Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Omar500
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 29, 2016 11:57 pm

ellaxaz je napisao/la:Ovaj dogovor sa SD moze se uporediti npr. sa utakmicom u Zenici.
Neki misle da smo u Zenici osvojiti bod, ja mislim da smo izgubili dva.
Koliko sam ja shvatio, i nije toliko lose koliko je moglo biti. Ispalo bi sigurno mnogo bolje, ali trajalo bi to dugo na sudu i ko zna sta ako bi i dobio na sudu kad se u ovoj drzavi nista ne postuje. Bitno je da je nase igraliste iza istocne, to se svakako nije smjelo dati !
Al samo da ne bude vijest ovih dana...Nedzad Koldzo postavlja kamen temeljac za istocnu tribinu, bla bla, ne treba mu dati da pridje stadionu. Mater bi rodjenu prodao za predizbornu kampanju.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto avg 30, 2016 12:01 am

Klub bi trebao nedzadu da zvanicno zabrani dolazak na stadion. Persona non grata!
100/94/37/34 - i to je to!

ellaxaz
Kontakt:

uto avg 30, 2016 12:04 am

Hoce k'o sto ce i pitarima dati 5% na derbiju.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Grbavica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 12:14 am

Mudrost caruje...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

cala
Kontakt:

uto avg 30, 2016 12:59 am

Nazalost, to bi bilo ravno ubistvu Grbavice. Treba progutat knedlu nekad i ulizivat se, drugacije ne moze. Samo sto mi navijaci trebamo pokazivat redovno sta mislimo. Na izbore, bojim se, ne mozemo uticat puno ali zato iduci put kad se pojavi na stadionu znamo sta nam je raditi.

dimitrijevic

uto avg 30, 2016 1:23 am

Koldzo je smece jedno veliko, svjestan je i on sta ga ceka ako dodje na Grbavicu. Igrajte pičke za boje plave ! Inace ako dobijemo Krupu ja cu biti najsretniji covjek na svijetu s obzirom na okolnosti mi ne mozemo nikoga pobijediti rutinski tako da ocekujem patnju i 1 : 0 u 65. minuti.
Mirza Rascic !

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 30, 2016 1:35 am

Željezničar 1:0 Krupa
Mladost Doboj Kakanj 1:1 Željezničar
Željezničar 2:1 Metalleghe-BSI
Radnik 0:1 Željezničar

Bilo bi super uzeti 10 bodova u sljedece 4 utakmice. Na oko lagane utakmice, ali trebat ce dosta vremena da Slavko tu sredi stvari. I onda poslije toga teska gostovanja kod Sirokog, Zrinjskog, Sarajeva, kuci sa Slobodom...do polusezone sto je moguce vise poena skupiti i bez kiksa kuci ako nista, i onda imamo ove iste 4 utakmice poslije polusezone gdje bi ja mislim trebali vec ozbiljno izgledati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

uto avg 30, 2016 2:13 am

Kad pogledaš naše utakmice i dublje analiziraš skontaš da mi po igri nimalo ne odskacemo od jedne prosjecne amaterske ekipe.Sva igra se zasniva na ja tebi ti meni...odbrana ko raštimani orkestar...ma ništa snišcim.Individualno kad gledaš ima tu potencijala ali organizacija igre nam je 0.Masa je primjera,mogao bih do jutra ali evo samo jedan ili dva.Dribling je osnovni nacin stvaranja viška igraca a kod nas to ne postoji u igri ili postoji samo kod Mire kad mu se stvori prilika za to i u Zenici nam je taj dribling donio i pogodak.Udarac iz daljine kod nas ne postoji a razlog moze biti samo neutreniranost,zadnji pas koji omogucava šut na go nemamo,kretanje u odbrani nam je katastrofalno...Masa je stvari koje je,siguran sam,Petrovic uvidjeo i koje mora ispraviti.Bit ce teško,puno je tu posla ali se nadam da ce uspjeti popraviti stvari i ukljuciti nas u borbu za prva tri mjesta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:34 am

Ima li kakvih boomova danas

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:36 am

Štilić potpisuje, Husiću noga...I onda se probudim...

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:38 am

imamo tri uigrane timske akcije, prebacili smo živi zid iz slobodnog i onda se probudim...
gradi željo boli te *****

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:40 am

Isto sam neki dan razmišljao o driblingu. U nas je taj segment izumro otkako je čini mi se Zeba otišao. U nas se na dribling gleda kao na nešto nazadno, čuj da neko nekoga ševa, to je za amatere. Ustvari, niko ne zna proći živa čovjeka, ćunj im je maksimum. Eventualno da neko nekog protrči, ali da mu složi pravi dribling ma nema šanse.
Na onom klipu što si postavio neki dan Željo - Partizan imaš u par minuta više pravih fudbalskih poteza nego u ovih sedam kola zajedno. Evo recimo bio sam na toj utakmici i nije samo zbog pobjede, vjeruj mi pola sata možeš s rajom komentarisati pravo dobre stvari koje su bile na tekmi. Jesi vidio šta mu Mihajlo uradi, joj Žvake kad ga baci, jesi vidio one šutine itd. A sad ovi naši heroji sa 1921.ba jedva ljudi da imaju šta prikazati, nekakve poluamaterske akcije i šutevi sa 25 metara koji ili jedva dođu do gola ili odu dva metra pored. Nijednog jedinog pravog driblinga za 90 minuta.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u uto avg 30, 2016 8:55 am, ukupno mijenjano 1 put.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:40 am

ChWilla je napisao/la:imamo tri uigrane timske akcije, prebacili smo živi zid iz slobodnog i onda se probudim...
Pa prebacio je i Husić živi zid u Zenici... :ganja:

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:44 am

u modernom fudbalu, prednost se mnogo više dobija utrčavanjem u prazan prostor bez lopte. a mi tu još više kaskamo nego sa driblingom...

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:46 am

Zivota mi ko da mi nismo prosli pripreme,ko da se igraci u putu nisu sreli,eto toliko kaskamo u svim segmentima timske igre.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

kontranogama
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:49 am

da malo i pozitivno sta napisemo, sa celikom smo stvorili nekoliko izglednih sansi, sto ne mozemo reci za predhodna tri meca. Da je (ko sto nije) uletila tri puta, a realno smo trebali dati tri gola, pola foruma bi sad svsavalo na dolazak Mrvice i pisalo kako nas je probudio. I pored toga ostaje cinjenica da smo ipak stvarali sanse. Znaci nekakav pomak iako jalov. Ajde da se nadamo da u sljedecoj napravimo isto toliko sansi a da ce ovi levati uspjeti da ne pogode golmana vec mrezu.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ChWilla
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:51 am

bilo je razlike, nije da nije.

Plava Porodica
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:55 am

Prvo poluvrijeme jako lose.
Drugo poluvrijeme jako bolje.
Da se ponavlja igra iz drugog poluvremena bar 60. min utakmice, mi bismo pobjedjivali.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

uto avg 30, 2016 8:57 am

ChWilla je napisao/la:bilo je razlike, nije da nije.
Tacno, igrali smo u bijelim dresovima.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 30, 2016 9:00 am

Ma onako na prvu jedino vrijedno pažnje je ona kontra kad je Bekrija povuko, Lendrić fulio. Ostalo je sve nazor, go nafakaški pravi, kasnije one neke gužve po 16 ili je nakon prekida ili je nakon loših intervencija odbrane i tako to. Tanko je to za 90 minuta protiv onakvog Čelika.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava