Ma cala nazoveš u jutro u klub i pitaš.cala je napisao/la:Da jos jednom pitam. Zna li iko da li je sutrasnja komemoracija u cast Bukala otvorenog tipa?
Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.LARS1921 je napisao/la:Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega
Tačno da to urade dodao bih još petaka na godišnjuPlavi orkestar je napisao/la:Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.LARS1921 je napisao/la:Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega
LARS1921 je napisao/la:Tačno da to urade dodao bih još petaka na godišnjuPlavi orkestar je napisao/la:Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.LARS1921 je napisao/la:Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega
Hastor je veliki gospodin..Brkoo je napisao/la:Objasnjeno mi je sve vezano za njih dvojcu.Model1964 je napisao/la:Nece dok je ovakav urnebes oko opozicije i pozicije, kad svako svakom podmece.Brkoo je napisao/la:Moze li mi neko napisati sta su Imsirevic i Durakovic uradili za klub od dana kad su usli u uo, stvarno nisam upucen?
Zbog cega su donijeli odluku da napuste svoja mjesta u uo i postoji li sansa da klub kontaktira Nijaza Hastora i da on udje u upravni odbor, rijec je o jednom od najbogatijih Bosanaca a prema mojim informacijama covjek navija za Zelju?
Apelujem jos jednom ako ima neko blizak upravi nek im predlozi da kontaktiraju Nijaza Hastora ili nekog od njegovih sinova, nek mu ponude mjesto u upravnom odboru, covjek je mozda i najbogatiji Bosanac a prema mojim informacijama i Zeljovac..
Nije to toPlavi orkestar je napisao/la:Ja sam poznavao Hajru Hastora.Ako su kakva familija ne prizivajte ga.Za ove mladje koji ne znaju Hajru da im samo jedno spomenem iz njegove prebogate sehare.On je taj koji je Vjecnicu prodao.
Možda tebi. Meni nešto najbolje od rata do danas je Zubanovićev gol protiv pitara. Zavidim onima koji su tu noć bili na jugu. Ja sam kao dijete gledao utakmicu na TV-u, pa su mi i tako to ostali trenuci za čitav život. Pa Newcastle i prepuno Koševo, gostovanje u Engleskoj... Prva utakmica na Grbavici poslije rata... Svi trofeji, duple krune, Amar Osim...Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Kartaju jedne prilike u ratu, u mojoj mahali. I bilo te satro vojske, nauzimaju se negdje pa kod ovih starih `varalica` na karte.Plavi orkestar je napisao/la:Ja sam poznavao Hajru Hastora.Ako su kakva familija ne prizivajte ga.Za ove mladje koji ne znaju Hajru da im samo jedno spomenem iz njegove prebogate sehare.On je taj koji je Vjecnicu prodao.
Hadzija si. Ja ne mogu nafatat teemin na Terme da odem. Sada nakon sff bio sesmicu slobodan, kisa iz neba i zeljeRoberto Baggio je napisao/la:Drugi put, rado.![]()
Nema me ovih dana, godišnji, pa malo putovao sa ženom. U Veneciji pokušavao da uhvatim wifi da provjerim kako igramo protiv Čelika.
Odlična ideja,pa kad raja pocne serendat sa sjevera da im ta ista rucica malo stisne muda pa da samo okicama trepcuPlavi orkestar je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Tačno da to urade dodao bih još petaka na godišnjuPlavi orkestar je napisao/la: Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.![]()
![]()
Ko god moze, u 2 sata neka bude ispred stadiona.Komemoracija legendi Fudbalskog kluba Željezničar Josipu Bukalu bit će održana danas u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo s početkom u 12 sati.
Sahrana Josipa Bukala bit će obavljena danas u 15 sati na groblju Donji Miljevići.
FK Željezničar će organizovati prijevoz, a polazak je planiran u 14 sati ispred Stadiona Grbavica, saopćeno je iz FK Željezničar.