Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cala
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 02, 2016 1:32 am

Da jos jednom pitam. Zna li iko da li je sutrasnja komemoracija u cast Bukala otvorenog tipa?

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:34 am

cala je napisao/la:Da jos jednom pitam. Zna li iko da li je sutrasnja komemoracija u cast Bukala otvorenog tipa?
Ma cala nazoveš u jutro u klub i pitaš.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Brkoo
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:38 am

Ma spojit njih dvojcu bi znacilo grupnu fazu lige sampiona u to sam uvjeren. Budzet kluba kad bi obojca ulozila svoje pare bi bio na desetine miliona eura, plus pare pd evrope i sponzora. Misljenja sam da bi bili dobar tandem. Vjerovatno su obojca tvrdoglava ali kad bi iskoristili njihovu energiju za visi cilj, a taj visi cilj bi bio jak klub onda bi to siguran sam bilo dobro. Nek se brinu za finansije i administrativne stvari, nek se ne petljaju Slavki u sportski segment i to je formula za uspjeh :DD:
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pet sep 02, 2016 1:42 am, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:40 am

Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega :ganja:

cikazubo
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:57 am

Kako se zove neki biznismen iz Konjica, danas mi jaran prica o nemu kao ima firmu koja odlicno posluje, kao covjek je stalno tu za sugradjane i ucestvuje u svim humanitarnim akcijama ali je prije svega Zeljin bolesnik, napravio nekakav teren dole zove se mini Grbavica haha. Al zaboravih mu ime, mozda je vec u klubu u nekim strukturama ne znam..

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 02, 2016 1:59 am

LARS1921 je napisao/la:Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega :ganja:
Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:01 am

Plavi orkestar je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nek on nama uradi kožne stolice na sjeveru i dosta od njega :ganja:
Tačno da to urade dodao bih još petaka na godišnju :ganja:

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:03 am

LARS1921 je napisao/la:
:rofl: :rofl: :rofl:

Zvaka72
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:06 am

Storme njih sam prve i nabrojao. Po mom mišljenu trebalo je se ići na rekonstrukciju istoka i donjeg dijela Juga, sa preduslovom za nastavak gradnje u budućnosti. Mislim da će nam sada obračunati razliku rente zbog razlike kvadrata a ona na grbavici nije ispod 100,00 KM po m2.
Ovo sa juniorima me je pravo obradovalo jer nam je to jedini ispravni put. Protiv Olimpica ni jedan "Željin" igrač vidjelo se da smo se izgubili to nije Željo. Ja ne znam da je za ovaj skoro pa vijek. ŽELJO odigrao utakmicu bez igrača iz svog pogona. To nam se nikada više ne smije desiti baš nikad.
Plava porodica me ubi u pojam.

Plavi orkestar
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:07 am

Ja sam poznavao Hajru Hastora.Ako su kakva familija ne prizivajte ga.Za ove mladje koji ne znaju Hajru da im samo jedno spomenem iz njegove prebogate sehare.On je taj koji je Vjecnicu prodao.

Okolele
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:07 am

Brkoo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Moze li mi neko napisati sta su Imsirevic i Durakovic uradili za klub od dana kad su usli u uo, stvarno nisam upucen?
Zbog cega su donijeli odluku da napuste svoja mjesta u uo i postoji li sansa da klub kontaktira Nijaza Hastora i da on udje u upravni odbor, rijec je o jednom od najbogatijih Bosanaca a prema mojim informacijama covjek navija za Zelju?
Nece dok je ovakav urnebes oko opozicije i pozicije, kad svako svakom podmece.
Objasnjeno mi je sve vezano za njih dvojcu.
Apelujem jos jednom ako ima neko blizak upravi nek im predlozi da kontaktiraju Nijaza Hastora ili nekog od njegovih sinova, nek mu ponude mjesto u upravnom odboru, covjek je mozda i najbogatiji Bosanac a prema mojim informacijama i Zeljovac..
Hastor je veliki gospodin..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

pet sep 02, 2016 2:12 am

Plavi orkestar je napisao/la:Ja sam poznavao Hajru Hastora.Ako su kakva familija ne prizivajte ga.Za ove mladje koji ne znaju Hajru da im samo jedno spomenem iz njegove prebogate sehare.On je taj koji je Vjecnicu prodao.
Nije to to :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Roberto Baggio
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:17 am

Bruda.TM je napisao/la:Miske je nesto najbolje sto se nama desilo od rata naovamo.
Možda tebi. Meni nešto najbolje od rata do danas je Zubanovićev gol protiv pitara. Zavidim onima koji su tu noć bili na jugu. Ja sam kao dijete gledao utakmicu na TV-u, pa su mi i tako to ostali trenuci za čitav život. Pa Newcastle i prepuno Koševo, gostovanje u Engleskoj... Prva utakmica na Grbavici poslije rata... Svi trofeji, duple krune, Amar Osim...

"Najbolje što se nama desilo od rata naovamo"... Brate, odvadi malo.
FK Željezničar 1921

Neandertalac

pet sep 02, 2016 2:18 am

Plavi orkestar je napisao/la:Ja sam poznavao Hajru Hastora.Ako su kakva familija ne prizivajte ga.Za ove mladje koji ne znaju Hajru da im samo jedno spomenem iz njegove prebogate sehare.On je taj koji je Vjecnicu prodao.
Kartaju jedne prilike u ratu, u mojoj mahali. I bilo te satro vojske, nauzimaju se negdje pa kod ovih starih `varalica` na karte.
Zavalio se lik jedno dvije milje njemackih maraka, pocne galamit na Hajru, kaze varalica bla bla, itd.
Hajro papir i olovku, imao dren na grlu, tesko govorio, napise poruku i da mu.
Ovaj procita i bez rijeci ode.
Mi djeca, onu poruku sa poda; nemoj da te u kontejneru nadju.

I kako je govorio, imaju ljudi koji krse, imaju ljudi koji ne znaju to ali znaju nesto drugo a dobri su sa ovima sto znaju.

Jednom buraza svog izradio, uvali mu dupljeka 500 njemackih maraka.
I zali mu se brat, kaze; ko ce kome ako ne svoj svome.

Izvinite na offu.
Željeznicar za život cijeli!

Neandertalac

pet sep 02, 2016 2:22 am

Ps. Gdje si ti Baggio, hakde na pice :-)

Esit. Ko god hoce, bujrum, sve placam.

Roberto Baggio
Kontakt:

pet sep 02, 2016 2:32 am

Drugi put, rado. :palacgore:

Nema me ovih dana, godišnji, pa malo putovao sa ženom. U Veneciji pokušavao da uhvatim wifi da provjerim kako igramo protiv Čelika. :lol:
FK Željezničar 1921

Neandertalac

pet sep 02, 2016 2:34 am

Roberto Baggio je napisao/la:Drugi put, rado. :palacgore:

Nema me ovih dana, godišnji, pa malo putovao sa ženom. U Veneciji pokušavao da uhvatim wifi da provjerim kako igramo protiv Čelika. :lol:
Hadzija si. Ja ne mogu nafatat teemin na Terme da odem. Sada nakon sff bio sesmicu slobodan, kisa iz neba i zelje
Rodjen ko maler :-)

Ps. Nisam pio desetak dana pa me ovih dvadesetak jackova voza :-)
Dogovorimo se onda za drugi dan ;)

dres_na_pruge
Kontakt:

pet sep 02, 2016 7:55 am

LARS1921 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Sa grijacima i nekom rucicom da nam gladi muda.
:rofl: :rofl: :rofl:
Odlična ideja,pa kad raja pocne serendat sa sjevera da im ta ista rucica malo stisne muda pa da samo okicama trepcu :palacgore:

Choks
Kontakt:

pet sep 02, 2016 8:24 am

"cikazubo"Kako se zove neki biznismen iz Konjica, danas mi jaran prica o nemu kao ima firmu koja odlicno posluje, kao covjek je stalno tu za sugradjane i ucestvuje u svim humanitarnim akcijama ali je prije svega Zeljin bolesnik, napravio nekakav teren dole zove se mini Grbavica haha. Al zaboravih mu ime, mozda je vec u klubu u nekim strukturama ne znam..

Jasko Badžak u klubu je mislim u skupštini .

storm_raider
Kontakt:

pet sep 02, 2016 8:30 am

Tuzan je dan danas... braco, ne dajte svog Zelju.
Komemoracija legendi Fudbalskog kluba Željezničar Josipu Bukalu bit će održana danas u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo s početkom u 12 sati.

Sahrana Josipa Bukala bit će obavljena danas u 15 sati na groblju Donji Miljevići.

FK Željezničar će organizovati prijevoz, a polazak je planiran u 14 sati ispred Stadiona Grbavica, saopćeno je iz FK Željezničar.
Ko god moze, u 2 sata neka bude ispred stadiona.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava