Jesi siguran u ovo?!GoodisonPark je napisao/la:Pogodila u glavu, to sad neki novi momenti? Onako iskusni majstori zabijaju u djeliću sekunde, a link fm mu ne treba to je samo za klince koji Želju prate preko strimaLeon_Professional je napisao/la:De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?!GoodisonPark je napisao/la:
Nije vala, piva je bila
Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku
Lars to što si ti napisao da je Tuce qarina i dalje ne dokazuje ništa isto kao da ja još jednom ponovim da ti i ostali pljuvači nemate blage veze o fudbalu..
Nemoj da vadim postove u toku prenosa iz Zenice pa da vidiš kako se stručnjaci zapišavaju u rekordnom roku
Pa tu je problem....imas 2 igraca koji su konstantni i tipujem na Ugija da ce biti u toj konkurenciji, ali mi ide na zivce Samir pa Samir....Ajzea je napisao/la:Neki od vas kritike previse licno shvataju, iako ne shvatam zbog cega. Da li mi to igramo dobar fudbal, da li mi to kupimo bodove sakom i kapom pa pojedinci imaju razlog kako za optimizam tako i za odbranu neodranjivih? Zasto niko Miroslava ne kudi? Zasto niko Mattea ne kudi? Postoje li razlozi? Vjerovatno postoje, kao sto postoje i kada ospemo drvlje i kamenje po nekom ko je to zasluzio. Cime su nas oni toliko zaduzili da im slijepo aplaudiramo? Odnosom prema grbu, oznojenim dresom, kvalitetnim fudbalom?
kakve dokaze ? snimak kako mu lopta prolazi ispod ruke i zrinjski zabija go ?Jaozinho22 je napisao/la:VECA JE SARLATAN!!! Zato imam i dokaze! Bas bih ga optuzivao da nemam dokaze i da nisam neke stvari vidio svojim očima , daj @1921.ba nismo djeca brate.
Ajzea je napisao/la:Neki od vas kritike previse licno shvataju, iako ne shvatam zbog cega. Da li mi to igramo dobar fudbal, da li mi to kupimo bodove sakom i kapom pa pojedinci imaju razlog kako za optimizam tako i za odbranu neodranjivih? Zasto niko Miroslava ne kudi? Zasto niko Mattea ne kudi? Postoje li razlozi? Vjerovatno postoje, kao sto postoje i kada ospemo drvlje i kamenje po nekom ko je to zasluzio. Cime su nas oni toliko zaduzili da im slijepo aplaudiramo? Odnosom prema grbu, oznojenim dresom, kvalitetnim fudbalom?
Ma brate bruka za ovaj klub je cinjenica da u zadnje cetiri utakmice imamo jedan bod, da smo zabili jedan gol, a primili sest. Svi redom su bruka za dres koji nose, imali kome dodati loptu ili ne. Zajedno su glumili budale, a Boga mi ce zajedno slusati zvizduke za svaki los potez. Barem u tome neka budu zajedno i timski.GoodisonPark je napisao/la:Hoćemo li biti realni ili ćemo se praviti pametni?
Svi vi koji pišete Bekrić pelja loptu i viška potez bla bla, možete li navesti konkretnu situaciju kome on na vrijeme nije dao loptu i kako nas je to zadržavanje lopte sekundu duže omelo u našim zamislima?
Zapitate li se ima li on kome dodati tu loptu ili je mora vratiti nazad, zašto se to ne gleda malo?
Možemo li konkretno navesti dobre i loše primjere svih igrača tokom utakmice pa tako naći neki balans i realnu ocjenu za svakoga? Možemo li ili ćemo po defoultu pisati nešto a da čak neki koji pišu nisu ni gledali utakmicu...