Ubi Miro

Jake mu konkurencije...
storm_raider je napisao/la:I jos i Kjosevski ima par glasova. Pa vise je golova primio nego sto glasova ima...
Realno stanje, doduše par sitnih iznimaka ali ništa strašno
+1Jaozinho22 je napisao/la:storm_raider je napisao/la:I jos i Kjosevski ima par glasova. Pa vise je golova primio nego sto glasova ima...![]()
![]()
ODLAZI VECA UBLEHO NAJVEĆA!!!
kad smo kod ovog malog sto je dosao, ima ovom i 3-4 mjesecapintol_TM87 je napisao/la:nema, polufinale bilo,,dobar borac ,otganizovano i timski igraju..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nema revanša, znači zijanili smo titulu. Ne mogu da vjerujem, zar je Borac tako dobar.pintol_TM87 je napisao/la:izgubise pioniri od borca 2 0..steta
doveo je serbo 4-5 igraca sada (2 iz zenice, sa pala i bihaca) , oni ce nastupat u novoj sezoni mislim za mladje kadete..
Nisi ti to bezveze napisao...storm_raider je napisao/la:Eh da hoce jos generalni...
Ja sam pisao da im ode Kvesic, ali da me ne uzimate za 100% kao sigurno, ali koliko znam ove sedmice im dolazi ako ne vec sutra-prekosutra...LARS1921 je napisao/la:Ma veze neam, negdje sam pročitao, odo se raspitat kod ajdukovaca
edit: očito neko trolla![]()
al ko valjda im kvesic ide, neko je vec napisao
yebo ga hajduk da ga yebo
Plava Porodica je napisao/la:Vise ja treptim kad pogledam tabelu
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Ja se slomih skrolajuci misem dok nas nadjemMinjore je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Vise ja treptim kad pogledam tabelu
Sent from my LG-K350 using Tapatalk![]()
Sreca pa sam pjan 88% vremena pa tabelu obicno gledam s poda, medju prva tri cetiri smo
ja ne znam kakvu vi tabelu gledate, mi smo prviPlava Porodica je napisao/la:Ja se slomih skrolajuci misem dok nas nadjemMinjore je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:Vise ja treptim kad pogledam tabelu
Sent from my LG-K350 using Tapatalk![]()
Sreca pa sam pjan 88% vremena pa tabelu obicno gledam s poda, medju prva tri cetiri smo
Sent from my LG-K350 using Tapatalk