I sta cemo sada ? Da kolektivno harakiri izvrsimo ?cikazubo je napisao/la:Nemoj bezveze pričat, Duraković i Imširević su bili jako bitni kotači, neću reći nezmjenjivi ali nisam siguran da bi neko povukao slične poteze kao dotični u bliskoj prošlosti, potezi koji su nam dijelom spasili glavu.Vrag je napisao/la:Bilo je i bitnijih pa nisu vise tu, a mi i dalje najveci i najtrofejniji.ChWilla je napisao/la:
da se gasi, ne gasi se, da su bili bitni - jesu.
Upravo zbog tih rijeci ja jos uvijek, ovakav kakav jesam, po nekima ispravan po nekima odron, jos uvijek vjerujem u njega. Potreban nam je!avlami97 je napisao/la:Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."
Ako se neko nadao da će dobiti neke poslove, a ne bude najpovoljniji ponuđač, bez obzira koliko su pomogli Želji, ne zaslužuju biti dio Želje. Ponavljam AKO...
Šta pričaju radnici Megamixa zaboli me ona stvar. I ja kada ne bih uradio svoj posao kako treba i šef me na to upozorio, beih par dana olajavao šefa. Ako vrši mobing, ima Sud.plavi1921 je napisao/la:Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?avlami97 je napisao/la:Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."
Ako se neko nadao da će dobiti neke poslove, a ne bude najpovoljniji ponuđač, bez obzira koliko su pomogli Želji, ne zaslužuju biti dio Želje. Ponavljam AKO...
Izlija je napisao/la:Previše se prejudicira sa ostavkama ljudi iz uo, samo par ljudi u BiH zna cijelu istinu i možda mi obični smrtnici nikada nećemo znati sve razloge njihovih ostavki, možda su dali otkaz iz moralnih razloga, možda kao direktni izbođači radova na stadionu nežele da dođu u situaciji sukoba interesa i pozivanja na odgovornost nekih neozbiljnih navijača. Nekih koji jedva čekaju da se izrodi neki problem pa da repliciraju svima kako je klub u problemima pritom ne dajući ikakvo faktoidno rješenje već svojim iznošenjem samo pridonose destabilizaciji rada uprave. Da je opozicija bila bez oraha u džepu i svoju energiju koju su trošili za stabilizovanju svojih prihoda slučajno usmjerili na podršku legitimno izabranih ljudi sada bi imali gotovo izgrađenu istočnu tribinu i urađen izvedbeni projekat za jug.
Sjecam se da se na ovom forumu pljuvalo po Stanicu,Mulalicu,Capljicu,Bogicevicu,Sadikovicima itd.Ima pojedinaca sto ovdje navijaju za Misimovica a ne Zeljeznicar.Nije bio niti ce kad biti Misimovic Zeljo,pisaj ga prepotentnog.avlami97 je napisao/la:Šta pričaju radnici Megamixa zaboli me ona stvar. I ja kada ne bih uradio svoj posao kako treba i šef me na to upozorio, beih par dana olajavao šefa. Ako vrši mobing, ima Sud.plavi1921 je napisao/la:Al zato radnici Megamixa pricaju kako se vrsi mobing nad njima.Glupo nam je vala sto na svaki potez doticnog drkamo a ostale zeljovce redom pljuljemo,od bivsih trenera,igraca pa evo i privrednika koji su valjali nasem Zelji kad niko nije htio marke da unese u klub.Gdje je tad bio Misimovic?avlami97 je napisao/la:Neandertalac, ja nikako iz glave ne mogu izbaciti Misketove riječi, kada je rekao, parafraziram. "Ja bih i rođenog oca u grobu, prijavio za jednu pronevjerenu bosansku marku."
Koje to Željovce redom pljujemo? Ljudi su bili u UO dali veliki doprinos Želji, što im je i posao bio. Posudili nam lovu. Mi im lovu vratili i rekli Hvala i šta sada treba činiti? Klečati i svakih par minuta se zahvaljivati.
I Žujo zvani blagodet je veliki Željovac i Kozarić-neidemnatekme je veliki Željovac i Violina je veliki Željovac i Nijaz Brković je veliki Željovac, ali ni jedan nije veći Željovac od mene, po čemu bi bili. Ja nikada nisam hajrovao ni jedne marke od Želje. Oni sigurno jesu i svi su podložni kritici pa i Miske i Ivica i Amar, kada urade pogrešne stvari, a uz to i budu plaćeni.
Za mene, ne.Grbavica je napisao/la:Draga familijo Šehić, jedna mala napomena, postoji i drugo ime osim Benjamin. Hvala.
Radi se samo jedan na jugu za sada sudeci po slikama., vjerovatno ce i drugi na jugu.cikazubo je napisao/la:Jesul zavrsili reflektore ?
Hajmo malo okrenuti stvari naglavačke. Miske je u Klub ušao sasvim tiho. Niježelio da se eksponira. Pomagao i davao lovu Želji kroz pozajmice i "onako". Za čovjeka niko nikada nije čuo, ali se vidjelo da se pravi pomoćni travnati teren, da se radi na infrastrukturi etc.Neandertalac je napisao/la:Slazem se Avlami@
Samo je Zeljo bitan, sve ostalo tj svi ostali su prolazni. Ipak svakome od njih se treba obracati i ponasati u skladu sa zaslugama.
Ali ovo trenutno sto se radi, jedan kult licnosti nije dobro.
Nemoj shvatiti ovo kao kritiku nekome vec kao cisti razum. Nekada treba neko da malo prodrma stvari, ukaze na moguce propuste.
Ako cemo i dalje vrtiti da je `opozicija` kriva jer je oblacno vani, onda je to fakat zabrinjavajuce. U toj formi nase postove mozea citati kao; bleee, bleee, bleee...
Stranicu po stranicu.
Tako je, čovjek nikad nije želio da se za njega direktno vežu stvari naročito pozitivne koje se tiču kluba, sjećam se prvog presa gdje se pojavio, bukvalno su ga mediji i navijači natjerali da se predstavi, svašta se špekulisalo danima prije, ko je Misimović, šta radi, svašta se i lagalo, na kraju dolazi na pres a ne sjećam se jel Emir ili neko drugi najavi čovjeka u fazonu "dosta se priča o gospodinu Misimoviću tako da je on odlučio da vam se predstavi i odgovori na pitanja koja vas zanimaju".avlami97 je napisao/la:Hajmo malo okrenuti stvari naglavačke. Miske je u Klub ušao sasvim tiho. Niježelio da se eksponira. Pomagao i davao lovu Želji kroz pozajmice i "onako". Za čovjeka niko nikada nije čuo, ali se vidjelo da se pravi pomoćni travnati teren, da se radi na infrastrukturi etc.Neandertalac je napisao/la:Slazem se Avlami@
Samo je Zeljo bitan, sve ostalo tj svi ostali su prolazni. Ipak svakome od njih se treba obracati i ponasati u skladu sa zaslugama.
Nemoj shvatiti ovo kao kritiku nekome vec kao cisti razum. Nekada treba neko da malo prodrma stvari, ukaze na moguce propuste.
Ako cemo i dalje vrtiti da je `opozicija` kriva jer je oblacno vani, onda je to fakat zabrinjavajuce. U toj formi nase postove mozea citati kao; bleee, bleee, bleee...
Stranicu po stranicu.
I onda, kako je ti nazivaš "opozicija" je počela napadati tog čovjek. Navijači koji su prepoznali dobre namjere tog čovjeka su branili i podržavali. Vidjeli su u njemu nešto novo, prosperitetno, inovativno.
Nisu pravi navijači od Misketa napravili kult ličnosti, nego upravo ona "opozicija", koja ga je napadala i sada ga napada svim mogućim sredstvima. Biraju momentum, kada to činiti, itd. itd.
Dobro. Samo malo popricajmo o tom ko je sta napravio.avlami97 je napisao/la:Hajmo malo okrenuti stvari naglavačke. Miske je u Klub ušao sasvim tiho. Niježelio da se eksponira. Pomagao i davao lovu Želji kroz pozajmice i "onako". Za čovjeka niko nikada nije čuo, ali se vidjelo da se pravi pomoćni travnati teren, da se radi na infrastrukturi etc.Neandertalac je napisao/la:Slazem se Avlami@
Stranicu po stranicu.
I onda, kako je ti nazivaš "opozicija" je počela napadati tog čovjek. Navijači koji su prepoznali dobre namjere tog čovjeka su branili i podržavali. Vidjeli su u njemu nešto novo, prosperitetno, inovativno.
Nisu pravi navijači od Misketa napravili kult ličnosti, nego upravo ona "opozicija", koja ga je napadala i sada ga napada svim mogućim sredstvima. Biraju momentum, kada to činiti, itd. itd.
avlami97 je napisao/la:Hajmo malo okrenuti stvari naglavačke. Miske je u Klub ušao sasvim tiho. Niježelio da se eksponira. Pomagao i davao lovu Želji kroz pozajmice i "onako". Za čovjeka niko nikada nije čuo, ali se vidjelo da se pravi pomoćni travnati teren, da se radi na infrastrukturi etc.Neandertalac je napisao/la:Slazem se Avlami@
Stranicu po stranicu.