Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 28, 2016 10:57 pm

Ono je bio refleks kao kan birvaktile, strasna odbrana.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:19 pm

PONOSAN DOSTA ZA VECERAS NEK SE EMOCIJE MALO SLEGNU PA CU SUTRA KOMENTARISATI
Alea iacta est!

blueheart
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:22 pm

Ova utakmica ulazi u red onih ne zaboravnih.
Prva protiv partizana 89
Pa prvi derbi nakon rata 96
Pa Zuban 98
Pa sudar na kosevu 01
Zrinjski pod reflektorima
Borac 4-2
Pa sad siroki
Velika utakmica u svakom segmentu. Velika pobjeda kako na tribinama tako i na terenu. Na terenu je bilo na momente dosta tesko jer siroki nije neka naivna ekipa. Opasni su ali i mi smo. Pokazali su nasi da smo mnogo jaci nego jesenas. Iako sa skoro novim timom bilo je skroz ok. Ekipa bi trebala jos rasti jer je tako reci nova :)
Memijino stanje me malo brine jer nekako je mlak a nije bio takav vjerovatno ce se kroz razgovor popraviti...
Jedva se ceka naredna stanica idemo ne mirujemo
DRZAVA ZELJO

boccaccio
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:24 pm

Zao mi je što još uvijek nisam u stanju da sjednem i napišem sve što mi je na duši,a imao bih štošta da napišem. Ponosan sam. Nasmijan sam. Opušten sam. Volim Zelju.

Hurmasica
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:29 pm

slika

Tula gigant :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:33 pm

Evo jedna duža analiza od mene.
Spoiler:
Super, ja zadovoljan. Promuko, ali sretan. :mrgreen:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

salle86
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:37 pm

ChWilla je napisao/la:
salle86 je napisao/la:zaboravih spomenuti i dron :pljesak:
jedva čekam njegov snimak

i tiaga bi trebalo probati na desno strani, nešto ala roben u bajernu, na isti fazon pokušavaju :mrgreen:
on igra s obje noge fino, ali ipak kad se može namjestiti namješta se na desnu a ne lijevu.
I na 2:25 i na 3:55 šutira lijevicom, a siguran sam da bi dosta opasnije bilo da je desnom, ili lijevicom ali sa kontra strane
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:40 pm

.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon feb 29, 2016 11:33 am, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned feb 28, 2016 11:45 pm

Ajzea je napisao/la:Pozdrav za plavu braću, @Virtual i @Asharak, koji nisu mogli prisustvovati današnjem spektaklu. :twisted:
Koji si ti kvarnjak...ccc

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

shminka
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:49 pm

I baš je dobrooo... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

BC1921
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:49 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

Tula gigant :zeljeznicar1:

Metar od mene, ide pjesma ko ne skace mrzi Zelju... Smije se i govori: jbt samo ga ja mrzim.... Svaka cast i momcima na krivini svi su ga ispostovali...
Krivina Jug

MrRiccoli
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:50 pm

Hurmasica je napisao/la:Mene i sad presječe ova šansa Širokog na početku utakmice kad Veca skide, a tek na stadionu kako sam preživio... :mrgreen:
Gora mi je bila ona stativa

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:50 pm

Joj Tife pokvarenjaka, uhvati onu dirigenticu za si.su hladno :mrgreen: :mrgreen:

LARSSONN
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:51 pm

Leon_Professional je napisao/la:Joj Tife pokvarenjaka, uhvati onu dirigenticu za si.su hladno :mrgreen: :mrgreen:
Nesto je tifa bio indisponiran

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:58 pm

kad pomislis da je ovo prva pobjeda nad sirokim od novembra 2012., kad znas da siroki na grbavici uvijek igra otvoreno, nerijetko i uspjesno, kad znas da siroki jedini tim s kojim imamo negativan omjer, kad znas da je siroki tim s kojim smo igrali najvise utakmica u novom milenijumu, i onda kad vidis da si opet zamalo ostao bez pobjede veceras protiv istog protivnika, i na kraju skontas da je si ih ipak razbio na terenu i to sa prvom postavom koja je imala cak 8 novih imena, shvatas da je ova nasa ekipa uigranija nego sto mislimo, da je edis bolji trener nego sto neki misle, da je nesto od duha uspjesnosti amara osima ostalo u edisu, dolazis do zakljucka da je ovo pobjeda koja nama znaci mnogo vise nego sto sad mislimo i da je ovo zapravo novi pocetak dominacije, kao 2009...
100/94/37/34 - i to je to!

MrRiccoli
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:58 pm

U igri su jos 33 boda, a nas od treceg dijeli 7 i imamo i finih sansi da se i kroz ligu plasiramo u evropu zasto ne. Ova danasnja pobjeda je veliki vjetar u ledja i sigurno je da ce nas pogurati dobro u nastavku jos sad da kazem imamo dvije lakse utakmice protiv veleza dole pa mladost ovdje taman da to jos malo dodje na svoje.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ajzea
Kontakt:

ned feb 28, 2016 11:59 pm

tm8782 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Pozdrav za plavu braću, @Virtual i @Asharak, koji nisu mogli prisustvovati današnjem spektaklu. :twisted:
Koji si ti kvarnjak...ccc

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ma jedino je važno da će biti još ovakvih utakmica, i da će ponovo priliku imati. Znaju oni da se ja šalim, samo mi gušt Virtuelnog pecnut, pa na šta god se to odnosilo. :DD:
Asharak ako ne položi ispite, trajno je isključen sa ovog foruma što se mene tiče. :kafa:

godrina
Kontakt:

pon feb 29, 2016 12:07 am

napokon stigao kuci, i jbt al me grlo boli
al raja moja kako sam ja sretan i ponosan..kako smo bili dobri mi na tribini a i nasi lavovi na terenu,svi od vece do lendrica
i veliko hvala upravi na svemu, ovi silni radovi oko stadiona a i igracki kadar, pa bolan mi ubacujemo memiju, thiaga i adnana zahirovica sa klupe, i to je bio jedan od kljucnih faktora..edis pokazao da nije sarlatan kako ga neki prozivaju da ima on fino znanje :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
i bas je dobrooo
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Okolele
Kontakt:

pon feb 29, 2016 12:09 am

Veca osim par losih ispucavanja vrlo dobar ali ipak pritisak je mozda na njemu ipak bio najveci..

Kosoric i Bogicevic odlicno odigrali vrlo sigurno..

Kramaric danas potanak bio,nekoliko puta je ispao i velike probleme mu je zadavao onaj igrac Sirokog sto je Edis odlicno snimio i odmah na startu drugog poluvremena ubacio Stanica koji je lavovski odradio posao..

S.Stevanovic fenoemenalan,mozda i najbolji danas..Bilo me je hastra kod one asistencije nakon fenomenalnog prolaza da ce sudija dici zastavici i pokazati da je presla liniju ali na svu srecu ostade dole..Borba i naprijed i nazad..Odlican

M.Stevanovic potanak i to podobro..Ima kvalitet ali njegov najveci poblem je njegova konstitucija jer su ga igraci Sirokog nosali u zubima..

Zola solidno odigrana partija..Nemam vecih zamjerki...

Blagoja odlican,lucidan igrac,osa prava, neda protivniku nimalo mira,borben svaka cast..Lik ponekad doslovno imam osjecaj kao da plese sa loptom kako odradi neke bravure..

Bekric-Uh majko moja koliko sam se iznervirao zbog njegovog peljanja lopte..Realno gledajuci on nam je zbog toga jedno dvije najmanje odlicne sanse upropastio ali eto na svu srecu majstorski pogodi za 2:0..Vidi se da je veliki znalac sa loptom,samo jos da malo vise timski igra i manje pelja loptu u nekim situcijama i doci ce na svoje mjesto..

Lendric-tipicni napadac,borba sa stoperima citav mec,agresivan,gol rutinkski pospremio vrlo dobar..

Memija uz M.Stevanovica najlosiji ali da ne pricamo previse..Vrlo neozbiljan ponekad..

Zahirovic nije puno imao prilike ali je svojom srcanoscu pokupio simpatije navijaca..Situcija kad je navalio na igraca Sirokog zbog simuliranja haha bravo :pljesak:

Tiago cigra prava,daj mu loptu u for i nema tog igraca koji ce ga stici..Majstor

Idemo dalje PLAVO PROLJEĆE JE POČELO :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon feb 29, 2016 12:11 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

pon feb 29, 2016 12:11 am

Jbg, sve je već rečeno, ali mora se čovjek upisati. Atmosfera, Dolina, navijanje i sve ono van terena je bilo zaista fantastično, čak je i na usranom streamu grmilo i odavno se nisam osjećao ovako. Vama koji ste sve ovo danas doživili itekako zavidim.

Što se terena tiče, tu ne znam odakle da počnem. Možda od čovjeka koji nas je spasio muke i patnje onim sjajnim refleksom na početku, to su potezi koji određuju tok utakmice, a Vedran je odredio tok današnje. Blagojević je sasvim sigurno igrač utakmice, uvijek traži loptu, ne krije se, mnogo trči, bori se, presijeca napade i malo ko je očekivao da će baš on iskočiti u prvi plan u ekipi sa ovoliko majstora. Vjerujem da je zabetonirao mjesto u prvoj postavi. Siniša Stevanović je isto tako veliki dobitak, jbt, pretpostavljao sam da je dobar igrač, ali nisam mogao ni sanjati da je prototip modernog beka koji razbija u oba pravca. Čovjek je defanzivno pit bul, a ofanzivno ima sve što moderan bek treba da ima - prije svega motoriku i odličan centaršut.

Lendrićeva partija je također bila sjajna, ne boji se uzeti loptu, povući, ide okomito i on će se nadavati golova kod nas. Bekrić će po mom mišljenju biti najvažniji igrač ove ekipe, to se i očekivalo. Ne mogu mu uzeti loptu, a naš vezni red je takav da će Bekrić imati svo vrijeme ovog svijeta da radi ono što najbolje zna, možda nama djeluje da je malo sebičan, ali zna on šta radi, vjerujte mi.

Miroslav Stevanović se mnogo borio, puno je pretrčao, ali fali njemu utakmica. Kad on dođe na svoj nivo desna strana će nam biti paklena.

Široki je strašna ekipa, došli su da nas pobijede, kao i uvijek i sigurno im je bio cilj da nam zabiju rani gol, dok smo u grču, ali sreća pa je Veca izvukao onu nezgodnu situaciju na početku.

Sada je svima jasno da je ovo ekipa za velike stvari. Ovaj tim će da melje protivnike trkom i tempom, s tim da smo danas vidjeli samo mali dio mogućnosti ove ekipe. Danas su svi shvatili da će morati biti na maksimumu ako misle u prvih 11 i da niko nije siguran.

Ovo je Željo kakvog smo čekali, ovo će biti zadaća za konkurenciju i moraće zavući ruku duboko u džep ako misle parirati ovoj mašini :titula:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava