Kojih stvari?Grbavica je napisao/la:Kako ti tako upućen možeš nekoga prozivati za Dogana, kad bi ga svako normalan nogiro iz kluba nakon nekih stvari. Uostalom nije Dogan 90 godina u Želji pa da je on "napravio" svakog igrača.
Jesi ovo ti napisao?arctg je napisao/la:Nakon bruku vremena niko nije napisao ovako kratak i jasan post koji objašanjava sve. I to ga je napisao upravo onaaj kojeg su svi "tjerali" odavdje. Bravo, Neandertalac, kapa do poda!
Dogan je isključivi krivac zašto najveći talent u svom uzrastu i možda najbolji napadač nakon Are Hodžića ne igra u Želji nego u komšiluku.Neandertalac je napisao/la:Kojih stvari?Grbavica je napisao/la:Kako ti tako upućen možeš nekoga prozivati za Dogana, kad bi ga svako normalan nogiro iz kluba nakon nekih stvari. Uostalom nije Dogan 90 godina u Želji pa da je on "napravio" svakog igrača.
Naravno da se ne slazem! Svako kompetentan i razuman u interesu kluba malo bi bolje razmislio pa izgladio nesuglasice a ne reagovao kako vec jeste.
Slazem se da je Dogan takodje bio tvrdoglav, cak i bezobrazan ali skontaj kako bi se ti postavio da neki amater dodje u tvoju bransu i tebe uci `pameti`.
O Doganovoj strucnosti i rezultatima.
Ima raje koja prati omladinski, neka urade komparaciju.
Uostalom najvece transfere u istoriji smo imali dok je on bio sef, tj on je ucestvovao svojim znanjem u stvaranju tih igraca. Zaslužan.
Sale@ Tako je. Pare su vise manje bitne, mislim jesu da se ne lazemo, mora postajati odgovornost.
Kada sklapas ugovore stetne za firmu, snosis odgovornosg. Namjerno ili nenamjerno nije ni bitno. Ako se ne varam, pravno je tako.
Ali kako kazes, nedostatak plana, vizije, ideje je veci problem ili u nasem slucaju totalno amaterski plan i program.
Jesam, zato što si u tom postu ukratko objasnio sve ono o čemu sam i sam razmišljao: Neka za sportski segment budu zaduženi ljudi koji su stručni za to. To sam ti i u postu iznad potvrdio. Izvini, ali moram reći da je traženje objavljivanja ugovora i visine primanja zaposlenih u Klubu, konkretno igrača, komična izjava. Ne moraš se ti meni zahvaljivati ništa. Ja sam uvijek bio za osnovane, pravovremene i razumne kritike, koje imaju veze sa realnošću i zdravim razumom ali većina tvojih kritika nije takva, nažalost. Na kraju krajeva, svako želi dobro Klubu. Ne navijam ja za Želju ni zbog Misimovića, ni zbog Bajramovića, ni zbog Stevanovića, petog ili desetog. Navijam jer ta dva-tri sata na Grbavici pobjegnem od svih sranja u životu. I uvijek ću dobro pohvaliti, a loše kritikovati. Mjesta za kritike ima koliko hoćeš trenutno, to niko ne spori. Od fulanja u sportskom segmentu, pitanja za istočnu tribinu, marketinga Kluba, i od ovih kritika ne bježim, naprotiv. Ali isto tako pohvale za rad i trud oko same infrastrukture Grbavice, uvođenje profesionalnog rada u Klub i nekih sitnica su čvrste kao i ove kritike gore navedene. Ništa nije samo bijelo, ili samo crno. U svakom zlu ima dobrog i u svakom dobru ima zla. Ali mora se hladne glave razmišljati. Pogotovo sada, kada je nastupio jako kritičan period u sportskom segmentu. Fazon je podržavati i kada ne ide, uz osnovane kritike i time "tjerati" odgovorne na još bolji rad.Neandertalac je napisao/la:Jesi ovo ti napisao?arctg je napisao/la:Nakon bruku vremena niko nije napisao ovako kratak i jasan post koji objašanjava sve. I to ga je napisao upravo onaaj kojeg su svi "tjerali" odavdje. Bravo, Neandertalac, kapa do poda!
Zaboravih ti zahvaliti.
Delinjo još slavi Damirovu pobjedu nad Tomicem, polako dok sebi dođeHurmasica je napisao/la:Vidim delinjo samo posmatra sve ovo, što ti je iskustvo
arctg je napisao/la:Jesam, zato što si u tom postu ukratko objasnio sve ono o čemu sam i sam razmišljao: Neka za sportski segment budu zaduženi ljudi koji su stručni za to. To sam ti i u postu iznad potvrdio. Izvini, ali moram reći da je traženje objavljivanja ugovora i visine primanja zaposlenih u Klubu, konkretno igrača, komična izjava. Ne moraš se ti meni zahvaljivati ništa. Ja sam uvijek bio za osnovane, pravovremene i razumne kritike, koje imaju veze sa realnošću i zdravim razumom ali većina tvojih kritika nije takva, nažalost. Na kraju krajeva, svako želi dobro Klubu. Ne navijam ja za Želju ni zbog Misimovića, ni zbog Bajramovića, ni zbog Stevanovića, petog ili desetog. Navijam jer ta dva-tri sata na Grbavici pobjegnem od svih sranja u životu. I uvijek ću dobro pohvaliti, a loše kritikovati. Mjesta za kritike ima koliko hoćeš trenutno, to niko ne spori. Od fulanja u sportskom segmentu, pitanja za istočnu tribinu, marketinga Kluba, i od ovih kritika ne bježim, naprotiv. Ali isto tako pohvale za rad i trud oko same infrastrukture Grbavice, uvođenje profesionalnog rada u Klub i nekih sitnica su čvrste kao i ove kritike gore navedene. Ništa nije samo bijelo, ili samo crno. U svakom zlu ima dobrog i u svakom dobru ima zla. Ali mora se hladne glave razmišljati. Pogotovo sada, kada je nastupio jako kritičan period u sportskom segmentu. Fazon je podržavati i kada ne ide, uz osnovane kritike i time "tjerati" odgovorne na još bolji rad.Neandertalac je napisao/la:Jesi ovo ti napisao?arctg je napisao/la:Nakon bruku vremena niko nije napisao ovako kratak i jasan post koji objašanjava sve. I to ga je napisao upravo onaaj kojeg su svi "tjerali" odavdje. Bravo, Neandertalac, kapa do poda!
Zaboravih ti zahvaliti.
Njihova odgovornost što se tiče sportskog segmenta se u zadnje vrijeme promijenila i ti to odlično znaš. A odgovarat će jedinom organu koji je iznad njih - Skupština. Sve ostalo, uključujući i naše pisanje po forumu ili razgovori uživo, je irelevantno. I što se tiče profesionalnog rada, svako ima svoju percepciju. Moja percepcija se bazira na usporedbi sa radom od prije četiri-pet godina i sada. Svi znamo da to može bolje ali nemoj zaboraviti gdje živimo i u kakvom vremenu. Živ ti i zdrav bio, ja nikome ništa ne zamjeram. Svi smo ljudi. Osim pitara, oni su krmad.Neandertalac je napisao/la:arctg je napisao/la:Jesam, zato što si u tom postu ukratko objasnio sve ono o čemu sam i sam razmišljao: Neka za sportski segment budu zaduženi ljudi koji su stručni za to. To sam ti i u postu iznad potvrdio. Izvini, ali moram reći da je traženje objavljivanja ugovora i visine primanja zaposlenih u Klubu, konkretno igrača, komična izjava. Ne moraš se ti meni zahvaljivati ništa. Ja sam uvijek bio za osnovane, pravovremene i razumne kritike, koje imaju veze sa realnošću i zdravim razumom ali većina tvojih kritika nije takva, nažalost. Na kraju krajeva, svako želi dobro Klubu. Ne navijam ja za Želju ni zbog Misimovića, ni zbog Bajramovića, ni zbog Stevanovića, petog ili desetog. Navijam jer ta dva-tri sata na Grbavici pobjegnem od svih sranja u životu. I uvijek ću dobro pohvaliti, a loše kritikovati. Mjesta za kritike ima koliko hoćeš trenutno, to niko ne spori. Od fulanja u sportskom segmentu, pitanja za istočnu tribinu, marketinga Kluba, i od ovih kritika ne bježim, naprotiv. Ali isto tako pohvale za rad i trud oko same infrastrukture Grbavice, uvođenje profesionalnog rada u Klub i nekih sitnica su čvrste kao i ove kritike gore navedene. Ništa nije samo bijelo, ili samo crno. U svakom zlu ima dobrog i u svakom dobru ima zla. Ali mora se hladne glave razmišljati. Pogotovo sada, kada je nastupio jako kritičan period u sportskom segmentu. Fazon je podržavati i kada ne ide, uz osnovane kritike i time "tjerati" odgovorne na još bolji rad.Neandertalac je napisao/la:
Jesi ovo ti napisao?
Zaboravih ti zahvaliti.
Eto ga. Sve si rekao. Osgovorne pozivamo na odgovornost.
U sustini, slazemo se u vecini osim ovog `profesionalnog` rada.
Nasmijao bi se a ne zelim da mi zamjeris.
Ne možeš ni doći do odgovora na ovo pitanje kad se svako malo ponavlja ista priča, dado, dogan, plate, sportski segment. Jbt isto hipnoza...Omar500 je napisao/la:Eto bilo je profesionalno prije ove uprave, daj molim te...ovaj neandertalac kao da je s marsa pao, ali prije da se pravi lud.
Nego zna li neko ko je ovaj treci omladinac?