Efekat sa dosta igraca koji konkurisu za prvih jedanaest je i postignut da niko nije siguran i da mora pokazati na terenu da zasluzuje prvih 11.
Poslano sa mog GT-I9070 koristeći Tapatalk
ja bih nekog anonimusa radije nego ovo.dvojicu .....ljudi koji su od kluba dobili mnogo i na kraju pokazali svoje pravo lice ne zasluzuju da budu dio nase plave porodiceDZM13 je napisao/la:Nemojte gusu, vazda je bio los golman, koga ce on sta nauciti. Bolje kenu hasagica
Kupili ste meAdmin je napisao/la:Ivan Lendrić: Prezadovoljan sam kako me ekipa primila
Pročitajte više na: http://sport1.ba/lendric-prezadovoljan- ... a-primila/
@Plava Porodica bit će tokom dana dok se aklimatizujete malo
Nadam se da ga neće primiti, obzirom da je jako mlad i to bi bilo zaista neugodno iskustvo po njega.super1 je napisao/la:neznam hoce li ga primiti al jucer je imao dvije lijepe odbraneISB87 je napisao/la:Kad smo kod golmana mislim da ga Veca lav nece primit ovu polusezonu
njega vide kao prvog pomocnika Edisu tj Edis ga vidi kao svog prvog pomocnika zato hoce novog trenera golmanaOkolele je napisao/la:Neka Karica sta mu fali..
Zvao ga je Bajramović ali ništa konkretno nije bilo ako šta bude čuće setm8782 je napisao/la:Nema nista od Guse za trenera golmana...
SeyoTM je napisao/la:@Rodom...
Otaj sam![]()
@Admine, pravi lazni
koje jos u opticaju??ima li jos sta nova??tm8782 je napisao/la:Nema nista od Guse za trenera golmana...
U jednoj situaciji ili dvije oba puta su ja mislim i Lendric i Djermanovic imali protrcavanje sa strane za cistu gol sansu, i nisu odigrali. I ja sam to primjetio. I to oba puta ja mislim da je Stanic prolazio.super1 je napisao/la:stvar koja mi.se nije svidjela na.jucerasnjoj utakmici je velikq sebicnost nasih navalnih igraca u par navrata...