Jbg, sve je već rečeno, ali mora se čovjek upisati. Atmosfera, Dolina, navijanje i sve ono van terena je bilo zaista fantastično, čak je i na usranom streamu grmilo i odavno se nisam osjećao ovako. Vama koji ste sve ovo danas doživili itekako zavidim.
Što se terena tiče, tu ne znam odakle da počnem. Možda od čovjeka koji nas je spasio muke i patnje onim sjajnim refleksom na početku, to su potezi koji određuju tok utakmice, a Vedran je odredio tok današnje. Blagojević je sasvim sigurno igrač utakmice, uvijek traži loptu, ne krije se, mnogo trči, bori se, presijeca napade i malo ko je očekivao da će baš on iskočiti u prvi plan u ekipi sa ovoliko majstora. Vjerujem da je zabetonirao mjesto u prvoj postavi. Siniša Stevanović je isto tako veliki dobitak, jbt, pretpostavljao sam da je dobar igrač, ali nisam mogao ni sanjati da je prototip modernog beka koji razbija u oba pravca. Čovjek je defanzivno pit bul, a ofanzivno ima sve što moderan bek treba da ima - prije svega motoriku i odličan centaršut.
Lendrićeva partija je također bila sjajna, ne boji se uzeti loptu, povući, ide okomito i on će se nadavati golova kod nas. Bekrić će po mom mišljenju biti najvažniji igrač ove ekipe, to se i očekivalo. Ne mogu mu uzeti loptu, a naš vezni red je takav da će Bekrić imati svo vrijeme ovog svijeta da radi ono što najbolje zna, možda nama djeluje da je malo sebičan, ali zna on šta radi, vjerujte mi.
Miroslav Stevanović se mnogo borio, puno je pretrčao, ali fali njemu utakmica. Kad on dođe na svoj nivo desna strana će nam biti paklena.
Široki je strašna ekipa, došli su da nas pobijede, kao i uvijek i sigurno im je bio cilj da nam zabiju rani gol, dok smo u grču, ali sreća pa je Veca izvukao onu nezgodnu situaciju na početku.
Sada je svima jasno da je ovo ekipa za velike stvari. Ovaj tim će da melje protivnike trkom i tempom, s tim da smo danas vidjeli samo mali dio mogućnosti ove ekipe. Danas su svi shvatili da će morati biti na maksimumu ako misle u prvih 11 i da niko nije siguran.
Ovo je Željo kakvog smo čekali, ovo će biti zadaća za konkurenciju i moraće zavući ruku duboko u džep ako misle parirati ovoj mašini

"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore