Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet sep 01, 2016 12:23 pm

MrRiccoli je napisao/la:Ako je istina za kostica da ce mu se sve isplatiti onda je nasa politika katastrofalna to je jos jedan dokaz. Previse smo para bacili i tuga me uhvati kad pomislim, pa evo da ih nismo ni u sta drugo trosili ali da smo ih cuvali na racunu i bili rahat jer znamo kako je zaraditi ovdje jos plus kad na to dodas da nema para od evrope ja se Bgm zabrinem itekako.

Sent from my C5303 using Tapatalk
On je dao ostavku....bjezi, odo s foruma Bgm, pozz raja
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:24 pm

slika

Eh eto junior desno na slici, iznad Fejzića je Beširević, lijevo od Šećerovića je Šehić, e ovaj treći je pored Lazića :D
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u čet sep 01, 2016 12:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:25 pm

Nama steka komplet lijeva strana. Lijevi bek, lijevo krilo, lijeva tribina evo :D
Zar treba neko da nacrta da se obrati posebna paznja na igrace koji igraju te pozicije u PL-skim klubovima. Do kraja godine skautirati, pratiti, voditi evidenciju, pogledati uzivo kad se moze a bgm moze, otoka, kosevo, zenica, travnik, vitez, kakanj. Sve je to blizu, sve se moze stici obici i uvjeriti se uzivo ako bas neki zapadne za oko. A ako bas neko i valja, 50-100k mislim da niti jedan od ovih "manjih" klubova ne moze odbiti. Ili procenat od nekog buduceg transfera.
Ali ciljano ici, ne kao do sad kamaraj sta je slobodno a lijevo skripi li skripi...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Brkoo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:26 pm

AsharaK je napisao/la:Evo ja bih doveo Arezinu
Ja ne bih, taj nema mozga sekunde, gdje god ode pravi probleme. Na stranu njegove fudbalske vjestine ali nam rizikovanje sa budalama vise ne treba..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

nikson
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:28 pm

Svi se mi slazemo da su transferi bili losi, da su fule napravljene...I ok sad se tjeraju ugraci, doveo se jormalan trener itd itd...jel trebalo ostaviti te igrace do kraja pa im placati svaki mjesec?? Jel to boljeq rjesenje, da imas ekipu igraca koji su bespotrebni i nalaze se na stalnom platnom spisku, pored onih koji igraju I lome se??? Dajte ljudi pa uradili smo najbezbolniju stvar u ovoj situaciji, sve ostalo bi nas kostalo mnogo vise....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ž'21
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:29 pm

slika

Ovo sam napisao kad je Pozder došao, a svi ste me napadali, za divno čudo sad nijedan nije u klubu. Tragedija kako se posluje, ovo je nevjerovatno šta se radi. Tri prelazna roka fuliš, ostavite to i bavite se stvarima koje znate, a što se tiče sporta ostavite to ljudima koji znaju svoj posao.

Neandertalac

čet sep 01, 2016 12:29 pm

Ne znam samo sta je problem sa mojim pisanjem?
Je li steti klubu na neki nacin?
Klubu ili `nekome` tj `nekima`?

Upravo suprotnom ja sam uvjeren da moje pisanje kada bi se razumno posmatralo i pomno citalo moze biti od koristi. Npr, bez da nabijam na nos da sam bio shvacen tako na vrijeme, jos dok je Oda bio danas bi bili u drugacijoj poziciji, vjerovatno boljoj. Mislim ne znamo to ali cinjenice su tu.

Bit cu ponovo malo dosadan ali fakat moram, analiza.
Gsn Misimovic odstrani gsn Dogana jer mu se suprostavio.
Jedna od najkompetenijih osoba za omladinski pogon biva odstranjena jer ima stav, vlastito misljenje.
I koji je rezultat te odluke?
Lutamo u omladinskom koliko god se zeljelo prikazati kako se tu radi odgovorno i ozbiljno i ovaj dio treba jako pozorno iscesljati, prevrnuti svaki kamen.
Opet, zasto?
Pa jer nam je to skoro najveci izvor finansiranja, skoro da zavisimo od njega.
U Dinamu npr igra skoro junior, koji je dobar ispred iskusnog igraca koji je afirmisan, skup a malo bolji.
Tacka. Kraj.
Strategija kluba.
Kod nas?
Rezultate vidimo, njihove i nase shvatajuci level na kojem su oni a na kojem smo mi.

I pisem, jer nismo bas svi;
Boom, oca mi, Miskenator, pisaj sirotinju....
:zeljeznicar1: :shisha: :ganja: :klanjase2: :titula: :pljesak:

Oni koji se pronadju u mojoj prozivci, neka mi ne zamjere sto se malo salim na njihov racun.
;)
Željeznicar za život cijeli!

Neandertalac

čet sep 01, 2016 12:32 pm

I da.
FKZ1921@

Bratr, tivra se, napisi koju. Hebo ego ba, nije vise u pitanju individua, tvoj karakter, sujeta itd.
Shvatam te a vjerujem i svi mi. Postujem.

Baci koji post jarane, budi onaj tas na vagi, razuman, odmjeren, upucen!

ž'21
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:33 pm

@Neandertalac je gospodin. Sve vrijeme je govorio isto ovo što i sada govori, a i njega ste ismijavali i omalovažavali. Tužno je gdje je Željo koji neće daleko ako se ovi ljudi budu miješali u sportski segment.

nikson
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:34 pm

Neandertalac je napisao/la:Ne znam samo sta je problem sa mojim pisanjem?

Upravo suprotnom ja sam uvjeren da moje pisanje kada bi se razumno posmatralo i pomno citalo moze biti od koristi. Npr, bez da nabijam na nos da sam bio shvacen tako na vrijeme, jos dok je Oda bio danas bi bili u drugacijoj poziciji, vjerovatno boljoj. Mislim ne znamo to ali cinjenice su tu.

Jedna od najkompetenijih osoba za omladinski pogon biva odstranjena jer ima stav, vlastito misljenje.
Lutamo u omladinskom koliko god se zeljelo prikazati kako se tu radi odgovorno i ozbiljno i ovaj dio treba jako pozorno iscesljati, prevrnuti svaki kamen.
Opet, zasto?
U Dinamu npr igra skoro junior, koji je dobar ispred iskusnog igraca koji je afirmisan, skup a malo bolji.
Tacka. Kraj.
Strategija kluba.
Kod nas?
Rezultate vidimo, njihove i nase shvatajuci level na kojem su oni a na kojem smo mi.

Oni koji se pronadju u mojoj prozivci, neka mi ne zamjere sto se malo salim na njihov racun.
;)

isti ti si neki dan bio za gospn. Misimovica...opet sam sebi kontradiktoran....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Mirek11
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:35 pm

Neandertalac je napisao/la:Ne znam samo sta je problem sa mojim pisanjem?

Opet, zasto?
Tacka. Kraj.
Strategija kluba.
Kod nas?

;)
Mozes li pojasniti ovaj dio "Pa jer nam je to skoro najveci izvor finansiranja, skoro da zavisimo od njega"?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:39 pm

Pa u smislu prodaje, napraviš igrača, uložiš minimalno u njega, a dobiješ maksimalno.

cikazubo
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:39 pm

Neandertalac je napisao/la:I da.
FKZ1921@

Bratr, tivra se, napisi koju. Hebo ego ba, nije vise u pitanju individua, tvoj karakter, sujeta itd.
Shvatam te a vjerujem i svi mi. Postujem.

Baci koji post jarane, budi onaj tas na vagi, razuman, odmjeren, upucen!
Kako smo pogriješili kad smo slijepo kontrirali vašim tezama oko Deje i još nekih stvari, FKZ1921 vrati se i piši, forumaši su u više navrata priznali grešku i prizvali te da se vratiš. Poželio sam tvoj detaljni osvrt na dešavanja u i oko kluba.

Vrag

čet sep 01, 2016 12:41 pm

Kapiten je napisao/la:Cuj @Neandertalac spama. Pa vecina onoga sto je on pisao se ispostavilo tacnim. I mene je tada nervirao i bio mi dosadan s tim pisanjem ali sada se vidi koliko je bio u pravu. I izvinjavam mu se ovom prilikom za ono "ismijavanje" kada je govorio da se Miske i Dejo igraju managera ...
Samo jednu je tacno napisao, a ne samo on nego dosta nas. I svako od nas je napadnut bio zbog toga. Vrati se na period dok je pauza bila. Mozes masu postova iskopati za igracki kadar.

Sva ostala prica bez argumenta, bez dokaza ma bez bilo kakvog pokrica. Nekad sam sebi kontrira. Veliki je interesdzija

Neandertalac

čet sep 01, 2016 12:43 pm

Nikson@
Pa i sada sam. Citaj malo kume.
Samo trazim odgovornost i pojasnjenja!

Nista neizvodivo niti nerazumno.
Da ne pisem opet o tome, izjasnjavao sam se glede Misimovica vise puta. To sto ti i vecina citate moje postove samo da bi pronasli adekvatnu repliku u kontru je tvoj/ vas problem.

E cuj; interesdzija. :lol:

A slazem se da sve vise ljudi prica glasno o ovome i iskreno jako mi je drago zbog te cinjenice. Fino si to primjetio Vraze@, samo ne zelim da nase pisanje ostane u formi; mrtvog slova na papiru, neka nas ispoštuju.
Posteno?

exbabilon
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:46 pm

Bio je ismijavan, tjeran, stavljan na stub srama, trazila je raja da ga banuju, a bio je upravu za vecinu stvari, nekih 90%. Njegova osnovna krivica je sto pise u kost, kaze ono sto raja ne zeli da cuje, raja nece da cuje koliko smo love spiskali za nekog polovnjaka, raja nece da im se kaze da neki ljudi u koje se kunu pojma nemaju o poslu kojim se bave. I nastavi @neandertalac, pisi, iznosi stavove, informacije ako imas.

Ako u jeku rasprave ipak procitas ovaj moj post, zanima me koliko si siguran za Kostica i to da smo ga isplatili do zadnjeg feninga, kako kazes skoro 200k maraka, koliko si siguran za Pozderovu platu?

Grbavica
Kontakt:

čet sep 01, 2016 12:53 pm

Kako ti tako upućen možeš nekoga prozivati za Dogana, kad bi ga svako normalan nogiro iz kluba nakon nekih stvari. Uostalom nije Dogan 90 godina u Želji pa da je on "napravio" svakog igrača.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Neandertalac

čet sep 01, 2016 12:57 pm

exbabilon je napisao/la:Bio je ismijavan, tjeran, stavljan na stub srama, trazila je raja da ga banuju, a bio je upravu za vecinu stvari, nekih 90%. Njegova osnovna krivica je sto pise u kost, kaze ono sto raja ne zeli da cuje, raja nece da cuje koliko smo love spiskali za nekog polovnjaka, raja nece da im se kaze da neki ljudi u koje se kunu pojma nemaju o poslu kojim se bave. I nastavi @neandertalac, pisi, iznosi stavove, informacije ako imas.

Ako u jeku rasprave ipak procitas ovaj moj post, zanima me koliko si siguran za Kostica i to da smo ga isplatili do zadnjeg feninga, kako kazes skoro 200k maraka, koliko si siguran za Pozderovu platu?
90 %
Minimalno.
Vrlo jednostavno; baci uprava papir sa ugovorom na zvanicnu koji pobija ove moje tvrdnje i popisa me, diskredituje totalno.
Sa tim da ne znamo koje se cifre stavljaju na papir a koja je stvarna, zato sam i pisao nedavno da zelim da znamo primanja. Rekose neizvodivo, ok, postujem.
I jos da je Kostic tek poceo ganjati naplatu, telefonski iz Slovenije.

Uostalom, ako nista kao i sve do sada, vrijeme ce nam pokazati da; ako laze koza, ne laze rog.

salle86
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:01 pm

Nisu bitne plate, bitna je poenta. Mada daleko od toga da nije ni bitno jesmo li se odrekli 10 ili 100 hiljada. A odrekli smo ih se.
Mogli smo imati te pare, istina necemo bankrotirati vjerovatno ni bez njih ali je vazda bilo bolje imati nego nemati.
Problem nastaje kad umjesto da od marke pravis dvije, ti od dvije pravis marku. A nije nam dzep dubok toliko da mozemo kako hocemo.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SWRA_1921
Kontakt:

čet sep 01, 2016 1:04 pm

Hajde se vi "insajderi" i interesni haveri dogovorite, sjednite negdje, ne smarajte raju tim pricama svojim, ljudi postoje koji o tome brinu, a vi se jos ne znate dogovoriti zasto je Dogan otjeran, jer se suprostavio, jer je uzimao pare od clanarina, jer je nesto deseto, itd. Uprava ima ogromnu podrsku da istraju u borbi za evropskog Želju i u borbi protiv bivsih parazita i pametnjakovica koji su dosli na svoje nakon toliko cekanja.

Ja sam davno rekao da smo mi donji ako ne prodamo nekog igraca sada ili u januaru, ne nadjemo super sponzora, ili budemo ovakvi sa igrama, bez velikog broja navijaca...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava