Grbavica je napisao/la:Najgori su ovi ekstremisti i kod "pljuvača" i kod ove "odbrane". Fakat pretjerujete, mada mislim da više ovi "pljuvači" pretjeruju. Igrače našeg kluba nazivati ublehama, klošarima, nakon što zabiju gol umanivati njihov doprinos pisanjem kako je nekoga lopta pogodila u glavu i slično je maloumno i debilno pa se vi ljutite koliko hoćete. Oni nose dres našeg kluba a taj dres je važniji od njihovog prezimena i dok igraju u Želji imaće moju podršku. Jer od pljuvanja sigurno neće proigrati. Uostalom meni je možda i više stalo da proigraju nego njima, tako da ću ja svoj doprinos dati u vidu podrške Želji. Ne Kjosevskom, ne Lendriću, ne Stevanoviću, nego Želji.
Zeljo iznad svega, zato nam je krivo sto smo na ovom mjestu jer ovdje ne pripadamo.
Njegov doprinos nisam umanjio, nego sam rekao da zbog tog ne mozemo zaboraviti prije sta se desavalo.
Djaba sto se mi ovdje frustriramo, mi nemamo igraca da zamjeni Bekrica, bar trenutno u ekipi. Zera mali igra tu poziciju ali ne ide ga s povredama. Tuce ce igrati i Tuce ce se truditi, mozda bude bolji ako bude dobit ce pohvalu i kako ti rece vise je meni i tebi stalo da on proigra nego njemu. I ne valja ti sto vrijedjas ostale forumase, tj. i ja sam tu..
Neka njih, nek nam jedu zivce, nek ne spavamo nocima i nek se znojimo.. Proci ce i ovo, al Zeljo ce ostati.
Ovim bi zavrsio o doticnom i o kritikovanju.. Okrecem se optimizmu, razloge za to sam naveo prije. Vjerujem Slavku i ovoj ekipi, ako postanemo Tim mozemo ostvariti ciljeve.
@1921.. Jahic je po meni odigrao bas iskusno i u onom periodu kad je malo stisnuo Celik, ibijao je lopte i glavom i nogom, dobro se postavljao. Ohrabrujuca je ono sinoc partija da opravda epitet pojacanja.