Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 31, 2016 8:17 pm

RIP LEGENDO! Ima li informacije gdje i kad je sahrana?

I zna li se jesmo li i koliko smo donji sa tjeranjem ove petorice? Nesto bih volio da Husic kaze iskesirajte sve plate do zadnjeg dana ugovora i dobit cete raskid, pa kad te rebne Husic jedno 100 hiljada, iduci put ces razmislit dobro kakvog igraca dovodis, koje su mu reference, jel dobar u glavu i tako.. nikad vise klip ne smije bit mjerilo, mozda samo nama forumasima.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:19 pm

Cuj volio bi da ona ubleha izvuče 100 hiljada iz kluba za ništa, tj 3 zuta+1 crveni i penal..

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:19 pm

Sahrana u Donjim Miljevićima u Istočnom Sarajevu, u 15:00h. Ovo sam čuo na vijestima, nisam upratio datum.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Grbavica
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:24 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Sahrana u Donjim Miljevićima u Istočnom Sarajevu, u 15:00h. Ovo sam čuo na vijestima, nisam upratio datum.
U petak.

Joj prometa ovaj transfer period, više nego na sarajevskoj berzi za po' godine :rofl1: :klanjase2:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:24 pm

idu igrači k'o obveznice federacije.
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:28 pm

Hurmasica je napisao/la:Kako si nam Mirzin odlazak preživio moj Sajo :mrgreen:
Hahaha, ma sta cu mu ja. Ko ga yebe... Frajko trci za loptom i zaradjuje pare dok ja cupam kosu na univerzitetu nebil postao neko i nesta... :evil: :evil: 1.5 godinu je proveo na Grbavici i sakupio 4 nastupa u plavom dresu. To nesto govori... Jebiga, ocekivao sam nesto od njega. Bilo mi je pravo drago kada je potpisao i ako sam znao da se uopste nije naigro prije toga u seniorskom fudbalu. A i Malmö je se bas lahko odreklo Mirze. Sto inace nije slucaj sa njihovim igracima. Svi "najveci" talenti se nadju u prvom timu. Njemu sretno u buducnosti. Ocekujem iskreno da potpise za neki svedski klub u drugoj ligi. To bi mi bilo sasvim logicno. Da je talentovan u to se uopste ne treba sumnjati, ali ocito da su neke druge stvari u pitanju. Ono sto je ipak interesantno je da on nije jedini iz te generacije koji se bori sa prelazkom u prof fudbal.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:29 pm

kako jednu i po boga ti? :D malo više od pola jedne...
gradi željo boli te *****

sajo10
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:32 pm

Haha do mene je :D U januaru ove godine je doso... Pa eto skoro godinu dana. Neznam sta reci, ocito da Petrovic je donio odluku sto njegovi prethodnici nisu (mogli ili htjeli). Nesto nije stimalo sa njim. A ja mislim da je najveci uzrok to sto se on nije prilagodio nasem fudbalu. Ipak dolazi iz "drugog svijeta" kad je u pitanju fudbalski tretman a mislim i da onaj neuspjeh sa Malmöeom pa kasnije i u Norrköpingu ga je dotukao. Nema vise tog samopouzdanja i sta je tu je. Steta ili ne. Sta je tu je. Ja sam prije ove sezone govorio da bi volio da ga posude u Olimpic naprimjer il neki klub blizu Sarajeva ali ocito da to nije to.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:40 pm

:klanjase2:
slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:44 pm

sofronije
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:45 pm

Pocivaj u miru legendo!
[video]https://youtu.be/lLkaI8MFFR8[/video]
:zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:49 pm

Oni nama uvališe Husića, eto njima sad Eldar, da Bog da im u prvoj igr'o.
1987

LARSSON
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:51 pm

shzna je napisao/la:
Oni nama uvališe Husića, eto njima sad Eldar, da Bog da im u prvoj igr'o.
:lol: :lol:
slika

Model1964

sri avg 31, 2016 8:53 pm

sergejevic je napisao/la:Tuzan i tezak kraj za jednog velikog covjeka. Josip kao fudbaler je nesto sasvim drugo, mozda onako i nebitno naspram ljudskih kvaliteta. To dovoljno govori o svemu. Znaju svi kakav je igrac bio, ali daleko je vaznije ostati covjek nakon svega. Josip Bukal je uvijek bio Zeljo, sve ono sto predstavlja nas klub, neko cije ime nikada ne smije biti zaboravljeno. On nije zaboravio ovaj grad i ovaj klub kada mnogi jesu, dao je sve u najtezim utakmicama ovog kluba. Nisu nas htjeli pobjediti, htjeli su nas unistiti i zauvijek ugasiti. Bukal je tada presao u srce odbrane, iako je bio poznat po svojim golovima, a to je odlika velikih ljudi i velikih igraca. Kada zagusti vazan je klub i vazan je grb na prsima, a ne jedan pojedinac. Meni je uvijek bilo tesko zbog tog covjeka, osjecam da smo mu mogli dati vise nego sto jesmo. Nazalost, sjetili smo se svega na samom kraju. Kako god, znam da je otisao osjecajuci ovaj klub kao svoj. Ovo nek nam bude lekcija za buducnost. Nase ljude ne smijemo zaboraviti bez obzira sta da se desi. Pravio je velike igrace u omladinskoj skoli, vratio se u svoga Zelju, na slavnu sljaku, odupirao se u najtezim danima da nas Zeljo prezivi. Ucimo nasu djecu da budu kao ovaj veliki covjek, fudbal se igra neko vrijeme, ali ljudi su zauvijek ljud.

Kako jednom rece Kamenjasevic nakon suta Bukala lopta je presla preko gola, ali preko Madjarske granice.
Hvala ti za sve one golove i titulu prvaka Jugoslavije.
Legendno pocivaj u miru, a mi cemo te pamtiti po tvojim ljudskim kvalitetima, pa tek onda po fudbalu.
@ sergejevicu :klanjase2: za ovakav oproštaj od našeg Joze
JOZO HVALA TI ZA SVE
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:57 pm

Na ovom intervju za Hayat, cini mi se da u ovoj posljednjoj recenici zajeca glas Jozi..
Kakva velicina,kakva ljubav prema Zelji.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

zeljeznicar1
Kontakt:

sri avg 31, 2016 8:59 pm

Neka ti je vjecna slava i hvala, legendo naša!

Model1964

sri avg 31, 2016 9:17 pm

Jesam ja malo priglup kao i svaki Slovenac :-) ali opet nisam toliko :-)
Ovaj razbojnik i sileđija što je kao nacelnik opštine kao daje pare za kandije na pomocnom. Izbori pa da malo podmaže da nam lakše i mekše uturi. Dali na šljaci ili na travi ce biti ti novi kandilji?
Dao bog da nacetnik svoje pare troši na doktore!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 31, 2016 9:20 pm

Model1964 je napisao/la:Jesam ja malo priglup kao i svaki Slovenac :-) ali opet nisam toliko :-)
Ovaj razbojnik i sileđija što je kao nacelnik opštine kao daje pare za kandije na pomocnom. Izbori pa da malo podmaže da nam lakše i mekše uturi. Dali na šljaci ili na travi ce biti ti novi kandilji?
Dao bog da nacetnik svoje pare troši na doktore!
Na šljaci :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri avg 31, 2016 9:22 pm

Na sljaci. Koji i jeste opstinski. Generalno taj projekt je davno dogovoren al zbog spora sa SD sve su zaustavili kao neki znak "osvete".

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 31, 2016 9:23 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la::klanjase2:
slika

:(

LEGENDE NE UMIRU!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava