Odose a ni sarme probali nisu

i nek su vala, niti jednog necemo previse zaliti jer za ovo sto su igrali nema utakmice da nisu napravili kardinala kiks. Pozder i Toskas nisu ali realno, i nikakve koristi nismo imali od njih. Jos kad se uzme da Pozder uzima mjesto Mujagi i Djenisu (kakvi god da su nece se naigrati isto ko sto nebi ni on), da Toskas uzima mjesto Kemi (ista stvar kao i sa gore pomenutim) a da forsiranje mladih igraca nama mora biti isto ako ne i vaznije od rezultata.
Oni bolidi na lijevom beku taman toliko odksacu od normalnog da je za ne povjerovati. Jedan divljak drugi pi.cka a taman da je neka zlatna sredina bilo bi odlicno.
Mirza...isti haman kur.ac ko Bevab. Idi bavi se baletom, igraj stonog tenisa ili pikada. Jeb.o ti igraca koji ne zna ili nece...bolje forsirati juniora nego takve (doduse nisu ni ovi daleko po godinama ali od njih nikakve koristi nikad imati neces).
Nadam se da ce Slavko pokusati onako kako sam ja neki dan pisao da bi trebalo da izgleda jedan ozbiljan PL-igaski tim

2 dragulja koja moras forsirati zbog prodaje taman da su i losiji od rezerve, 2 koja vracaju formu, 2 igraca kojima je Zeljo tu da zavrse karijeru i 2 kojima je to vrh karijere. Preostalo nek popuni po zelji hhhh
Spoj mladosti, iskustva, stare slave i "pogibije" za dres

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍