avlami97 je napisao/la:Neandertalac, nemoj da se ljutiš, ali zaista ništa nisam loše mislio. Stavio sam "Tvoja opozicija" pod navodnike, jer si ti u jednom svom postu napisao "opozicija" sa navodnicima.
Zaista nemaš ni najmanji razlog za ljutnju, niti sam pomislio da ćeš to protumačiti kao nizak udarac. Pokušavam biti korektan. Ukoliko sam te uvrijedio - izvini, jer namjera ne postoji. Volim se boriti argumentima, riječima...
Prihvaceno. Izvini i ti ako sam burno odreagovao vise mi se prividja od postova, najrahatniji sam u Banovicima.
Pa vidis ti argumenti, citav dan sam pisao, sa argumentima, povlacio parlelele i upucivao pitanja, tek njih par se sjetilo da diskutuju konstruktivno.
Meni spocitavaju da gadim neke jer ih branim slijepo a oni isto rade.
Pod opozicija se vodi vise ko zna ko, i ko treba i ko ne treba.
Ja tebe pitam jos jednom, je li moguce da bas svi koji su otisli ne valjaju i da im se nasla mana dok se sa druge strane neopravdano brani ama bas svaki potez?
Nema logike zar ne?
Kao danas, molim te lijepo kaze;
Sazvakana tema, pusti to.
Sta je bolan sazvakano, naguzimo se svi da skupimo pare za stolice a neko spicka pola miliona i nikom nista.
Opet, nema logike.
I da ne cekamo Storma@ vise.
Doslo je do neslaganja ova dva clana sa Misimovicem jer se mijesao u sastav. Traje to odavno a sada je eskaliralo. Pisao sam Stormu@ pp mislim posle Slobode bas o ovome.
To ja trubim vec godinu i po.
Nedopustivo je da sebi neko ko voli Zelju dopusti taj luxuz. Pa valjda je avjestan da ne zna, da ima ko bolje zna.
Gdje je Zeljo u svemu tome?
O igracima ce se jos pricati, vjeruj da i tu ima nejasnoca velikih.