Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 11:09 pm

i ugljesa je ispao kao i lendric u 45 minuti kada su imali oni najbolji priliku pa opet se ne kacim na kosti njima dvojici, valjda je lakse da jebemo sve husicu bevabu i bekricu ?

a ko to da igra umejsto bekrica eto ? ko je 10-ka u ekipi sem njega ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:10 pm

Jos smo na kraju dobro prosli ,je.bem ti zeno majku

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:11 pm

exbabilon je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:A to s penalom je posebna prica. Niko se nije ni ocesao zbog penala koji je sviran 5 minuta do kraja i tako direktno odlucio rezultat utakmice. Da je nama sviran isti ovaj, prvo bi tekma u Zenici bila prekinuta, svi portali bi objavili snimak s pitanjem "Da li je Celik ostecen?"..
EDIT

A zapamtite sta vam kazem, na onoj emisiji na BHT-u kad bude onaj "ekspert" za sudjenje. Reci ce sigurno da je penal ispravno dosudjen, jos ako bude situacija kad Ugljesa obara njihovog igraca poslije jednog prekida reci ce da je i to trebao biti penal i drugi zuti karton Radinovicu..
Receno, ucinjeno. Ne znam sto nam nije napakovao jos koji crveni, penal..

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:11 pm

Leon_Professional je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Je li ti to platio kafu da ga pohvalis? :mrgreen:
Nije vala, piva je bila :mrgreen:

Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku ;)
De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?! ;)
Pogodila u glavu, to sad neki novi momenti? Onako iskusni majstori zabijaju u djeliću sekunde, a link fm mu ne treba to je samo za klince koji Želju prate preko strima ;)

Lars to što si ti napisao da je Tuce qarina i dalje ne dokazuje ništa isto kao da ja još jednom ponovim da ti i ostali pljuvači nemate blage veze o fudbalu..

Nemoj da vadim postove u toku prenosa iz Zenice pa da vidiš kako se stručnjaci zapišavaju u rekordnom roku :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:12 pm

Vala ga je i vuko

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:12 pm

1921.ba je napisao/la:i ugljesa je ispao kao i lendric u 45 minuti kada su imali oni najbolji priliku pa opet se ne kacim na kosti njima dvojici, valjda je lakse da jebemo sve husicu bevabu i bekricu ?

a ko to da igra umejsto bekrica eto ? ko je 10-ka u ekipi sem njega ?
Igrat cemo bez desetke. Mozda je onda ne bude desetka, nakon ocajnog prijema, vratila nazad.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned avg 28, 2016 11:13 pm, ukupno mijenjano 1 put.

KrajPrice
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:13 pm

Al kako cemo pasti u trans nakon dvije uvezan pobjede :) :rofl1:
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

Što se mene tiče vadi :) Bekrić je trenutno karina, sa tendencijom da postane još veća

Jaozinho22

Ajzea je napisao/la:Koji je problem ako neko od nas napise da neko od nasih igraca nema pojma? Zasto da se lazemo? Ne shvatam.
Ko su oni da mi to ne smijemo reci?
Još ispadneš pljuvac jer kazes da je Veca ubleha i sarlatan!
ODLAZI VECA UBLEHO NAJVEĆA!!!
Čuj ovog Fm je za klince koje Želju prate preko streama :rofl:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:15 pm

taj sarlatan nas je sinoc u 45 minuti izvukao i odrzao na zivotu... a opet stoji i da je imao katastrofalno ispucavanje... ali samo se sjetite kakve je greske pravio ibrahim sehic a kakav je golman danas...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 11:16 pm

manwhosoldtheworld je napisao/la:Idu mini pripreme tokom pauze na Kupresu koliko sam cuo.
To bi bio najpametniji potez...

Sent from my C5303 using Tapatalk

NoKe
Kontakt:

Miroslav Stevanovic ok,ostalo nidje veze ..kratko ,jasno i bolno.Husica odmah preseliti na tribine..pa covjek gotovo svaku tekmu napravi neko njesra..dosta je da mi je brat rodjeni.. trebao bi malo pive,Ive i zene na klupu..previse se nafurao....ovi ostali mrtvi prosjek lige

Plava Porodica
Kontakt:

Veca nece biti ni sjenka Sehica, budimo malo realni :)

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:17 pm

1921.ba je napisao/la:husic spasio sinoc u 1 pol nakon kontre go, pa bio agresivan i dobar sa loptom... bevab cak imao i sut jedan, ispade da se nisu sa loptom sastavili... slazem se da nije na zadovoljavajucem nivou ali popravlja se situaciju, bar po onome sto sam sinoc vidio..... bekrija uposli lendru, skupa sa ugljesom dobro drzao sredinu... dao gol... ali opet dzaba, klosar otjeraj ga ubleha...
Ja sam tokom meca pricao da je Husic odlican, malo i ponadao se i rekao da je najbolji, naravno sve do gola, ali onda strasan kiks i to ne prvi put..
Bevab se boji, vjerovatno zbog povrede.. Ne moze onako igrati ovdje u ovoj ligi, kad ti dodje neki sjekac i odnese te. On sinoc se pravda igracu Celika koji ga je napao sto kao simulira i on pokazuje gdje ga je udario. Svaka cast, dobar si covjek, ali malo bezobrazluka ovdje moras imati.

Bekrija uposli Lendru, ali Bekrija prije tog izgubi loptu i Celik stvori sansu, Husic spasi. Hocemo ga dizati radi tog poteza. Ne mogu se sloziti da je drzao sredinu. Sinoc sam gledao cijeli snimak i Ugi sam dodje po loptu, nesto radi s njom, odlozi na krilo. Tuceta i Dzenisa nigdje da se ponude, preuzmu.
Realno, ja Tuceta ne mrzim, prvom mi je bilo drago kad je dosao, bilo mi je drago kad sam vidio da je radio na sebi na onim slikama sa priprema. Mislio sam evo ga. Branio ga protiv Sarajeva i Sirokog, govorio da je protiv Sirokog odigrao dobro prvo polu. cak najbolji bio a i tad je bilo kritika na njegov racun.
MAda sam ga i kritikovao kad je los bio. Nemoj da zatvaramo oci jer je to Tuce, jer je do sad u prvim mandatima bio dobar i osvajao titule. Ja vjerujem i da Tuce se trudi i zeli, ali nije to taj Tuce i ono sinoc nije dobra partija.

@Lapaz, malo sam i gore objasnio, ali ko normalan moze dati ispisnicu 5-6 igraca. Valja to platiti. Ljudi su frustrirani pa i u bijesu kazu tako nesto, ali sigurno da neke treba ostaviti na klupi za pocetak.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned avg 28, 2016 11:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:17 pm

fk1921 je napisao/la:Nadji post gdje sam ja pljuvao pojedine igrace. Ja samo po Bekricu pljujem. Vidim vi pojedine poteze Bekrica hvalite a kad Petrovic kaze od 80 utakmica "on" 20 odigra kako treba i to postavi na youtube. Takav je Bekric, od 10 poteza na utakmici 1 valja. Ja stvarno ne znam sta to njegovo hvalite i smatrate da je dobar igrac a samo pogledajte Tomica npr i sve ce vam jasno biti.
Bekrića ne hvalim za igru juče, samo hoću reći da nije za pljuvanje odigrao, pa bolji je od svakog igrača juče bio osim Miroslava, ako bi Bekrića izvadio ko bi probao tih 10 puta povuć loptu kroz sredinu, niko, mene je Jovan bas razočarao kad je Bekrić izostao onu tekmu, ni jedne lopte ne smije povuć, daj samo da dodam do sebe i u krug pa ni stranu da promijeni, ništa apsolutno, a raja ga diže kao da je Iniesta, Bekrić će povuć 10 puta izgubiće je 8 puta raja će psovat al opet će napravit 2 prilike na tacni, mislim da će njemu Slavko mnogo pomoći jer ćemo imati razbijača tj vraćamo se na 451 formaciju, tako da će Bekrić manje raditi za odbranu i imaće slobode u ofanzivi.

LAPAZ
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:18 pm

Pa procitajte svoje postove nekad ...Neki su branili Vecu nakon incidenta u Zenici...sad ga nazivaju klosarom....A kakva je igra bila protiv Viteza? Jel tu problem Bekric. Smijali smo se svi Kolaru kad je rekao na poluvremenu a cini mi se i na kraju kakva smo ekipa....Jel lose prvo bilo, jeste ....sreca pa i tu nije igrao Bekric....Lose igramo...pisao sam nekoliko puta da sam presretan ako je Tuce problem, zamjenis Tuceta i igrat cemo leprsavo , dopadljivo i derat sve pred sobom.

GoodisonPark
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Ponestalo pljuvačke izgleda a vidim bilo je i samozapishavanja tokom prenosa iz Zenice :)
Hajde šta fali malo po nogavicama :lol:

Husić najbolji - uh nije najgori je :r
Bekrić je najgori - ma dobro nije ali je loš sigurno što zabije go i uz to pošalje loptu ko na tanjiru za killera u napadu koji se nafuro da je Suarez pa ne gleda nikog oko sebe nego daj da je ja krhnem pa šta Bog da.. Što je svaki njegov korner pola gola.. Neka ba lakše je nastaviti sa pljuvanjem nego biti insan pa priznati da je ova ekipa bez Samira, Mire i štoperskog dvojca zrela za federalke. Ovo prelazi sve granice i nema veze sa kritikom. Sve ovo što pišem najbolje oslikava jedan komentar kada nakon 350 minuta napokon zabijemo gol i 95% imamo tri boda u džepu on hladno napiše "e kud baš on dade go" :shock:

Inače zadovoljan sam trkom, borbenošću i zalaganjem.. Igrom zadovoljan ali samo u drugom poluvremenu, ipak nema razloga za paniku biće ovo dobro ide sad pauza i neka Slavko započne sa stvaranjem tima.. Ne sekiram se mnogo i ne gledam trenutnu poziciju na tabeli kao i to hoćemo li uzeti titulu, moje je da pratim i pomažem kao navijač koliko mogu a krajnji rezultat ćemo vidjeti tamo nekad u maju. Kako god da bude znam da ću sledeće godine opet sa istim žarom ići na tekme, radovati se i tugovati jer to je moj izbor, to je Željo i sreća i radost i tuga kako se kad potrefi jbg ;)

Dobro bi bilo da pojedini kad ostavljaju komentare za vrijeme utakmice usput i gledaju direktan prenos. :idea:

Maksuz selam od Tucea, imate mahanje hejteri :ganja:
Tuce nije što je nekad bio to svakako stoji, nema više brzine i lepršavosti kao prije, ali i ovakav je nezamjenjiv u prvih 11, jedini koji je s Mićom u stanju sam nešto iskreirati za sebe ili nekog drugog, ali jedino njih dvojica i niko više u ovoj ekipi to ne može, to su njih dvojica pokazala i u Zenici, Bekrić vrhunski uposli Lendrića ali kepten amerika je nažalost reagovao u stilu štopera, onda Mićo na sličan način uposli Lazića koji je i solidno šutirao, Bekrić postigao go, imao super ubačaje naročito iz prekida, Mićo takođe imao strašne prodore i ubačaje, isto je bilo i protiv Zrinjskog sve, ako zaprijetimo onda zaprijetimo posle akcije Bekrića ili Miće, imali smo tekmu bez Tuceta i onda je bilo jasno koliko muda imaju neki drugi igrači koje raja zakucava u nebo, a drugi se pljuju kako god odigraju, ali hajde..
Baš tako, protiv Viteza bez Samira nije bilo ni pokušaja razigravanja, totalna nemoć, samo je gurni nekako Miri na krilo i neka je on centrira pa šta bog da..

Najbolje si opisao trenutnu igru, bez Mire i Samira niko drugi nema ni trunku kreativnosti.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

LARSSON
Kontakt:

fk1921

Ja se nadam da ce biti pojacanje na mjesto 10tke. Vidite momci, evo Memija i Vedran, sjecam se Vedrana kad je branio protiv Sirokog kad smo igrali 1:1 tj kad smo pokradeni sviran offside a nije ga bilo, smijem ruku dati da je Antolovic branio barem 3 gola bi primili a Vedran DRAMA dobar bio. Svaku iducu utakmicu je branio odlicno uz par manjih kikseva ali odlicno ipak je mlad. Posto je mlad kao i Memija koji je razvaljivao dok nam je Odovic trener bio NE SMIJU SEBI DOZVOLIT PAD FORME ZNACI NE SMIJU. Prvo sto su mladi i trebaju konstantno raditi na sebi da budu bolji i hajde ako se primjeti mal pad forme okej istrpit cemo ali ko ba da trpi ovakav pad? Ko? De molim vas budite manje milostivi prema igracima koji se umisle da su dostigli vrhunac karijere jer ih covjek par puts pohvali, polusezonu dobro odigraju i tjt. Eno Rijad i Amir odigrase sezonu top i sad u Turskoj jos vise se trude i bolje igraju. Takvi igraci nama trebaju gdje ZELE da rade vise i vise na sebi da budu bolji a ne da se umisle ko su ko oni. Nek Vedran pljuje po Kosticu a nek se Memija smije kad navijaci skandiraju sa sjevera druga liga jer na guzove pobjedismo nezz koju ekipu u kupu kad smo igrali ili dok mu roditelji skandiraju protiv Kostica. Treba nama trener a sad ga ja se nadam imamo da ove nase zvjezdice posamara i da se vrate na stari put.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Haklapuc
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:20 pm

@1921.ba Jesi ti svjestan da smo igrali protiv ekipe koja je zajedno s Olimpikom glavni kandidat za ispadanje? Takve ekipe nisu nikakvo mjerilo i onda dođeš na to da smo jedinu normalnu utakmicu ove sezone odigrali protiv Širokog.
I meni je to sinoć izgledalo bolje nego u prethodnim utakmicama, ali nisam siguran koliko je relevantna igra protiv ovakve ekipe. Uostalom ne pobijediti ovakvu ekipu je sramota pa taman te sudija zaklao kao protiv Olimpika.
Husić jeste bio bolji nego inače, ali prvi ja ne bih držao u ekipi igrača koji svaku drugu utakmicu napravi onakvu glupost. Odnosno nije to ni glupost, odvojio sam poslije Viteza cijeli post za njega u kojem sam pisao da ima postavljanje pjetlića i fudbalsku neinteligenciju koju ja još nisam vidio, a jako dugo pratim fudbal. S takvim igračem možeš raditi koliko hoćeš, ali on će uvijek biti parmak.
S Bevabom je već druga priča, vidi se da je školovan igrač, ali taj strah ga ubija. Plus što mu je centaršut kriminalan. Ali njega bih svakako ostavio za klupe.
Već sam pisao da nam treba lijevi bek sličan Kvesi, nadam se da će se Križman uklopiti na poziciji lijevog krila i treba nam desetka koja napravi 2-3 šanse po utakmici. Ovo ostalo se fino može posložiti. Tek tad bismo imali izbalansiranu i čvrstu ekipu.
Eh kad se sjetim da nam Urdinov nije valjao, a momak je za par klasa bolji igrač od Husića. I on je bio lud, ali nikad nije radio ovo što Husić radi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava