Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 11:22 pm

Pored Dzenisa, Bevaba i Husica, neko se sjeti da popljuje Bekrica. Bio je spor u reakcijama, nervirao me je, puno je petljao, cekao, pokvario par dobrih situacija, ali i kao takav je izbacio u 100% sansu Lendrica, postigao jedini go za nas.. U ovoj situaciji, u formaciji 4-5-1, Bekric mora igrati svaku utakmicu. Ne mozes igrati sa 3 defanzivna veznjaka na terenu, na sta bi to licilo? Bekricev problem je sto osjeca pritisak, sto zeli biti vodja i nositi ekipu.. on nije igrac koji ce igrati alibi igru, prvom do sebe, da ne pogrijesi. On ce uzeti i pokusati nesto kad niko drugi ne smije. I tako je i juce bilo manje vise, i onda od 5 lopti, 4 su pogresne, ali ona 1 nadje cilj i to bude 100% sansa. Odbrana ne smije to sebi dozvoliti, ali kad si ti igrac koji mora dati zadnji pas ti moras pokusavati i pokusavat i pokusavati, i sva pogresna dodavanja padaju u vodu kad nadjes metu, a to je ubojiti napadac Lendric.

1921.ba
Kontakt:

zasto veca nece biti ? jer mi na forumu mislimo da je klosar i sarlatan ? i mozda zato jer zelite da on ne brani, onda svakako nece biti... imate primjer iz komsiluka igraca hejbet koje su otjerali a oni procvjetali u drugoj ekipi... mladi igraci su puni oscilacija i treba im vremana i vremena, pogotovo ako su igraci zelje... pa sam bajic se pljuvao dok nije poceo davati golove, prema tome...

sjetim se price kad je bio antolovic, ma bezvoljan vedran je za nejga tito... sad ide ma vedran los, fejzic za njega neuer, pa onda opet idemo u krug, samo se pitam gdje cemo stati ?

@haklapuc

svejstan sam ja svega, ali i ti moras biti svjestan da smo mi u zenicu dosli nakon 3 poraza, nakon 0 datih golova u zadnje tri utakmice i sa poljuljanim moralom i sumnjivim kvalitetom igraca.. ali najlakse je udariti po igracima, to je ono zadnje sto treba, zar ne treba udariti na one sto su ih doveli ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

Znate šta je meni najveća enigma kod tog Husića. Evidentno je da lik ima stvarno neke čudne prenose na utakmici i da to vrlo često zna biti pogubno po naš gol ali isto tako vidi se da zna igrati. E stvar koja mene kopka... on je dugo igrao u Mađarskoj u onom klubu
Diósgyöri VTK i bogme dosta utakmica je odigrao gore. Pa nije valjda i gore svaku utakmicu imao greške kao kod nas, a ljudi mu davali šansu? Ne kontam gdje je kod njega kvar nastao na putu Mađarska - BiH :r
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:24 pm

Ma da je meni vidjeti da mi sutamo van sesnaest,bar 5. puta na tekmi , rodio bih se ponovo.
Ona nemoc, pored silnog posjeda u prvom poluvremenu sve govori.
Nigdje kreacije, pa pucaj onda kad imas priliku.
Jedino je Ugljesa jednom opalio, da su jos koji put povukli , mozda bi i usla koja :)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:27 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Nije vala, piva je bila :mrgreen:

Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku ;)
De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?! ;)
Pogodila u glavu, to sad neki novi momenti? Onako iskusni majstori zabijaju u djeliću sekunde, a link fm mu ne treba to je samo za klince koji Želju prate preko strima ;)

Lars to što si ti napisao da je Tuce qarina i dalje ne dokazuje ništa isto kao da ja još jednom ponovim da ti i ostali pljuvači nemate blage veze o fudbalu..

Nemoj da vadim postove u toku prenosa iz Zenice pa da vidiš kako se stručnjaci zapišavaju u rekordnom roku :)
Jesi siguran u ovo?!

Vadi postove tokom tekme, hoces da ja ponovno kazem sto sam i pisao.
Husic je bio odlican do onog penala, al sta sad s tim.. Ako je napravio penal ono prije mu se automatski brise. Budi posten i reci je li tako kako je..

Bekric je do gola bio los i dao je gol. Vise sretno nego spretno ali dao gol. Zbog gola treba reci da je bio dobar prije gola?!

I vidim neki generalizuju, govore, hvalio si ga, svrsavao na njeg na nekoj tako tekmi sad ga pljujes.. Pa sta trebam ga hvvaliti i kad je los ili pljuvati kad je dobar.. Miroslav da sutra napravi neku gresku i da odigra lose, normalno je reeci da je pogrijesio..

DAj nemojte uvaljivati neke rijeci i napumpavat stvari samo da ih odvedete na svoj mlin. Klasicni primjer mitomana..

P.s. Reci mu da mu ne bi naplatio taj link ;)
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned avg 28, 2016 11:34 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

NoKe
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:28 pm

Meni su ogadili fudbal..dobro je pa ide pauza... do tad pune se baterije i ona suplja ima da Krupu odvalimo od zivota.

Ajzea
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:29 pm

Neki od vas kritike previse licno shvataju, iako ne shvatam zbog cega. Da li mi to igramo dobar fudbal, da li mi to kupimo bodove sakom i kapom pa pojedinci imaju razlog kako za optimizam tako i za odbranu neodranjivih? Zasto niko Miroslava ne kudi? Zasto niko Mattea ne kudi? Postoje li razlozi? Vjerovatno postoje, kao sto postoje i kada ospemo drvlje i kamenje po nekom ko je to zasluzio. Cime su nas oni toliko zaduzili da im slijepo aplaudiramo? Odnosom prema grbu, oznojenim dresom, kvalitetnim fudbalom?

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:31 pm

Ma sto kaze krajprice, uvezemo dvije pobjede i odma ide pozitiva drama, jos farbanje reflektora, pa jos ako Bog da izgradnja istoka i eto nas, eto euforije, eto raje. Bilo bi prelijepo da smo dobili sinoc i sad lagano na pripreme, ali sta je tu je. Mislim da svi sad trebamo gledati samo slijedecu utakmicu jer od slijedece nam je Slavko trener, novi list, nova nafaja

Sent from my C5303 using Tapatalk

Jaozinho22

ned avg 28, 2016 11:32 pm

VECA JE SARLATAN!!! Zato imam i dokaze! Bas bih ga optuzivao da nemam dokaze i da nisam neke stvari vidio svojim očima , daj @1921.ba nismo djeca brate.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LAPAZ
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:32 pm

Ajzea je napisao/la:Neki od vas kritike previse licno shvataju, iako ne shvatam zbog cega. Da li mi to igramo dobar fudbal, da li mi to kupimo bodove sakom i kapom pa pojedinci imaju razlog kako za optimizam tako i za odbranu neodranjivih? Zasto niko Miroslava ne kudi? Zasto niko Mattea ne kudi? Postoje li razlozi? Vjerovatno postoje, kao sto postoje i kada ospemo drvlje i kamenje po nekom ko je to zasluzio. Cime su nas oni toliko zaduzili da im slijepo aplaudiramo? Odnosom prema grbu, oznojenim dresom, kvalitetnim fudbalom?
Pa tu je problem....imas 2 igraca koji su konstantni i tipujem na Ugija da ce biti u toj konkurenciji, ali mi ide na zivce Samir pa Samir....

Dr. Adzem
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:33 pm

Ko je još pored mene glasao za Bekrica?
Cuva Bog Zelju svog!

sergejevic

Pa sigurno je da Kjosevski spada medju dva najbolja golmana lige.
Sinisa najbolji desni bek, a Husic lijevi, Bekric najbolja desetka, Blagojevic najbolji igrac cijele lige, a Lendric napadac. Zato nakon sedam utakmica imamo osam bodova i zabili smo velikih sest bodova.
Mislim da se ne trebamo lagati. Ovo je katastrofa i bruka za ovaj klub. Neka brani ko koga hoce, ali ovi su se dobro pokakili na sve navijace ovog kluba, na upravu koja je ucinila sve da im obezbjedi najbolje uslove, na sve sto je ovaj klub predstavljao.
Ja sam napisao poslije Viteza da su za mene ovi igraci zavrsili, svi osim Miroslava i da pobjede sve do kraja oprati se nece. Brojim dane dok ne odu iz kluba.
Boccaccio je dobro napisao. Posrali su se oni dobro i sada kad bi kao igrali, ali nece lopta u gol. Nisu ni zasluzili da pobjede.
Koliko trenera se promjenilo, a njima niko rijec da kaze.

GoodisonPark
Kontakt:

Hoćemo li biti realni ili ćemo se praviti pametni?

Svi vi koji pišete Bekrić pelja loptu i viška potez bla bla, možete li navesti konkretnu situaciju kome on na vrijeme nije dao loptu i kako nas je to zadržavanje lopte sekundu duže omelo u našim zamislima?

Zapitate li se ima li on kome dodati tu loptu ili je mora vratiti nazad, zašto se to ne gleda malo?

Možemo li konkretno navesti dobre i loše primjere svih igrača tokom utakmice pa tako naći neki balans i realnu ocjenu za svakoga? Možemo li ili ćemo po defoultu pisati nešto a da čak neki koji pišu nisu ni gledali utakmicu...
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:35 pm

Jaozinho22 je napisao/la:VECA JE SARLATAN!!! Zato imam i dokaze! Bas bih ga optuzivao da nemam dokaze i da nisam neke stvari vidio svojim očima , daj @1921.ba nismo djeca brate.
kakve dokaze ? snimak kako mu lopta prolazi ispod ruke i zrinjski zabija go ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:36 pm

Komentar Husica nakon utakmice :"Koji sam ja kreten." :rofl1:

Leon_Professional
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Neki od vas kritike previse licno shvataju, iako ne shvatam zbog cega. Da li mi to igramo dobar fudbal, da li mi to kupimo bodove sakom i kapom pa pojedinci imaju razlog kako za optimizam tako i za odbranu neodranjivih? Zasto niko Miroslava ne kudi? Zasto niko Mattea ne kudi? Postoje li razlozi? Vjerovatno postoje, kao sto postoje i kada ospemo drvlje i kamenje po nekom ko je to zasluzio. Cime su nas oni toliko zaduzili da im slijepo aplaudiramo? Odnosom prema grbu, oznojenim dresom, kvalitetnim fudbalom?
:palacgore:
Mislim da ovim treba da se zavrsi ova rasprava.

sergejevic

GoodisonPark je napisao/la:Hoćemo li biti realni ili ćemo se praviti pametni?

Svi vi koji pišete Bekrić pelja loptu i viška potez bla bla, možete li navesti konkretnu situaciju kome on na vrijeme nije dao loptu i kako nas je to zadržavanje lopte sekundu duže omelo u našim zamislima?

Zapitate li se ima li on kome dodati tu loptu ili je mora vratiti nazad, zašto se to ne gleda malo?

Možemo li konkretno navesti dobre i loše primjere svih igrača tokom utakmice pa tako naći neki balans i realnu ocjenu za svakoga? Možemo li ili ćemo po defoultu pisati nešto a da čak neki koji pišu nisu ni gledali utakmicu...
Ma brate bruka za ovaj klub je cinjenica da u zadnje cetiri utakmice imamo jedan bod, da smo zabili jedan gol, a primili sest. Svi redom su bruka za dres koji nose, imali kome dodati loptu ili ne. Zajedno su glumili budale, a Boga mi ce zajedno slusati zvizduke za svaki los potez. Barem u tome neka budu zajedno i timski.

BHDragons
Kontakt:

Ljudi smirite se malo...

BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

salemprolic
Kontakt:

Vidim uporedjujete Sehica i Kjosevskog, kao trpili smo Sehu, mozemo i Vecu. Dok smo trpili Sehu bili smo ekipa koja nije ni u Evropu izlazila, sredina tabele, mrtvi prosjek. Kad je Seha prerastao djecije bolesti i postao zvijer kakvim ga svi pamtimo u one zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup.
Ne znam mozda i Veca postane Seha i sazrije potpuno za par godina(iskreno sumnjam al eto...) ali onda budite spremni i na to da ce rezultati trpiti zbog njegovih djecijih bolesti. A njegovo saketanje u Zenici i kiksevi u ovoj sezoni mi ne govore bas u prilog tome da ce se to ubrzo desiti.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:37 pm

Jok eto po meni udarajte sto odvajam od usta da gledam Zelju, a pickee sto igraju za hiljade maraka treba politi pticijim mlijekom..

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava