Ja Husica ni Bevaba ne mogu da pljujem kad ljudi ne znaju igrat jbg. Bekric je stariji igrac, igrao je dobro ali sad pojma nema, bas pojma nema. Spor, dribla samog sebe a kad odigra dobro odigra jednu od 5 utakmica. Nama 10tka treba koja ce odigrati svak utakmicu perfektno kao sto igra Miroslav Stevanovic. PS ne mogu ovih sto Bekrica brane samo sto su haveri sa njim, da mi je babo na terenu a lose igra ja bi ga istjero a ne Miske.1921.ba je napisao/la:@Goodison
Pa ovdje ti je po defaultu da 4-5 igrača veze s vezom nema, kako god odigraju samo pljuj.
Nije vala, piva je bilaLeon_Professional je napisao/la:Je li ti to platio kafu da ga pohvalis?
Ima li kakvih slika?kontra_splita je napisao/la:Reflektori se aktivno farbaju.
Vidim sve, ovi što pišu da Bekrić nema pojma ja isto za njih kažem da nemaju blage veze o fudbalu i tako izjednačim na 1:11921.ba je napisao/la:@Goodison
Pa ovdje ti je po defaultu da 4-5 igrača veze s vezom nema, kako god odigraju samo pljuj.
De ga pitaj je li svjestan odmah bio da ga je pogodila u glavu?! I pitaj ga hoce li link od Menadjera?!GoodisonPark je napisao/la:Nije vala, piva je bilaLeon_Professional je napisao/la:Je li ti to platio kafu da ga pohvalis?
Kaže pun mu je qrac ovih menagera sa nake fm igrice za klince i zato je riješio da se ubaci u peterac umjesto naših strašnih napadača i da je smjesti pod prečku
Ma ovdje kad se pretjeruje, baš se pretjeruje u nekim stvarima...1921.ba je napisao/la:husic je sinoc bio sasvim ok osim skrivljenog penala... bevab ima strah evidentno i ako misli da igra za nas mora poceti da ulazi u duele i da bude zustar ali sad da veze nema ispade da je ko livaja
Ne mogu ja brate igrace koji imaju preko 23 godine da trpim, ili znas ili ne znas. Trpit mogu samo nase omladince i nikog vise. Pojacanje treba da bude pojacanje a Husica nista ne moze izvadit iz govana kad je on bez mozga. Psovao sam mu sve juce. Bevabu mogu halalit zbog povrede i tog straha ali dobar je da zamjeni nekog. Bekric kad je dosao ja presretan, ponadao se evo ga stvaramo ekipu za titulu kad ono on najgori igrac sa najvise iskustva. Tuga, a njeg sam trpio samo zbog stare slave.1921.ba je napisao/la:husic je sinoc bio sasvim ok osim skrivljenog penala... bevab ima strah evidentno i ako misli da igra za nas mora poceti da ulazi u duele i da bude zustar ali sad da veze nema ispade da je ko livaja
Tuce nije što je nekad bio to svakako stoji, nema više brzine i lepršavosti kao prije, ali i ovakav je nezamjenjiv u prvih 11, jedini koji je s Mićom u stanju sam nešto iskreirati za sebe ili nekog drugog, ali jedino njih dvojica i niko više u ovoj ekipi to ne može, to su njih dvojica pokazala i u Zenici, Bekrić vrhunski uposli Lendrića ali kepten amerika je nažalost reagovao u stilu štopera, onda Mićo na sličan način uposli Lazića koji je i solidno šutirao, Bekrić postigao go, imao super ubačaje naročito iz prekida, Mićo takođe imao strašne prodore i ubačaje, isto je bilo i protiv Zrinjskog sve, ako zaprijetimo onda zaprijetimo posle akcije Bekrića ili Miće, imali smo tekmu bez Tuceta i onda je bilo jasno koliko muda imaju neki drugi igrači koje raja zakucava u nebo, a drugi se pljuju kako god odigraju, ali hajde..GoodisonPark je napisao/la:Ponestalo pljuvačke izgleda a vidim bilo je i samozapishavanja tokom prenosa iz Zenice![]()
Hajde šta fali malo po nogavicama![]()
Husić najbolji - uh nije najgori je![]()
Bekrić je najgori - ma dobro nije ali je loš sigurno što zabije go i uz to pošalje loptu ko na tanjiru za killera u napadu koji se nafuro da je Suarez pa ne gleda nikog oko sebe nego daj da je ja krhnem pa šta Bog da.. Što je svaki njegov korner pola gola.. Neka ba lakše je nastaviti sa pljuvanjem nego biti insan pa priznati da je ova ekipa bez Samira, Mire i štoperskog dvojca zrela za federalke. Ovo prelazi sve granice i nema veze sa kritikom. Sve ovo što pišem najbolje oslikava jedan komentar kada nakon 350 minuta napokon zabijemo gol i 95% imamo tri boda u džepu on hladno napiše "e kud baš on dade go"![]()
Inače zadovoljan sam trkom, borbenošću i zalaganjem.. Igrom zadovoljan ali samo u drugom poluvremenu, ipak nema razloga za paniku biće ovo dobro ide sad pauza i neka Slavko započne sa stvaranjem tima.. Ne sekiram se mnogo i ne gledam trenutnu poziciju na tabeli kao i to hoćemo li uzeti titulu, moje je da pratim i pomažem kao navijač koliko mogu a krajnji rezultat ćemo vidjeti tamo nekad u maju. Kako god da bude znam da ću sledeće godine opet sa istim žarom ići na tekme, radovati se i tugovati jer to je moj izbor, to je Željo i sreća i radost i tuga kako se kad potrefi jbg![]()
Dobro bi bilo da pojedini kad ostavljaju komentare za vrijeme utakmice usput i gledaju direktan prenos.![]()
Maksuz selam od Tucea, imate mahanje hejteri