Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 29, 2016 4:31 pm

Kule su bila opcija da je neko došao i istresao lovu ( 200 M KM ) onda bi se to tako pravilo, ali ukoliko klub svojim sredstvima potpomognut navijačkim akcijama napravi tribine onda nema prostora ikome za investiranje. Kada se napravi stadion klub može od svojih stedstava napraviti jednu kulu ukoliko se pokaže potreba za tim, kule su bile samo sredstva za brzinsko građenje ekstra stadiona, možda kada se zapad bude radio da dođe potrebe za nekim partnerstvom ali je to sve na dugom štapu.
イビチャ・オシム

ChWilla
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:34 pm

kule će moći kad i ako ih dozvoli novi regulacioni plan. a vjerujte, ako se to desi, investitora neće trebati tražiti, sami će dolaziti.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:35 pm

Betonski prostor iza istoka ce biti novi parking i nista vise, jer to je uslov za vecu kategoriju stadiona nekada u buducnosti kad se zavrsi istok i eventualno jug.

A oni na tom svojem zemljistu ce vjerovatno da grade taj novi restoran - hotel sta su zamislili.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u pon avg 29, 2016 4:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 29, 2016 4:36 pm

Izlija je napisao/la:Kule su bila opcija da je neko došao i istresao lovu ( 200 M KM ) onda bi se to tako pravilo, ali ukoliko klub svojim sredstvima potpomognut navijačkim akcijama napravi tribine onda nema prostora ikome za investiranje. Kada se napravi stadion klub može od svojih stedstava napraviti jednu kulu ukoliko se pokaže potreba za tim, kule su bile samo sredstva za brzinsko građenje ekstra stadiona, možda kada se zapad bude radio da dođe potrebe za nekim partnerstvom ali je to sve na dugom štapu.
Da smo imali ciste papire i da nije bilo opstrukcija i podmetanja nogu od strane debila lahko bi se nasao investitor.. Gdje god se u gradu moglo nesto graditi, gradi se a lolacija naseg stadiona bi bila magnet za kupce.. Ovako cemo morati sami malo po malo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

kontra_splita
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:37 pm

ChWilla je napisao/la:kule će moći kad i ako ih dozvoli novi regulacioni plan. a vjerujte, ako se to desi, investitora neće trebati tražiti, sami će dolaziti.

Ja mislim da je to preko noci izmjenjeno cim oni imaju mogućnost da grade.

ChWilla
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:40 pm

oni imaju dozvolu za "privremeni" objekat u gabaritima u kojima je ranije i bio. paradoks, ali od '96 je tako.

cikazubo
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:41 pm

Kula je izvor za održavanje kluba i dizanje za 50 dimenzija iznad ove na kojoj smo sad. Nisu kule toliko imaginarne kao što se misli, one se itekako mogu izgraditi pogotovo u ovom periodu i investicionoj atmosferi kakva je sada u glavnom gradu. Međutim kakvi su sad planovi Misimovića i ostalih kada je došlo do ovih promjena i nemogućnosti korištenja zemlje iza istoka niko ne zna, u svakom slučaju raduje da su postavili ciljeve strašno visoko, ne sumnjam da ćemo te visine jednog dana i dostići s ovim ljudima na čelu, samo polako, sad gradimo koliko možemo a i to je vrh u odnosu na poroteklih 20 godina.

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:43 pm

Bitno je da se gradi :)

Elegant
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:43 pm

Moze li neko da objasni sta je sa ovim betonskim prostorom iza istoka, neko pise to je nase neko kaze da se tu ne moze nista gradit radi necg drugo ? Sta je na kraju istina i sta ce biti u buducnosti ?

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:45 pm

Sa istoka digla se prasina :ganja:

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:45 pm

cikazubo je napisao/la:Kula je izvor za održavanje kluba i dizanje za 50 dimenzija iznad ove na kojoj smo sad. Nisu kule toliko imaginarne kao što se misli, one se itekako mogu izgraditi pogotovo u ovom periodu i investicionoj atmosferi kakva je sada u glavnom gradu. Međutim kakvi su sad planovi Misimovića i ostalih kada je došlo do ovih promjena i nemogućnosti korištenja zemlje iza istoka niko ne zna, u svakom slučaju raduje da su postavili ciljeve strašno visoko, ne sumnjam da ćemo te visine jednog dana i dostići s ovim ljudima na čelu, samo polako, sad gradimo koliko možemo a i to je vrh u odnosu na poroteklih 20 godina.
nije sad došlo do nemogućnosti, nego se čeka da dođe do mogućnosti. u RP je prazno, nema ništa.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:46 pm

Ma samo pun stadion i biće tribina, ja bih iskreno volio da je naša uprava na kraju prošle sezone objavila da nas uopšte rezultat ne interesuje a obezbjeđivanje evropskih utakmica bih smatrao prebacivanjem ciljeva ali samo da pravimo stadion sami. Pune tribine bez rezultatskog pritiska, dok traje utakmica između 2 bagera zastavu veliku staviti i slaviti svaku utakmicu. To je samo neki moj romantičarski stav, vjerujem u našu ljubav bratsku i vjerujem da smo samo mi u cijeloj državi to sposobni napraviti.
イビチャ・オシム

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:46 pm

Pa mora se ostaviti nesto slobodnog prostora da se moze tribini prici kada bude napravljena tako da je nemoguce nesto graditi na tom dijelu iza istoka a da se ne ugrozi funkcionalnost stadiona..

@ChWilla kako se sad ceka mogucnost kada im je data zemlja gdje je plavi zamak.. Opet bi sa kretenima morao praviti talove i dogovore..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon avg 29, 2016 4:46 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:48 pm

projektanti drukčije misle. ja k'o ja sam imao dva iz tehničkog u osnovnoj pa ne znam.

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:50 pm

Ma to ce biti motel neki, kao sto je bio Zamak.
Nista vise, a ni nista manje prostora nece zauzimati.
Imat cemo mi isto onoliko prostora iza istoka,i ja vjerujem da ce tu ici parking.
Za 3.kategoriju treba jos itekako infrastrukturnih pomaka, a jedan od tih je i parking.
Sa istokom ne dobijamo puno za 3.kategoriju, osim ljepote i kapaciteta stadiona.
Ali vjerujem da ce se nakon istoka,UO baciti na popunjavanje ostalih stavki za 3.kategoriju.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:52 pm

nema ništa na betonskom po sadašnjem RP. mora novi dozvoliti gradnju.

Brkoo
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:52 pm

Joj ljudi dragi jeste navalili na tu rijec kula, kule, u biti je vazno da znamo da ce se graditi objekat ili vise njih iz kojeg ce klub regenerisati novac a hoce li to biti kule ili nesto drugo nije vazno..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:55 pm

Ma da hocemo kule , u danu bi ti se javilo desetak seika sa Eljidze

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:56 pm

Mene zanima na koju foru je sportsko drustvo dobilo dozvolu da gradi hotel, valjda bi mogao graditi objekat za djelatnost u kojoj si registriran i kojom se bavis.
Mogli su i pivaru otvoriti s pivnicom pored stadiona :rofl:

ps. sta je s forumom pa mi neda uci preko tapatalka
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Elegant
Kontakt:

pon avg 29, 2016 4:57 pm

Daj Boze da istok krene sada u septembru dosta smo cekali, ako se sjecate price da bi jug krenuo neposredno nakon istoka u 2017. ja bi tu licno sacekao jer vidite kako nam ovo pravi probleme, uzmite na to jos finasije jer i istok jos nije osiguran u potpunosti.

Nekada kasnije sa novim RP i ovim prostorom iza istoka cemo vidjeti, ali proci ce godine do toga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava