Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fk1921
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 10:49 pm

Tuce ce aBd biti na klupi, on je stvarno los igrac, sve mu halalim samo nek napusti klub. Uhljebio se, velik ugovor velika plata sta ga qurac boli :)
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:50 pm

Je li ti to platio kafu da ga pohvalis? :mrgreen:

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:53 pm

@Goodison

Pa ovdje ti je po defaultu da 4-5 igrača veze s vezom nema, kako god odigraju samo pljuj.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

kontra_splita
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:53 pm

Reflektori se aktivno farbaju.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:54 pm

e cuj bez tuceta zreli za federalke, to i jest nas problem

fk1921

ned avg 28, 2016 10:56 pm

1921.ba je napisao/la:@Goodison

Pa ovdje ti je po defaultu da 4-5 igrača veze s vezom nema, kako god odigraju samo pljuj.
Ja Husica ni Bevaba ne mogu da pljujem kad ljudi ne znaju igrat jbg. Bekric je stariji igrac, igrao je dobro ali sad pojma nema, bas pojma nema. Spor, dribla samog sebe a kad odigra dobro odigra jednu od 5 utakmica. Nama 10tka treba koja ce odigrati svak utakmicu perfektno kao sto igra Miroslav Stevanovic. PS ne mogu ovih sto Bekrica brane samo sto su haveri sa njim, da mi je babo na terenu a lose igra ja bi ga istjero a ne Miske.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:57 pm

Leon_Professional je napisao/la:Je li ti to platio kafu da ga pohvalis? :mrgreen:
Nije vala, piva je bila :mrgreen:

Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:59 pm

husic je sinoc bio sasvim ok osim skrivljenog penala... bevab ima strah evidentno i ako misli da igra za nas mora poceti da ulazi u duele i da bude zustar ali sad da veze nema ispade da je ko livaja

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 10:59 pm

kontra_splita je napisao/la:Reflektori se aktivno farbaju.
Ima li kakvih slika?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:00 pm

1921.ba je napisao/la:@Goodison

Vidim sve, ovi što pišu da Bekrić nema pojma ja isto za njih kažem da nemaju blage veze o fudbalu i tako izjednačim na 1:1 ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:01 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Je li ti to platio kafu da ga pohvalis? :mrgreen:
Nije vala, piva je bila :mrgreen:

Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku ;)
De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?! ;)

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:01 pm

1921.ba je napisao/la:husic je sinoc bio sasvim ok osim skrivljenog penala... bevab ima strah evidentno i ako misli da igra za nas mora poceti da ulazi u duele i da bude zustar ali sad da veze nema ispade da je ko livaja
Ma ovdje kad se pretjeruje, baš se pretjeruje u nekim stvarima...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:02 pm

E jesi nas poništio svaka ti čast :lol:

Opet stoji da je bekrić trenutno karina, i da samo uzima mjesto normalnom igraču

fk1921

ned avg 28, 2016 11:03 pm

1921.ba je napisao/la:husic je sinoc bio sasvim ok osim skrivljenog penala... bevab ima strah evidentno i ako misli da igra za nas mora poceti da ulazi u duele i da bude zustar ali sad da veze nema ispade da je ko livaja
Ne mogu ja brate igrace koji imaju preko 23 godine da trpim, ili znas ili ne znas. Trpit mogu samo nase omladince i nikog vise. Pojacanje treba da bude pojacanje a Husica nista ne moze izvadit iz govana kad je on bez mozga. Psovao sam mu sve juce. Bevabu mogu halalit zbog povrede i tog straha ali dobar je da zamjeni nekog. Bekric kad je dosao ja presretan, ponadao se evo ga stvaramo ekipu za titulu kad ono on najgori igrac sa najvise iskustva. Tuga, a njeg sam trpio samo zbog stare slave.
04.03.2015

cikazubo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:03 pm

GoodisonPark je napisao/la:Ponestalo pljuvačke izgleda a vidim bilo je i samozapishavanja tokom prenosa iz Zenice :)
Hajde šta fali malo po nogavicama :lol:

Husić najbolji - uh nije najgori je :r
Bekrić je najgori - ma dobro nije ali je loš sigurno što zabije go i uz to pošalje loptu ko na tanjiru za killera u napadu koji se nafuro da je Suarez pa ne gleda nikog oko sebe nego daj da je ja krhnem pa šta Bog da.. Što je svaki njegov korner pola gola.. Neka ba lakše je nastaviti sa pljuvanjem nego biti insan pa priznati da je ova ekipa bez Samira, Mire i štoperskog dvojca zrela za federalke. Ovo prelazi sve granice i nema veze sa kritikom. Sve ovo što pišem najbolje oslikava jedan komentar kada nakon 350 minuta napokon zabijemo gol i 95% imamo tri boda u džepu on hladno napiše "e kud baš on dade go" :shock:

Inače zadovoljan sam trkom, borbenošću i zalaganjem.. Igrom zadovoljan ali samo u drugom poluvremenu, ipak nema razloga za paniku biće ovo dobro ide sad pauza i neka Slavko započne sa stvaranjem tima.. Ne sekiram se mnogo i ne gledam trenutnu poziciju na tabeli kao i to hoćemo li uzeti titulu, moje je da pratim i pomažem kao navijač koliko mogu a krajnji rezultat ćemo vidjeti tamo nekad u maju. Kako god da bude znam da ću sledeće godine opet sa istim žarom ići na tekme, radovati se i tugovati jer to je moj izbor, to je Željo i sreća i radost i tuga kako se kad potrefi jbg ;)

Dobro bi bilo da pojedini kad ostavljaju komentare za vrijeme utakmice usput i gledaju direktan prenos. :idea:

Maksuz selam od Tucea, imate mahanje hejteri :ganja:
Tuce nije što je nekad bio to svakako stoji, nema više brzine i lepršavosti kao prije, ali i ovakav je nezamjenjiv u prvih 11, jedini koji je s Mićom u stanju sam nešto iskreirati za sebe ili nekog drugog, ali jedino njih dvojica i niko više u ovoj ekipi to ne može, to su njih dvojica pokazala i u Zenici, Bekrić vrhunski uposli Lendrića ali kepten amerika je nažalost reagovao u stilu štopera, onda Mićo na sličan način uposli Lazića koji je i solidno šutirao, Bekrić postigao go, imao super ubačaje naročito iz prekida, Mićo takođe imao strašne prodore i ubačaje, isto je bilo i protiv Zrinjskog sve, ako zaprijetimo onda zaprijetimo posle akcije Bekrića ili Miće, imali smo tekmu bez Tuceta i onda je bilo jasno koliko muda imaju neki drugi igrači koje raja zakucava u nebo, a drugi se pljuju kako god odigraju, ali hajde..

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:04 pm

husic spasio sinoc u 1 pol nakon kontre go, pa bio agresivan i dobar sa loptom... bevab cak imao i sut jedan, ispade da se nisu sa loptom sastavili... slazem se da nije na zadovoljavajucem nivou ali popravlja se situaciju, bar po onome sto sam sinoc vidio..... bekrija uposli lendru, skupa sa ugljesom dobro drzao sredinu... dao gol... ali opet dzaba, klosar otjeraj ga ubleha...

@ fk1921

pa vidim kako se trpe igraci do 23 godine... kjosevski klosar mrtvi, tjera se, dzenis se pljuje takodjer a o memiji da ne pricamo, tako da ta prica ne drzi vode

LAPAZ
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:04 pm

Vecina ovih sto napadaju Samira su svrsavali na sve dovedene igrace i napadali neandertalca u coporu, jer su podrzavali dovodjenje tih igraca , a sad bi svake sedmice po zavrsetku neke utakmice pravili transfere.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:05 pm

viewtopic.php?p=101841" target="_blank

Glasajte.

@1921.ba a šta je prethodilo toj kontri kada je husić spasio?

fk1921

ned avg 28, 2016 11:07 pm

Nadji post gdje sam ja pljuvao pojedine igrace. Ja samo po Bekricu pljujem. Vidim vi pojedine poteze Bekrica hvalite a kad Petrovic kaze od 80 utakmica "on" 20 odigra kako treba i to postavi na youtube. Takav je Bekric, od 10 poteza na utakmici 1 valja. Ja stvarno ne znam sta to njegovo hvalite i smatrate da je dobar igrac a samo pogledajte Tomica npr i sve ce vam jasno biti.
04.03.2015

Ajzea
Kontakt:

ned avg 28, 2016 11:09 pm

Koji je problem ako neko od nas napise da neko od nasih igraca nema pojma? Zasto da se lazemo? Ne shvatam.
Ko su oni da mi to ne smijemo reci?

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 5 gostiju.

Prijava