1921.ba je napisao/la:husic spasio sinoc u 1 pol nakon kontre go, pa bio agresivan i dobar sa loptom... bevab cak imao i sut jedan, ispade da se nisu sa loptom sastavili... slazem se da nije na zadovoljavajucem nivou ali popravlja se situaciju, bar po onome sto sam sinoc vidio..... bekrija uposli lendru, skupa sa ugljesom dobro drzao sredinu... dao gol... ali opet dzaba, klosar otjeraj ga ubleha...
Ja sam tokom meca pricao da je Husic odlican, malo i ponadao se i rekao da je najbolji, naravno sve do gola, ali onda strasan kiks i to ne prvi put..
Bevab se boji, vjerovatno zbog povrede.. Ne moze onako igrati ovdje u ovoj ligi, kad ti dodje neki sjekac i odnese te. On sinoc se pravda igracu Celika koji ga je napao sto kao simulira i on pokazuje gdje ga je udario. Svaka cast, dobar si covjek, ali malo bezobrazluka ovdje moras imati.
Bekrija uposli Lendru, ali Bekrija prije tog izgubi loptu i Celik stvori sansu, Husic spasi. Hocemo ga dizati radi tog poteza. Ne mogu se sloziti da je drzao sredinu. Sinoc sam gledao cijeli snimak i Ugi sam dodje po loptu, nesto radi s njom, odlozi na krilo. Tuceta i Dzenisa nigdje da se ponude, preuzmu.
Realno, ja Tuceta ne mrzim, prvom mi je bilo drago kad je dosao, bilo mi je drago kad sam vidio da je radio na sebi na onim slikama sa priprema. Mislio sam evo ga. Branio ga protiv Sarajeva i Sirokog, govorio da je protiv Sirokog odigrao dobro prvo polu. cak najbolji bio a i tad je bilo kritika na njegov racun.
MAda sam ga i kritikovao kad je los bio. Nemoj da zatvaramo oci jer je to Tuce, jer je do sad u prvim mandatima bio dobar i osvajao titule. Ja vjerujem i da Tuce se trudi i zeli, ali nije to taj Tuce i ono sinoc nije dobra partija.
@Lapaz, malo sam i gore objasnio, ali ko normalan moze dati ispisnicu 5-6 igraca. Valja to platiti. Ljudi su frustrirani pa i u bijesu kazu tako nesto, ali sigurno da neke treba ostaviti na klupi za pocetak.