jes vala. samo sad stavili onu kabinu za sjekuritija, skroz prekrili grafit, ništa se ne vidi. Zato igrači igraju slabije u posljednje vrijeme. Taj grafit ima snažnu poruku.1921.ba je napisao/la:to je to... vidi samo kako izgleda onaj sa skijom, pa to je da se najezis... a samo zamisli sve legende tako da budu...omladina1921zeljina je napisao/la:Da se mene pita, sve bi betonske prazne površine zadužio momke koji znaju crtat murale i platio im da ih oslikaju, od Dimitrija pa do nekog posljednjeg igrača iz novije historije koji je ostavio najveći trag. Recimo to bi se moglo implementirati uz pomoć tima kojeg odaberemo uz to da se doda još legendi. Da kad budeš dijete vodio da te ima za šta pitat a ne da mu pričaš kao da su bajke, da kad vidi legende i lica, da ih zauvijek upamti. Romantičarski ko Željo.
Koji sexrodrigo87 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?feature=y ... pp=desktop[/video]
JU braca nova pjesmica
Mnogi djecaci nemaju tu mogucnost, jedan je bio toliko ocajan da su mu dali i kapitensku traku samo da ga privole.Plava Porodica je napisao/la:Ma definitivno bi se neko minimalno ulaganje u igrace isplatilo.
Za provjerenije i iskusnije igrace, nismo u toj situaciji.
Ali sigurno za ove mladice do 22-23 godine iz slabijih ekipa mozemo izdvojiti nekih pedesetak hiljada , a u buducnosti ti se to mnogo vise isplati.
Od necega se mora krenuti, ova transfer politika za free igrace je veliki rizik.Imamo dokaze vec zadnjih par prelaznih.
Jednostavno, pravi put ka jacanju Zelje u buducnosti su mladi prospekti iz cijele BiH, a i iz regiona.
Svaki djecak bi jednog dana volio obuci dres Zelje
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Definitivno je uzitak citati ovakve postove, pogotovo nama mladjima koji na nasu zalost nismo mogli prisustvovati igrama legendi kluba Zeljeznicar. Dao bih sve samo da mogu biti na jednoj prijeratnoj utakmici. Niko sretniji od mene kada naidjem na neki kratki video izvjestaj. A siguran sam da postoji dosta snimljenih utakmica, pa cak mozda i poneka iz sedamdesetih. Mora biti u arhivi neke televizije. Ne znam sta je sa arhivom TVSA, ili BHT, ako je to u njihovom vlasnistvu. Ne vjerujem da je arhive puno unisteno tokom rata, jer je ona zgrada bukvalno bunkerGrbavica je napisao/la:Svaka čast za postove, svi, a tebi @sergejevic posebno kapa dole.