :lol:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

shzna
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:07 am

Koliko hvali klub i profesionalizam u istom.

:klanjase2:

Izgleda Aco ima zacementirano mjesto u ekipi, radio je sa Petrovićem u Radu.

I, Petrović je rekao da je Husić taj igrač koji mu je mogao pomoći, ali je psihički na niskom nivou.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u pet sep 02, 2016 11:10 am, ukupno mijenjano 1 put.
1987

Hurmasica
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:09 am

E aferim Petroviću za sve ovo što si rekao. Posebno me oduševio dio kad reče da će juniori, naročito Beširević, dobiti šansu da se pokažu. BRAVO!

Ipe
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:28 am

Veoma bitno je da danas dođemo na Grbavicu da podržimo mladu repku. Samim tim podržat ćemo i projekat evropske Grbavice, jer je prije pola godine bilo nezamislivo da će se igrati. Klub ima koristi od ovoga i finansijske i mnogo drugih.

alombardo
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:48 am

Moj prvi post na ovom forumu kao posmatrača sa strane i nekoga ko strasno voli loptu a vezano za zeljezničar i desavanja u ovom klubu, bice malo duži, nadam se da necete zamjeriti. Fudbalska infrstruktura u gradu Sarajevu je izgrađena do 1990-te, a ulaganja u stadion koševo su bila zbog atletskog mitinga i donacija su međunarodne atletske asocijacije. Naknadno se na tom stadionu ponesto uložilo a samo u dijelu gdje se moglo zavrtjeti na tenderu, cijena stolica 7 puta veća od realna, a možete misliti tamo postoji drzavna ustanova koja upravlja tim objektom. Stadon Grbavica srušen u ratu revitalizovan 1996-97 samo da lopta može da se kotrlja a raja da može ući na stadion, i napravljna drvena tribinica, pa onda nista do 2004 i nešto uloženo u stolice i opet ništa do 2015-16. U tom periodu 96-2010 je puno više para cirkulisalo, to je i Amar potvrdio u jednom interviju, a poreza do 2006 haman nije ni bilo, niko ni marke ne ulaže i inrastrukturu. Nakon 20 godina lažnih obećanja pojavljuje se ekipa ljudi koja želi napraviti nešto, što u ovoj zemlji ne prolazi, legalno bez kumovanja sa političkim uhljebima, organizovati klub i ulagati u infrastrukturu. Sizifov posao... Svaki korak prema tom cilju je razdrmavao učmali i ustaljeni ritam šema i šemica, i kako bi koji miš ostajao bez malog jadnog komadića šićara, hampa i pritisak se povećavao, do razmjere da se uključuje čitava infrastruktura na obaranju ljudi koji su pokrenuli ideju ulaganja u infrastrukturu (plitika=mediji=zakonodavstvo), koristeći sva sredstva koja su im na raspolaganju, a radi se o matrici koja jedino i funkcioniše u ovoj zemlji. U takvoj situaciji se dešava jedna meni zapanjujuća situacija da su ljudi okupljeni oko misimovica još uvjek na tom fonu, pa i da je veliki broj navijača to prepoznao, što ovdje nikada nije slučaj.

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 11:54 am

Sto ce reci da mozda i ima nade za nas..

Dobrodosao na forum.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava