Igrači FK Mladosti pred suspenzijom(2 žuta kartona):
husic,isakovic,ramovic,boskovic,galic
Iz Krupe svi mogu igrati protiv nas?LARS1921 je napisao/la:Igrači FK Mladosti pred suspenzijom(2 žuta kartona):
Mi smo zeljo i ne zanimaju nas polovni igraci Mladosti, hej MladostiLARS1921 je napisao/la:Igrači FK Mladosti pred suspenzijom(2 žuta kartona):
mogu, a mislim da su im 4 igrača bila pred suspenzijomexbabilon je napisao/la:Iz Krupe svi mogu igrati protiv nas?LARS1921 je napisao/la:Igrači FK Mladosti pred suspenzijom(2 žuta kartona):
Ako nas Ćelo razdrma očekujem najmanje da budemo treći, realno kone i ŠB nisu ništa bolji od nas, imaju slične krize i joše neke druge probleme, mislim da Zrinjski opet uzima titulu ispred Slobode jedno ili dva kola prije kraja..Charlie Sheen je napisao/la:Ma nisam optimista ali nikako,titula je po meni izgubljena nadati se nekom cudu pa da izborimo tu evropu jer bi bas kobno po nas bilo da opet ne izadjemo.
Do kraja ove godine su rekli da ce istok biti gotov, a 2017 god. ide jug a ide i novi teren, vjerovatno slican onome u Zenici..MrRiccoli je napisao/la:A hoce li biti sta sa jugom ako Bog da slijedece godine, mislim ne trebamk biti bezobrazni ali znam da su objavili da ce krenuti u 2017
Sent from my C5303 using Tapatalk
Skup je novi teren drama, u Zenici i Splitu su odradili isti tj. onu jeftinu varijantu, i opet ti posle treba bruku novca za održavanje, al mora se kad tad uraditi, to je glavni preduslov za normalan fudbal, koliko samo stadion ozbiljnije izgleda kad je teren kao tepih još kad fino pokosiš na one linije, ma ljepota, najbolji primjer Zenica.Brkoo je napisao/la:Do kraja ove godine su rekli da ce istok biti gotov, a 2017 god. ide jug a ide i novi teren, vjerovatno slican onome u Zenici..MrRiccoli je napisao/la:A hoce li biti sta sa jugom ako Bog da slijedece godine, mislim ne trebamk biti bezobrazni ali znam da su objavili da ce krenuti u 2017
Sent from my C5303 using Tapatalk