LARS1921 je napisao/la:Yebo majku kako osijek uradi bruku stvari za par mjeseci

LARS1921 je napisao/la:Yebo majku kako osijek uradi bruku stvari za par mjeseci
Nije moguće jer za one pare mogu kupiti cijelu Krupu na Vrbasu.kontra_splita je napisao/la:Jel moguće da ce Koljic iz Krupe otici u Ajax za vece pare nego nas Bajic...
Jes, al ljudi fino odradiše. JebigaHurmasica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Yebo majku kako osijek uradi bruku stvari za par mjeseci
Ma to ti je primjer kako klub koji je posljednjih godina možda najviše i zaslužio da ispadne iz hnl-a, uz mađarski kapital postane stabilan klub po svemu. Mada ja te kupovine klubova, ulaganja kojekakvih sumnjivih tajkuna (a koji to nisu?) ne mogu svariti nikako al' eto... svako neka radi šta misli da trebaLARS1921 je napisao/la:Jes, al ljudi fino odradiše. JebigaHurmasica je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Yebo majku kako osijek uradi bruku stvari za par mjeseci
Sad su među glavnim za izlazak u europu, plaćaju obeštećenja, fina posjeta mislim drugi u hnlu, sad evo dolazi sponzor austrijska firma višemilionske cifre
teteac8684 je napisao/la:Ako planiraju Husića i dalje koristiti neka to bude na krilu, samo što dalje od našeg gola...
Sa istoka digla se prašina?storm_raider je napisao/la:Pratimo zvanicnu danas-sutra.
shzna je napisao/la:Sa istoka digla se prašina?storm_raider je napisao/la:Pratimo zvanicnu danas-sutra.
shzna je napisao/la:
Husić produžio ugovor?storm_raider je napisao/la:Pratimo zvanicnu danas-sutra.
Do 2026.teteac8684 je napisao/la:Husić produžio ugovor?storm_raider je napisao/la:Pratimo zvanicnu danas-sutra.
Dozivotni ugovorteteac8684 je napisao/la:Husić produžio ugovor?storm_raider je napisao/la:Pratimo zvanicnu danas-sutra.
Kad će taj GSKrajPrice je napisao/la:Kada se aBd istok zavrsi, nasa Grbavica ce biti najljepsi i najbolji stadion u BIH.
Reprezentacija ce igrati na njemu, a mi cemo aBd jednog dana i grupnu fazu.
Rezultati jesu vazni, a infrastruktura je jedan od najbitnijih stvari u fudbalu.
Jbg, kada se ulaze u stadion jedan dio mora trpiti, kod nas trpe rezultati, ali to je samo privremeno, dugorocno je bolje.
Izgradnja istoka ce privuci minimalno 1500-2000 po utakmici, a iz pouzdanih informacija znam da cemo u skorije vrijeme i teren uraditi:)
Pitaj GredicaLARS1921 je napisao/la:Kad će taj GSKrajPrice je napisao/la:Kada se aBd istok zavrsi, nasa Grbavica ce biti najljepsi i najbolji stadion u BIH.
Reprezentacija ce igrati na njemu, a mi cemo aBd jednog dana i grupnu fazu.
Rezultati jesu vazni, a infrastruktura je jedan od najbitnijih stvari u fudbalu.
Jbg, kada se ulaze u stadion jedan dio mora trpiti, kod nas trpe rezultati, ali to je samo privremeno, dugorocno je bolje.
Izgradnja istoka ce privuci minimalno 1500-2000 po utakmici, a iz pouzdanih informacija znam da cemo u skorije vrijeme i teren uraditi:)