Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 30, 2016 9:02 am

Ama ne mora 60 minuta, dovoljno je tri puta po 10 kao ono u zenici ali da ostatak ne skidamo gace kao poslije svakog gola koji damo. Nek peljaju loptu ostatak al da ne prave one idiotske greske kojih ima ama bas na svakoj tekmi u zadnjih kolko hoces mjeseci.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:07 am

Ja sam toliko bio siguran da cemo ga primiti nakon datog gola, da je to nevjerovatno.
Psihicki smo nestabilni, manjak samopouzdanja, nedostatak timskog duha i timskog vodje.
Kad smo ga zabili, umjesto Celiku voda u usi, nama bi.
Neka ispucavanja,panika ..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:13 am

Napisao sam to isto odmah poslije tekme.Nikad prije ali nikad nisam imao taj osjecaj. Zato kazem da nam treba nakav psiholog i hipnoza da im izbaci taj osjecaj manje vrijednosti ili kukavicluka ili ne znam ni kako bi nazvao to stanje u kojem se useru iste sekunde kad imamo povoljan rezultat.

Velahalve
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:13 am

Ajzea je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bilo je razlike, nije da nije.
Tacno, igrali smo u bijelim dresovima.
:rofl1: :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:14 am

kontranogama je napisao/la:Napisao sam to isto odmah poslije tekme.Nikad prije ali nikad nisam imao taj osjecaj. Zato kazem da nam treba nakav psiholog i hipnoza da im izbaci taj osjecaj manje vrijednosti ili kukavicluka ili ne znam ni kako bi nazvao to stanje u kojem se useru iste sekunde kad imamo povoljan rezultat.
to si napisao kao da se ne useri kad nemamo :rofl:
gradi željo boli te *****

kontranogama
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:17 am

Ma obicno nekako stisnu da im ne izadje u gace al kad damo odmah popusti i onda svi imaju fleku nazad.

Kospicar
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:39 am

http://www.transfermarkt.com/sandi-kriz ... eler/47637" target="_blank

TM ne ceka zvanicnu da potvrdi transfer :rofl1:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

exbabilon
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:47 am

Mjerilo nek vam ne bude zadnjih pola sata kada Celik pada jer su se skupili 15 dana pred prvenstvo. U zadnjih pola sata ih Metalege natrpa, golove dajemo Sarajevo, Siroki i mi, to sto se tice utakmica u Zenici. Mjerilo nek vam bude prvo poluvrijeme dok su jos oni imali snage i kada do izrazaja dolazi kvalitet, objektivno se nije primjecivala razlika na terenu. Najbolje situacije su nam bili slobodnjaci u blizini gola koji su izvedeni katastrofalno. Sanse ozbiljne nije bilo. Utakmica se gleda kroz 90 minuta, a mi sve sto smo napravili je bilo kad ovi vise trcat nisu mogli. Svaki iduci protivnik nema tako izrazene te probleme i od nekog ces morati biti bolji da ga pobijedis. Evo ide Krupa, a ja ni 30% nisam siguran u osvajanje 3 boda..

Hare79
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:53 am

Plavi orkestar je napisao/la:Kad pogledaš naše utakmice i dublje analiziraš skontaš da mi po igri nimalo ne odskacemo od jedne prosjecne amaterske ekipe.Sva igra se zasniva na ja tebi ti meni...odbrana ko raštimani orkestar...ma ništa snišcim.Individualno kad gledaš ima tu potencijala ali organizacija igre nam je 0.Masa je primjera,mogao bih do jutra ali evo samo jedan ili dva.Dribling je osnovni nacin stvaranja viška igraca a kod nas to ne postoji u igri ili postoji samo kod Mire kad mu se stvori prilika za to i u Zenici nam je taj dribling donio i pogodak.Udarac iz daljine kod nas ne postoji a razlog moze biti samo neutreniranost,zadnji pas koji omogucava šut na go nemamo,kretanje u odbrani nam je katastrofalno...Masa je stvari koje je,siguran sam,Petrovic uvidjeo i koje mora ispraviti.Bit ce teško,puno je tu posla ali se nadam da ce uspjeti popraviti stvari i ukljuciti nas u borbu za prva tri mjesta.
U potpunosti si u pravu. Kad smo izgubili protiv zrinjskog prvih 20 minuta i nije bilo tako loše, ali smo u narednih 70 minuta igrali dugim loptama prema naprijed što je protivnik s lakoćom rješavao. A ja se čudim kako im Kostić ne kaže da prestanu napucavati i spuste loptu. Nema šanse, stoperi se između sebe dodaju pa onda ide duga lopta naprijed. Isto je bilo u vezi, lopta se ili vraća nazad ili daje na stranu bez ikakvog pomaka prema naprijed. Onda ne znaju ni oni šta će s njom, pa dugim loptama pokušavaju uposliti napadače koji su za glavu niži od njihovih stopera.
Ono šta nama fali je bolji protok lopte i okomitost prema golu. Gledao sa Zrinjski za vikend protiv Viteza. Ljudi u veznom redu idu okomito prema golu 1 na 1, stvaraju višak tako, bekovi se ubacuju iz drugog plana, ubacuju u 16erac ili šalju povratne a to je već izgledna prilika. Kod nas to ga nema, sve se svodi na bezopasno dodavanje s dugim loptama, baš onako amaterski.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:56 am

Kad skontaš realno da je Lazić više pokazao za 20-ak minuta na lijevom krilu nego svi drugi na toj poziciji u skoro 7 utakmica...

storm_raider
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:59 am

Mene nervira cinjenica da trebamo napraviti 15 prilika ili polu-prilika da zabijemo gol, a redovno primamo gol iz jedne ozbiljne ili polu-ozbiljne situacije.

Lazic je Slavkin igrac i decko je odigrao veoma dobro onih 20 minuta.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hare79
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:00 am

teteac8684 je napisao/la:Kad skontaš realno da je Lazić više pokazao za 20-ak minuta na lijevom krilu nego svi drugi na toj poziciji u skoro 7 utakmica...
I ja sam to napisao prije neki dan. Ne znam zašto nije dobio više minuta. Nadam se da će on pored Križmana biti dobro rješenje za lijevo krilo. Poslagat će to Slavko.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:01 am

Lazic nije dobio vise minuta, zato sto se tek oporavio od povrede. Napukla mu je bila kost u peti, jos na posljednjoj pripremnoj utakmici. Covjek je bio spreman za pola sata, ali ce sljedecu utakmicu vjerovatno u prvu postavu odmah. On je i doveden kao prva opcija na lijevom krilu. Njega je Kostic direktno trazio. I onda vidis koji je peh imao. Prvo ta njegova povreda, pa onda Hervas...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:09 am

i njega i šećera. k'o da je znao da će ćelo doći :rofl1:

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:10 am

Ništa to nije slučajno... :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:14 am

Kostic doveo Celine igrace i onda sam sebe minirao da Celo dodje. Sad sve ima smisla.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:15 am

Može li Šećerović igrati protiv Krupe?

Kapiten
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:15 am

Lazica na lijevog beka, a Krizmana na krilo.
Moja zelja.

@teteac, trebalo bi da moze
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:16 am

exbabilon je napisao/la:Kostic doveo Celine igrace i onda sam sebe minirao da Celo dodje. Sad sve ima smisla.
slika

:ganja:

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 10:23 am

Željina kućica: Danas se sa vama druže Mateo Boccaccini i Dimitris Toskas

http://fkzeljeznicar.ba/zeljina-kucica- ... kas/21917/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava