Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

plavi1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 9:48 pm

arctg je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
Ono što je Brko u sportskom to je Miske u organizacionom djelu kluba
mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?

Meni ste Misimovica zgadili zbog tog slijepog branjenja i neslanih sali po forumu.
To je brukanje ravno Hapoelu, Maccabiju i Mariboru, za mene. A nije da nije ni Brko imao trasnfer-fula. Jeste Amar osvajao trofeje i to mu niko ne spori, za to bih mu krvi svoje dao. Ali zašto smo poslovali jako negativno dok je on bio tu i zašto je Klub doveden pred sami stečaj za vrijeme njegovog mandata?
vala drug ne znam za tebe al meni je sladje bilo vracati se iz zenice kad uzmemo kup i iskarindjamo smradove nego sad za viked.Mene kao navijaca zanimaju samo rezultati,u maju se ne slavi sto smo organizovani il sto placamo porez nego zato sto imamo pobjede i trofeje.Misimovic nikad nece uciniti za Zelju sta je Amar ucinio i glupo je sad dovoditi u pitanje te trofeje koji su nas kao kostali visemilionskih dugovanja.
ljubav radnička 1921...

sergejevic

čet sep 01, 2016 9:48 pm

Jasno je da postoji nesto vise. Mi ne znamo nista o tome, ali vjerujem da cemo saznati. Gredic je otisao zbog "privatnih problema" a dvije godine poslije se saznalo da je otisao jer su smijenili Odovica. Rekose tada da se nista nece promjeniti i da klub nastavlja svojim putem. Tako je i bilo nije se mnogo promjenilo osim sto je klub potonuo u sportskom smislu. Opet dvije ostavke zbog zdravstvenih problema i privatnih obaveza, a klub nastavja gdje je stao.

Mnogo nelogicnih stvari se desava i tesko je sve ovo ukopiti u nesto smisleno.
Iskreno vidio sam jos danas za ove ostavke, ali sam odlucio sacekati i vidjeti da li ce krenuti blacenje ova dva clana upravnog odbora od nekih likova kao sto je bio slucaj sa vecinom ljudi koji su nas ranije napustili. Zanimljivo svakako.

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:49 pm

zubanovic89 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/clanovi-upravno ... vke/21954/

Imširović i Duraković će zauzeti mjesto u Skupštini FK Željezničar, a ove ostavke neće utjecati na stabilnost najtrofejnijeg bh. kluba. U narednom periodu sastav Upravnog odbora će biti popunjen.
Eh eto riješena i ta dilema. Ostat će ljudi u klubu što je najbitnije od svega ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Bruda.TM
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:50 pm

arctg je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?

Meni ste Misimovica zgadili zbog tog slijepog branjenja i neslanih sali po forumu.
To je brukanje ravno Hapoelu, Maccabiju i Mariboru, za mene. A nije da nije ni Brko imao trasnfer-fula. Jeste Amar osvajao trofeje i to mu niko ne spori, za to bih mu krvi svoje dao. Ali zašto smo poslovali jako negativno dok je on bio tu i zašto je Klub doveden pred sami stečaj za vrijeme njegovog mandata?
Odgovorio umjesto mene eto, Amaru svaka cast al' isti Amar ti je milione duga ostavio i otisao jer je umoran! Sto li!?
Kad se zakacio oko podijele love od prodanih karti poslije Plzena, naglo se umorio.
Sto bi rekao jedan sa foruma "ne budite djeca" nije on ni sekunde cvjecka ;)

Morao se jedan dan napraviti restart kluba a to je poceo Miske i dobro radi.
Jer da nije usao u klub, a sami ga je Allah poslao u Zelju, mi bi bili pod katancem uveliko.
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

sergejevic

čet sep 01, 2016 9:51 pm

Pa ko je pokrenuo sve ove promjene u organizacijskom smislu ako nije Amar?

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:54 pm

plavi1921 je napisao/la:
arctg je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la: mi smo fudbalski klub a ne neka agencija.Svaka mu cast na organizaciji al mene zanimaju rezultati,njih nema,da ne spominjem brukanje po odlasku i dolasku 20 igraca u godinu dana.Ne vidim tu nikakvu organizaciju?

vala drug ne znam za tebe al meni je sladje bilo vracati se iz zenice kad uzmemo kup i iskarindjamo smradove nego sad za viked.Mene kao navijaca zanimaju samo rezultati,u maju se ne slavi sto smo organizovani il sto placamo porez nego zato sto imamo pobjede i trofeje.Misimovic nikad nece uciniti za Zelju sta je Amar ucinio i glupo je sad dovoditi u pitanje te trofeje koji su nas kao kostali visemilionskih dugovanja.
Kao? Slavili bi mi mudo Marijanovo da se dugovi nisu počeli vraćati i da se nastavilo razaranje kluba od stranje Violne i inih. Vi mislite da se Gredić zafrkavao kada je rekao da nam je već bio ispisan scenario KK Bosna? Ne mogu dušu griješiti, i Amar je jedan od začetnika obnove kluba na organizacijskom i finansijskom planu ali je isto tako imao svojih promašaja o kojima se može pisat i pisati. I ne možeš porediti na taj način Amara i Senada. Amar je radio sve, i na terenu i u Klubu, samo još čistačica nije bio. Misimović je tu samo na planu organizacije. Pokušao je i on sa sportskim segmentom, ofulio, vidio da ne zna, digao ruke i, evo, prepustio ljudima čiji je to posao. I ja sam navijač i meni su rezultati u prvom planu, ali, nažalost, takvo je vrijeme kada, ako nemaš rezultate van terena, pitanje je da li ćeš terena ikako i vidjeti...

Grbavica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:56 pm

Ljudi love u mutnom pa pišu i šta jest istina i šta nije, malo još začine i dodaju po svome. Ponašanje slično sarajevskim mahalušama.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:56 pm

što se odjednom pola njih pojavi kad treba srati šta do tada ih nigdje

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:57 pm

@arctg, Klub je bio pred stecajem jer je sve bilo podredjeno sportskom segmentu, odnosno rezultatu, nije se poslovalo po zakonu, jedini prijavljeni igrac bio Stanic, igraci primali plate na ruke , o porezu i dugovanjima svakom mogucem igracu koji je igrao za klub i kompanijama je i suvisno pricati. Sad je sve potpuno drugacije , sve se po zakonu radi, igraci imaju redovne plate i doprinose, svi igraci su prijavljeni, nikome feninga ne dugujemo od igraca, dobavljaca itd, jedini dug imamo prema drzavi koji sad iznosi oko milion KM koji redovno placamo u ratama, stadion se gradi lagano. Jedino sto fali je sportski segment i to je najvaznija stvar ali ce i to sa Slavkom doci. Mnogima ovo stanje sad u kojem se nalazimo ne odgovara, dusmani bi voljeli da se nalazimo u stanju u kojem smo bili, jer je onda lakse krasti pare, klub bukvalno muciti, tuziti kad hoces i uzimati pare, ugradjivati se u pare od transfera i ulaznica itd..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u čet sep 01, 2016 9:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:58 pm

sergejevic je napisao/la:Jasno je da postoji nesto vise. Mi ne znamo nista o tome, ali vjerujem da cemo saznati. Gredic je otisao zbog "privatnih problema" a dvije godine poslije se saznalo da je otisao jer su smijenili Odovica. Rekose tada da se nista nece promjeniti i da klub nastavlja svojim putem. Tako je i bilo nije se mnogo promjenilo osim sto je klub potonuo u sportskom smislu. Opet dvije ostavke zbog zdravstvenih problema i privatnih obaveza, a klub nastavja gdje je stao.

Iskreno vidio sam jos danas za ove ostavke, ali sam odlucio sacekati i vidjeti da li ce krenuti blacenje ova dva clana upravnog odbora od nekih likova kao sto je bio slucaj sa vecinom ljudi koji su nas ranije napustili. Zanimljivo svakako.
Grdić je uručio otkaz Odoviću, potom imenovao Čapljića,, pa i njemu uručio otkaz, zatim imenovao Mulalića, a potom podnio ostavku. Namjerno pišem Gredić, jer je on tada bio Predsjednik UO, za sve što sam ti nabrojao. Gredića sam branio i želio da i dalje nastavi sa radom, ali čovjek jednostavno nije mogao izdržati neviđenu medijsku kampanju na "prijepoljca" iako je i Misimović bio za njegov ostanak na čelu Kluba. :kafa:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

blueheart
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:58 pm

plavi1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la: kako da nije.zapitaj se koliko smo trofeja osvojili prije misimovica?velicate vise covjeka od Osima.Osnujte fan club misimovic

Nisam ja slijepo za Misketa, ja sam slijepo protiv violine, zuje, Dzelinih postupaka, Ahmetbegovica i sličnih mentalnih sklopova koji su sportskom klubu donijeli visemilionski minus jer nisu znali ili nisu htjeli poslovati u zakonskim okvirima. Miske ko Miske kako je dosao tako će i otići, ali ce ostati da je sproveo sistem upravljanja klubom.
DRZAVA ZELJO

Bruda.TM
Kontakt:

čet sep 01, 2016 9:59 pm

ma on je dobar kao trener bio zbog titula, ali da je pravio greske, treba biti realan jeste. Nije bio za menadzerskog posla a on je htio bit Zeljo.

I jos nesto!? Sto se u njegov vakat nije znalo i pitalo kolike su plate, kolika je njegova plata, koliki je dug itd....
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

sergejevic

čet sep 01, 2016 9:59 pm

Je li to znaci da je Gredic lagao kada je nedavno izjavio da je otisao zbog toga?

Bruda.TM
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:00 pm

blueheart je napisao/la:
plavi1921 je napisao/la:
blueheart je napisao/la:

Nisam ja slijepo za Misketa, ja sam slijepo protiv violine, zuje, Dzelinih postupaka, Ahmetbegovica i sličnih mentalnih sklopova koji su sportskom klubu donijeli visemilionski minus jer nisu znali ili nisu htjeli poslovati u zakonskim okvirima. Miske ko Miske kako je dosao tako će i otići, ali ce ostati da je sproveo sistem upravljanja klubom.
E bas zato je dobar Miske.
Just do it.

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

plavi1921

čet sep 01, 2016 10:00 pm

LARS1921 je napisao/la:što se odjednom pola njih pojavi kad treba srati šta do tada ih nigdje
je li ovako treba da se ponasa jedan moderator koji uredjuje diskusiju na forumu da govorim forumasima da seru?
ljubav radnička 1921...

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:01 pm

avlami97 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Jasno je da postoji nesto vise. Mi ne znamo nista o tome, ali vjerujem da cemo saznati. Gredic je otisao zbog "privatnih problema" a dvije godine poslije se saznalo da je otisao jer su smijenili Odovica. Rekose tada da se nista nece promjeniti i da klub nastavlja svojim putem. Tako je i bilo nije se mnogo promjenilo osim sto je klub potonuo u sportskom smislu. Opet dvije ostavke zbog zdravstvenih problema i privatnih obaveza, a klub nastavja gdje je stao.

Grdić je uručio otkaz Odoviću, potom imenovao Čapljića,, pa i njemu uručio otkaz, zatim imenovao Mulalića, a potom podnio ostavku. Namjerno pišem Gredić, jer je on tada bio Predsjednik UO, za sve što sam ti nabrojao. Gredića sam branio i želio da i dalje nastavi sa radom, ali čovjek jednostavno nije mogao izdržati neviđenu medijsku kampanju na "prijepoljca" iako je i Misimović bio za njegov ostanak na čelu Kluba. :kafa:
A tada isti lik, struja, šta već' govorili prijepoljac odlazi, uprava napolje ko i sad misketu. Čini mi se tada je tom "ratniku" nick bio YYY na anamo onom forumu...

edit: evo nađoh

slika
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u čet sep 01, 2016 10:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:01 pm

plavi1921 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:što se odjednom pola njih pojavi kad treba srati šta do tada ih nigdje
je li ovako treba da se ponasa jedan moderator koji uredjuje diskusiju na forumu da govorim forumasima da seru?
moderator nije nikog naveo, nego razmišlja na glas

avlami97
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:04 pm

sergejevic je napisao/la:Je li to znaci da je Gredic lagao kada je nedavno izjavio da je otisao zbog toga?
Naveo sam ti redoslijed događaja. Gredić je dao ostavku nakon što je imenovao Mulalića za trenera, a uoči derbija sa Sarajevom na Grbavici (Tiago 1:0). Prije Mulalića je bio Čapljić, a prije Čapljića Odović. Tim redom. Možda Greda nije lagao, možda je lagao Portal koji je objavio njegovu izjavu. :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

čet sep 01, 2016 10:06 pm

avlami97 je napisao/la:Neandertalac, pa pomoćni teren je napravljen u vrijeme Amara Osima, ako me sjećanje ne vara. Amar je prije toga u gumenim rudarskim čizmama dolazio da vodi treninge. Svi znamo da je Miske tada uletio lovu i napravio drenaže, odvode , popravio travu, ofarbao ogradu na pomoćnom ....Znači Miske je odavno u Želji i nije želio da se eksponira, a i sada to radi skoro nikako ili rijetko. Pa Misimović se na Tvu ili nekoj presici nije pojavio 2-3 puta, a tako dugo je uz Želju.

Od Njega je "tvoja opozicija" :) napravila "kult ličnosti". Ako griješim, postavi mi u ovih zadnjih 4-5 godina od kada je Miske u Želji njegova 4 pojavljivanja na TVu ili presici :cigara: Mojne mi samo Mreže i one polupismene Nerminke :karanje:
Ma pisaj mrezu i te konstrukcije, ja sam tada napravio i konkretan korak, jedini ako me sjecanje sluzi.
Jedini konkretno dok su drugi pisali pariole i svasta jos. Nebitno.

Cemu to `tvoja opozicija` taman smo fino pricali. Nije fer, bas nisko.

Zavrsimo ovu nasu mini prepisku, smatrao sam te za osobu izdignutu iznad licnih prozivki.
Sve najbolje.
Željeznicar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 10:08 pm

U doba Gredićevog odlaska se digla raja i tražila je glave, pa situacija sa savezom zbog tekme u Širokom... Da Gredić nije otišao, vjerovatno sad ne bi imali ovu upravu uopšte. Sjedili bi oni koji su nas i zavalili nekada prije.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava