Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 1:58 pm

Imal kakve šanse da boksera uvalimo u kinu, oni kupuju sve osim golmana, pa im toga treba

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:00 pm

sergejevic je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
droba je napisao/la:stana ce pokrivat lijevu stranu zajedno sa krizmanom i to ce biti udarni dvojac
lazic mora da igra jer je on nas najbolji igrac samo kada bude spreman..
Kako mislis najbolji?
Bolji od Bekrica? :DD:
mislim najbolji krilni igrac , ne igraju istu poziciju pa ih bum ne poredil..

Omar500
Moderator
Kontakt:

I ja bih ostavio Pozdera prije nego Nikolica. Ali opet, ako ce Krizman igrat napadaca, a ne krilo, onda je to i nebitno, jer su prve dvije opcije Lendric i Krizman.
Otislo je pet igraca, jbg sada. Ostadosmo bez oba beka, ali to ce pokriti valjda Lazic i Stanic. Besirevic je odlican i upratit ce ga sigurno Petrovic. Mada, nema sanse da se on odmah ubaci u igru, mozda od zime ili sljedece sezone povremeno, ali opet tesko.
Da razjasnim, ovi 'otjerani' nisu truhle jabuke na koje je Petrovic mislio. To su igraci tipa Ace, Vece i slicnih, zna se zbog cega. Volio bih da se oni adekvatno kazne. Svakako nije mogao sada Petrovic otjerati jos igraca, bilo bi malo tragikomicno, ali zato moze Acu zakovati za klubu, a Jahic i Kemo prije njega da dobiju sansu. Zasto da ne. A ko zna, mozda vremenom dodju i sebi pod palicom Petrovica.
I slazem se da bi u sljedece cetiri utakmice 12 bodova se moralo uzeti, ali objektivno, mislim da bi i 10 bio uspjeh. Jedino ako ih Celo za kratak period uspije posamarati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

kako mi je sad kramarića žao majko mila...jedini koji je bar znao centrirati.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:02 pm

Trebali smo Urdinova dovesti :mrgreen: Jes bio sifra al je gino vala svaku..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:02 pm

Ma sad bi i Mladenović dobro došao :rofl: :rofl:

LARSSON
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Trebali smo Urdinova dovesti :mrgreen: Jes bio sifra al je gino vala svaku..
sa njim tutila je sigurna :lol:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:03 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Trebali smo Urdinova dovesti :mrgreen: Jes bio sifra al je gino vala svaku..
on nije znao nijednom nogom uputiti upotrebljiv centaršut ili dobar šut...borben, brz, jak u duelu, solidan i u driblingu, ali šta je situacija upropastio zbog ovoga...

Okolele
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:05 pm

Ma bolje gurati Mujagu nego Pozdera i Nikolića..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:07 pm

Okolele je napisao/la:Ma bolje gurati Mujagu nego Pozdera i Nikolića..
Mujaga, ko i Dzenis, nece se najest previse hljeba od fudbala. Kroz par sezona ih vidim ko sad Enisa, na klupi Krupe.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:09 pm

Ima onaj neki mali Sehic cini mi se.. Odlicno krilo, doduse desno.. Nisam siguran jel kadet ili junior ali sigurno nebi bio puno losiji od ovih koji su do sada krpili tu poziciju..

salle86
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:10 pm

Odose a ni sarme probali nisu :D
i nek su vala, niti jednog necemo previse zaliti jer za ovo sto su igrali nema utakmice da nisu napravili kardinala kiks. Pozder i Toskas nisu ali realno, i nikakve koristi nismo imali od njih. Jos kad se uzme da Pozder uzima mjesto Mujagi i Djenisu (kakvi god da su nece se naigrati isto ko sto nebi ni on), da Toskas uzima mjesto Kemi (ista stvar kao i sa gore pomenutim) a da forsiranje mladih igraca nama mora biti isto ako ne i vaznije od rezultata.
Oni bolidi na lijevom beku taman toliko odksacu od normalnog da je za ne povjerovati. Jedan divljak drugi pi.cka a taman da je neka zlatna sredina bilo bi odlicno.
Mirza...isti haman kur.ac ko Bevab. Idi bavi se baletom, igraj stonog tenisa ili pikada. Jeb.o ti igraca koji ne zna ili nece...bolje forsirati juniora nego takve (doduse nisu ni ovi daleko po godinama ali od njih nikakve koristi nikad imati neces).

Nadam se da ce Slavko pokusati onako kako sam ja neki dan pisao da bi trebalo da izgleda jedan ozbiljan PL-igaski tim :D
2 dragulja koja moras forsirati zbog prodaje taman da su i losiji od rezerve, 2 koja vracaju formu, 2 igraca kojima je Zeljo tu da zavrse karijeru i 2 kojima je to vrh karijere. Preostalo nek popuni po zelji hhhh :)

Spoj mladosti, iskustva, stare slave i "pogibije" za dres :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ISB87
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:11 pm

Novi je trener, ne racuna na te igrace i et.Sta je tu je, tako bude kad mijenjas trenera svako malo.Meni je krivo sto smo postali klub koji se ismijava.Nadam se da vise nikad uprava nece ucestvovati u dovodjenju igraca.Samo da se pitaju kada jr plata u pitanju.
Ne treba nikoga dovoditi, ostavljen ce biti kostur tj. Boske, Lendric, Mateo, Ugljesa, Sinisa i Tuce.Sve su to kvalitetni igraci, Veca na golu tek kada ga Slavko dobro kroz ruke propusti.I ta 4 prazna mjesta popuniti sa Lazicem, Krizmanom i dva omladinca!
Na pauzi ili ako je neophodno sada (a realno jeste) dovesti kvalitetnu desetku (tipa Stile, jer je slobodan igrac jbg) i kvalitetnog lijevog beka.Ako to nije moguce, onda bolje izgurati sezonu ovako kako je sada, a ne dovoditi neke povrijedjene i polovne igrace.

E moja upravo i igraci, shvatite da vam se valja vaditi iz govana kako znate i umijete.Opralo bi vas samo ako osvojite kup (realnije nego ligu) i imate vecinu pozitivnih rezultata do KRAJA sezone.Ubila vas je mahala, sve do jednog.
Kako god ne mijenjati Petrovica sve dok AO ne bude zagrijan da preuzme ekipu.
MIRZA RASCIC

dimitrijevic

uto avg 30, 2016 2:12 pm

Otjerano je 5 karineta.Pozder je ubleha, a ne igra za klikere, Toskas bespotreban, Halvadzic los,a ovu dvojicu kad spomenete kosa na glavi mi se dize.
Mirza Rascic !

Zeljocity
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:14 pm

Ne znam koliko je fer govoriti kako su igraci igrali ispod prosjeka kada se uzme u obzir da je evo neke igrace trener otpisao znaci od samog pocetka smo kako stvari stoje imali problem sa kvalitetom tako da mozda i malo grijesimo ako sve igrace stavljamo u isti rang??

Sta ce biti sa kondicionim trenerom posto Slavko sam priprema ekipu?? Po meni najbolje bi bilo ga zaduzit za pripreme omladinskih selekcija posto je u nedavnom intervju rekao kako bi nasim igracima trebalo godinu dana adaptacije da bi bili na nivou engleske fudbalske kondicije pa kontam nek pocne lagano radit sa mladjim kategorijama i priprema ih na jaci tempo tako da bi kroz par godina mogli biti ubjedljivo najjaci u ligi??

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:14 pm

E za pare koje su dobijali ovi otjerani smo mogli dovesti krilo da gori a hebiga kad su mislili da je bolje petericu sa dobrim klipovima od jednog al da valja..

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:15 pm

realno svejedno je problem što nemamo nijednog lijevog beka kojem je to prva pozicija, koliko ovi loši bili. gurni neko dijete i nek' hala gori, dženis je u prvim startovima bio bolji nego sad...

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:17 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ima onaj neki mali Sehic cini mi se.. Odlicno krilo, doduse desno.. Nisam siguran jel kadet ili junior ali sigurno nebi bio puno losiji od ovih koji su do sada krpili tu poziciju..
Uz njega, u buducnosti forsirati Sabanadzovica, Besirevica, Zeric taman nadodje, Kemo se probije do prve postave...kao sto neko rece, spoj mladosti, iskustva. Pojacanje kada dovedes, onda da bude u rangu Stevanovica, Zahirovica, Jahica, pa eto i Stilica. Bolje 1-2 takva igraca nego nagomilati 10. Evo rade nasi i skauting, doveden je neki malac, lijevi bek, iz Slavije, 2002. godiste. Serbo je doveo 5 igraca, iz Bihaca, Banja Luke i jos nekog grada ja msm. Tako se to radi, na duge staze i iz drugih sredina dovoditi momke.
Ove sezone se iscupati i onda napraviti jasnu viziju kluba za buducnost. A ne kad trener neki dodje, da to sve baci u vodu i po svom.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:19 pm

Nek gurnu Beširovića iz juniora, a mislim da se s ovom petoricom oslobađa i fin dio bužeta, nek dovedu jednog ili dvojicu provjerenih za te plate što su ova petorica igrala, čisto sumnjam da su Pozder, Toskas i Husić igrali za sitniš.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:21 pm

Kakva sica uzimali su oni 15k+ kad ih saberes mjesecno..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava