Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 29, 2016 12:15 am

MrRiccoli je napisao/la: Mi smo previse ocekivali od ovog igrackog kadra, a da ne spominjem na svrsavanje poslije pobjede nad Sirokim kad je bilo, joj drama kako igramo sta radimo kako ide lopta od noge do noge i onda paf. I mi navijaci bi trebali nauciti sada da nam niz od pet pobjeda daje neku mogucnost za laganim dizanjem euforije.

Sent from my C5303 using Tapatalk
to je to. razloga za optimizan i sve to ali u umjerenoj kolicini... :palacgore: samo kod nas ide ili sve valja ili nista ne valja, nazalost :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

GoodisonPark
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon avg 29, 2016 12:16 am

Leon_Professional je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Hoćemo li biti realni ili ćemo se praviti pametni?

Svi vi koji pišete Bekrić pelja loptu i viška potez bla bla, možete li navesti konkretnu situaciju kome on na vrijeme nije dao loptu i kako nas je to zadržavanje lopte sekundu duže omelo u našim zamislima?

Zapitate li se ima li on kome dodati tu loptu ili je mora vratiti nazad, zašto se to ne gleda malo?

Možemo li konkretno navesti dobre i loše primjere svih igrača tokom utakmice pa tako naći neki balans i realnu ocjenu za svakoga? Možemo li ili ćemo po defoultu pisati nešto a da čak neki koji pišu nisu ni gledali utakmicu...
[video]https://www.youtube.com/watch?v=HwG1iAS1z-s[/video]

0:28 greska gdje je pelja i pravi gresku gdje mozemo primiti gol da nije bilo Husica.
Pezer ga jede cijelu tekmu, on samo grana rukama. Halo Pezer, sa pripremama od 7 dana. Gdje je taj igrac igrao?! Igman, klub sredine tabele u nizem rangu..

[video]https://www.youtube.com/watch?v=xcY6jyHRADQ[/video]

43:40 da je samo odmah prebacio Bevabu koji je sam bio..

Nije mi bilo mrsko ovo traziti da ti pokazem neke cinjenice. :guz: :guz:
I da ne ide ti s ovim ova zadnja recenica, nikako nisu gledali mec ;)

Ovo oko komparacije, da dalje ne idem u detalje i svakog igaca izdvajam. Ali sinoc od Bekrica su bili bolji: Jahic, Boca, Sinisa, Miroslav, Ugljesa. Slijepac bi to vidio i ovdje ljudi to su i rekli, osim par vas..

Nadam se da je uredu.. Nista licno protiv tebe, volim raspravljati kad se ima sta iznijeti i argumentovati..
To od sinoć floskule pripreme od 7 dana, pa samo prvenstvo već traje mjesec i po dana i da nisu nikako imali pripreme do sada su imali vremena da podignu formu i kondiciju.

Pezer ga jeo cijeli meč, to je inače argument za tebe, kako ja to nisam vidio? Našao si dvije greške i to je razlog za pljuvanje? A gdje su dobri potezi, dva puta pogađa Matea u glavu, izbacuje Lendrića u mrtvu šansu, postiže gol...

Što ne postaviš situaciju kad Uglješu zaobilazi igrač i ulazi u šansu a on lagano trčkara nazad?

Da li i dalje misliš da ga je lopta pogodila u glavu ili je Samir trznuo glavom kod gola?

I dalje stoji ono pitanje da li misliš da si sinoć pretjerao sa komentarima? A nije problem možemo stati malo na loptu i gledati i pozitivne strane sinošnje partije koju nismo dobili po meni najviše zahvaljujući nesretnim okolnostima (promašenim zicerima i grešci Husića) To bi bio realan komentar utakmice.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

Ma ja se ne sikiram, sad ce Plavo proljece boli nas qrac

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

Samo sam tebe cekao pintole, udjes na forum da napises recenicu trolersku i da se pravis pametan a diskusiju vodit ne mozes oko Bekrica jer ne znas ali ga znas na glup nacin branit. Samo se nemoj uvrijedit ko FKZ i napustit forum haha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

sajo10
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:18 am

1921.ba je napisao/la:hajde da malo idemo sa optimizmom :D

jeste zadovoljni jahicem ?

za nekog ko dugo nije igrao odlicno izgleda, bar meni..
Kad neko ima kvaliteta njemu ne trebaju ni pripreme niti vremena za dokazivanje. Jaha je stara lisac sa ogromnim iskustvom i uradio je takvu karijeru jer gdje god da je igrao pruzao je dobre ili ti solidne partije. Drago mi je da smo ga doveli i jos mi je draze da je pruzio vrlo dobru partiju! Ustvari nikada nisam ni sumnjao. Znate kako neki strucnjak za pjevanje cuje da li neko ima talenta u minutu-dva. Eh pa tako i je sa fudbalom. Nekada je dovoljno 5 minuta da vidis da li u nekom ima igraca ili ne. Zato mi je krivo kad pogledam nas kadar jer u njemu ima previse antitalenata i igraca koji nikada nece napraviti ni 50 % Jahiceve karijere. A mi ocekujemo titule, zlatne tanjire i evropske utakmice. Vrlo smijesno :)

1921.ba
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:20 am

upravo to sajo :D ima neku mirnocu, uopce i ne izgleda ko da ima 35... svaka cast jaha
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:21 am

Najbolji potez Bevaba u Zeljinom dresu :palacgore:
[video]https://youtu.be/FB4PSgQEVWU[/video]

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:21 am

Ma Sanel i Boka definitivno bi trebali u prvih 11 kao tandem.
Neka malo Ace na klupi, dok se dozove, jer je u kriticnoj formi.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:22 am

Minjore je napisao/la:Najbolji potez Bevaba u Zeljinom dresu :palacgore:
Ma haj se hahahahahahahahahaha

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:22 am

fk1921 je napisao/la:Samo sam tebe cekao pintole, udjes na forum da napises recenicu trolersku i da se pravis pametan a diskusiju vodit ne mozes oko Bekrica jer ne znas ali ga znas na glup nacin branit. Samo se nemoj uvrijedit ko FKZ i napustit forum haha
ja ne vodim diskusije sa strucnjacima jer nisam takav, ne pogadjaju me pisanja zivih bica, niti sve ovo dozivljavam ozbiljno..
moje je da odem na gostovanje i tu sva prica zavrsava, ne da trazim stream i piskaram po forumu...
p.s. docekao si me , zivio

cikazubo
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:23 am

Priča se da je Slavko prekrižio Husića danas, da Mujagu i Dženisa šalje na posudbe, i da se Halvadžić vraća u Švedsku u nekog drugoligaša. Ima li neko da potvrdi ovo ?

LARSSON
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:24 am

Minjore je napisao/la:Najbolji potez Bevaba u Zeljinom dresu :palacgore:

ali to nije sve, uskoro ide emisija "Sat vremena Samira Bekrića"

a onda ćemo i o ostalim

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:24 am

Grbavica je napisao/la:Najgori su ovi ekstremisti i kod "pljuvača" i kod ove "odbrane". Fakat pretjerujete, mada mislim da više ovi "pljuvači" pretjeruju. Igrače našeg kluba nazivati ublehama, klošarima, nakon što zabiju gol umanivati njihov doprinos pisanjem kako je nekoga lopta pogodila u glavu i slično je maloumno i debilno pa se vi ljutite koliko hoćete. Oni nose dres našeg kluba a taj dres je važniji od njihovog prezimena i dok igraju u Želji imaće moju podršku. Jer od pljuvanja sigurno neće proigrati. Uostalom meni je možda i više stalo da proigraju nego njima, tako da ću ja svoj doprinos dati u vidu podrške Želji. Ne Kjosevskom, ne Lendriću, ne Stevanoviću, nego Želji.
Zeljo iznad svega, zato nam je krivo sto smo na ovom mjestu jer ovdje ne pripadamo.
Njegov doprinos nisam umanjio, nego sam rekao da zbog tog ne mozemo zaboraviti prije sta se desavalo.

Djaba sto se mi ovdje frustriramo, mi nemamo igraca da zamjeni Bekrica, bar trenutno u ekipi. Zera mali igra tu poziciju ali ne ide ga s povredama. Tuce ce igrati i Tuce ce se truditi, mozda bude bolji ako bude dobit ce pohvalu i kako ti rece vise je meni i tebi stalo da on proigra nego njemu. I ne valja ti sto vrijedjas ostale forumase, tj. i ja sam tu..
Neka njih, nek nam jedu zivce, nek ne spavamo nocima i nek se znojimo.. Proci ce i ovo, al Zeljo ce ostati.

Ovim bi zavrsio o doticnom i o kritikovanju.. Okrecem se optimizmu, razloge za to sam naveo prije. Vjerujem Slavku i ovoj ekipi, ako postanemo Tim mozemo ostvariti ciljeve.

@1921.. Jahic je po meni odigrao bas iskusno i u onom periodu kad je malo stisnuo Celik, ibijao je lopte i glavom i nogom, dobro se postavljao. Ohrabrujuca je ono sinoc partija da opravda epitet pojacanja.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:26 am

cikazubo je napisao/la:Priča se da je Slavko prekrižio Husića danas, da Mujagu i Dženisa šalje na posudbe, i da se Halvadžić vraća u Švedsku u nekog drugoligaša. Ima li neko da potvrdi ovo ?
Jos Bevaba u fan shop nek gurne i ima od mene 2 kile janjetine. Valjda moze za dorucak zalec.

Qwerty_1987
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:27 am

cikazubo je napisao/la:Priča se da je Slavko prekrižio Husića danas, da Mujagu i Dženisa šalje na posudbe, i da se Halvadžić vraća u Švedsku u nekog drugoligaša. Ima li neko da potvrdi ovo ?
Jel' pouzdan izvor ili mahalska ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

fk1921

pon avg 29, 2016 12:29 am

pintol_TM87 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Samo sam tebe cekao pintole, udjes na forum da napises recenicu trolersku i da se pravis pametan a diskusiju vodit ne mozes oko Bekrica jer ne znas ali ga znas na glup nacin branit. Samo se nemoj uvrijedit ko FKZ i napustit forum haha
ja ne vodim diskusije sa strucnjacima jer nisam takav, ne pogadjaju me pisanja zivih bica, niti sve ovo dozivljavam ozbiljno..
moje je da odem na gostovanje i tu sva prica zavrsava, ne da trazim stream i piskaram po forumu...
Pa kad se o Bekricu prica ti si dezurni na forumu da ga branis jer ti je haver. Nisam strucnjak ali imam oci i vidim da pojma nema. Tvoj kao i problem drugih ljudi jeste taj spominjanje streama i yt klipova npr, bas postujete ljude koji ne odu na gostovanje a ne znate razlog. Stariji si, imas mogucnosti takve da ides na gostovanja i postujem ali suti sto se Bekrica tice samo zato jer ti je haver. Zivio i ti :palacgore:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Žvaka
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:35 am

Husić trči ko navijen, svugdje ga, najbolji na terenu, obori lika, penal, pu Husiću ko te dovode ***** mu sve...
Bekrić karina, gubi lopte, servira kontre Čeliku, samo maše rukama, gubi duele, ubjedljivo najgori na terenu, zabije go, tooo bekriću, uz Miroslava naš najbolji igrač.

Znam ja nas...

Leon_Professional
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:36 am

Je li argument eto vi ste strucnjaci sta vi znate. Stani mi ne znamo, a to si ti rekao, znaci smatras se vecim strucnjakom i pametniji si. Nemoj sebe sjeci.
Konkurs u Juveu otvoren, prijavi se, jer ocito vidis nesto sto svi mi ne vidimo.. Kazu takvi su trazeni i prolaze na konkursu ;)

Ako ima istine u ovim mogucim odlascima onda nadam se da nas nece doci puno taj rastanak sa Husicem. Ove posudbe i nisu lose.
Vjerujem Slavku, zna on svoj posao, pokazao je do sad.
Nasa najveca sreca je pa sad slijedi pauza. Neko rece i mini pripreme. Mir za Slavka i ekipu je potreban mnogo, moramo iz ovoga izaci jaci, ko god da igra u pravoj ekipi on ce biti bolji.

pintol_TM87
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:37 am

fk1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Pa kad se o Bekricu prica ti si dezurni na forumu da ga branis jer ti je haver. Nisam strucnjak ali imam oci i vidim da pojma nema. Tvoj kao i problem drugih ljudi jeste taj spominjanje streama i yt klipova npr, bas postujete ljude koji ne odu na gostovanje a ne znate razlog. Stariji si, imas mogucnosti takve da ides na gostovanja i postujem ali suti sto se Bekrica tice samo zato jer ti je haver. Zivio i ti :palacgore:
kad on ne bude igrao sve ce biti odlicno , niko sretniji od mene da dobijamo i igramo leprsavo a bekric da bude na klupi..
ako ti vidis onda edis, milos i slavko ocigledno imaju ocnih problema ili im je vazniji bekric od njihovog posla..
opet kazem ako je sve ovo zbog njega nek se salje na tribine

Grbavica
Kontakt:

pon avg 29, 2016 12:40 am

treba sad dovesti još 10 igrača
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava