Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 7:39 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Jbte valja i nama ovoj Mladosti u goste, a bolji su od Celika jedno 10x :D
I to na naš rođendan. A znamo kako su kone provele kod njih za rođendan. Doduše, koji im je bio rođendan dobro su i prošli :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

ned avg 28, 2016 7:40 pm

ovi što su ispred nas, o slobodi i zrinjskom možemo raspravljati ko ima bolje igrače od nas. i tu je stani-pani, jer oni imaju trenere koji rade u kontinuitetu i uređene timove u tom pogledu. ostali sigurno nemaju.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 7:46 pm

Juniorske selekcije Željezničara i Čelika su odmjerile snage u okviru sedmog kola Premijer Omladinske lige, a slavili su Plavi rezultatom 3:0.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-juniori-zeljo-lak ... -grbavici/" target="_blank

Vrag

ned avg 28, 2016 8:17 pm

Zar se Rahimic nije povukao iz fudbala. Jos ispade dobar trener

Grbavica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:24 pm

Kakva reakcija Solde Allahu dragi :rofl1: :rofl1: :rofl1: :klanjase2: :klanjase2:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=zGDzafK1YKI[/video]

ovaj je i Vecu zajebo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:30 pm

Idu mini pripreme tokom pauze na Kupresu koliko sam cuo.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:31 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Sada nam dolazi Krupa koja igra vrh, a onda idemo Mladosti koja dere sve redom, pa nam dolazi Jajce koje je mlatnulo i Sarajevo i nisu uopste naivni, pa idemo Radniku, koji ce se svetiti Ćeli, pa onda derbi i ponovo sve u krug. :D Daj Boze da ugrabimo prvih 6 kako je krenulo. :P
Drama, a trebalo do lige za prvaka biti formalnost. Kakav fijasko.

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:35 pm

:shisha:

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:48 pm

LARS1921 je napisao/la::shisha:

slika
Ko je ovaj mali iza?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:50 pm

Omar500 je napisao/la:

slika
Ko je ovaj mali iza?
Jedan što unosi Nemir :ganja:

Ko će mu ga znati haha

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:52 pm

Omar500 je napisao/la:

slika
Ko je ovaj mali iza?
Msm da je onaj moj Osmanovic :shisha:

boccaccio
Kontakt:

ned avg 28, 2016 8:59 pm

Tako je. Tim. To je bitna rijec i ona odrazava ono sto mi danas nemamo. Kao cjelinu. Pojedinacan izgled igraca kao forma je vazan, ali tim igra i cini da se desavaju pobjede. Tim je rijec koja se mora posloziti u praksi i uciniti individualni kvalitet jednom cjelinom, kako bi svi zajedno porasli. Mislim da to moramo ispocetka. Slavko ce zaista imati mnogo posla.

Nas je u zadnjoj utakmici nosila losa karma. To ti se desi kad si bezobrazan. Mislim na igrace. Hajmo biti bezobrazni par utakmica, pa cemo sad ovu da dobijemo. Eto ti sad. Neces. Zato sto nisi iskren prema samom sebi prije svega. Zato sto se nisu pogledali u ogledalo i malo zamislili oko svega. Zato sto nisu bili posteni prema svom klubu i prema svojim navijacima, prema ljudima u klubu. Sad, i kad hoces da pobijedis, ne mozes. Nisi tim. Izgubio si ga bezobrazlukom. Izgubio si ga nedostatkom karaktera. Neslogom. Ne igranjem za boju koju nosis.

Biti dio tima znaci ponuditi svoj kvalitet jednoj cjelini. Rasti u tom smislu kako bi se radom na kraju svi zajedno radovali. Kao jedan. Posvetiti se treninzima i saradjivati sa razlicitim karakterima, uklopiti se i postati ono sto se od tebe ocekuje. IGRAC ZELJEZNICARA.

Ime nije vazno, trener nije vazan. Klub je taj koji je vazan. Slavkine rijeci. Dobiti platu u Zelji danas znaci zivjeti mirno, sportski,ali spokojno, jer je redovna a dobra. To im je uprava obezbjedila tako. Uprava im je obezbjedila i sve ostalo. Mir pred utakmicu, da se mogu skoncentrisati, uprava im je obezbjedila slogu navijaca, koji im i kada ne ide daju podrsku. Jeste, i to su im obezbijedili. Jer su dali navijacima do znanja da zele napraviti nesto dobro od kluba, da pokusavaju, da se bore na vise frontova kako bi zastitili ime i podigli brend, a to je navijac prepoznao. Igrac je sportski alat kluba, najvazniji tocak uspjeha. Niz takvih igraca na individualnom nivou koji je za nase prilike sasvim solidan, daje za pravo svakom navijacu da napise kritiku na ovakve rezultate tj. nerezultate. Zasto se to desava kada je sve oko tih igraca uradjeno da bi oni ustvari postigli najbolji rezultat ? Igraci su odlucili da ne budu tim, nego da ostanu individualci, ili da naprave vise timova unutar jednog tima. Pa jedan tim na terenu hoce, a jedan tim se dvoumi da li ce ili nece. Zasto? Los karakter.
I onda kada svi odluce da hoce, jer je doslo do promjena koje igracima vise nece davati garant u buducnosti da ce ostati u klubu i sa ovim platama, onda te nece pobjeda. Stize te karma koju si napravio oko sebe.

A Zeljo kao Zeljo je u biti jednostavan klub. Sve oko njega je jednostavno. Zato je i tako savrsen za nas. Izadji na teren sa podignutom glavom. Kao igrac, u jednom timu. Bori se za boju dresa, trci i daj sve od sebe. Djeluj kao tim. Budi Zeljo ! Jer je Zeljo izgradjen od timskog djelovanja. Tim je odrzao Zelju. Tim je napravio filozofiju. Tim je poveo raju . Tim je izgradio Grbavicu. Tim ce je opet izgraditi. Tim kao Tim je Zeljin covjek, tu je taj gen, covjek, radnik, porodica, spoje se u Tim. Biti dio tima je najljepsa cinjenica koja traje sto godina.
I to igraci imaju i moraju danas da shvate. Ako si postigao dovoljno profesionalan nivo da mozes igrati za ovu filozofiju, onda tu filozofiju moras da prihvatis u cjelosti, bez obzira koliko si kao individualac dobar i bitan po klub.
Slavko Petrovic ce morati to pronaci u njima. Iznijeti na povrsinu. On ne smije razmisljati na Kosticev nacin. To se bar sada vidjelo. Kada i ako to shvate, ovaj igracki kadar ima potencijal da bude jako dobar i povoljan po sve nas. Ja sam ,eto, ubijedjen u to. Ukoliko to ne bude, mislim da ce onda igraci ovaj put shvatiti nesto drugo. Da nisu pozeljni biti vise u Zelji. I to je to. Nista vise, nista manje. Igraci su na potezu, trener je to dobro kazao. Trener ce im sigurno pomoci da pronadju taj put. Stvarno je do igraca. Nadam se da ce shvatiti i od kraja ove prijeko potrebne pauze , poceti djelovati kao Tim, da bi mogli igrati u Zelji. A onda je to put koji vodi u pobjede. Onda se lako vratiti u zadovoljstvo.

Zeljo, Zeljo, moj Zeljo...Bas te Volim !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:01 pm

Omar500 je napisao/la:

slika
Ko je ovaj mali iza?
Od sutra prvotimac :lol:

Dr. Adzem
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:03 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

slika
Ko je ovaj mali iza?
Ooo Stilic Semir
Cuva Bog Zelju svog!

Brkoo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:09 pm

@Boccaccio, :klanjase2: :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:12 pm

Omar500 je napisao/la:

slika
Ko je ovaj mali iza?
Ovaj mali je zadnji trening bio sa prvim timom nisam siguran kako se zove.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:15 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Ko je ovaj mali iza?
Ooo Stilic Semir
Mali i jest ljevak i igra 10. :shisha:
Prije driblao u trku, ubjedljivo kod nas najbolji igrac svoje generacije. Nadat se da se opametio i da zivi sportski iako nisam tako cuo..

@Simao, jesi siguran, jer slao sam sliku drugovima svojim i svi govore da jes Osmanovic, ali kadet je on, ne vjerujem da je mogao igrati s prvim timom. Ako nije on, onda lice bas mnogo.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:16 pm

bokacoooo majstore bokacooo majstore

fk1921

ned avg 28, 2016 9:18 pm

@irfo gdje taj GS? Izadjel ti s onom malom? :mrgreen:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

salle86
Kontakt:

ned avg 28, 2016 9:21 pm

boccaccio je napisao/la:Tako je. Tim. To je bitna rijec i ona odrazava ono sto mi danas nemamo. Kao cjelinu. Pojedinacan izgled igraca kao forma je vazan, ali tim igra i cini da se desavaju pobjede. Tim je rijec koja se mora posloziti u praksi i uciniti individualni kvalitet jednom cjelinom, kako bi svi zajedno porasli. Mislim da to moramo ispocetka. Slavko ce zaista imati mnogo posla.

Nas je u zadnjoj utakmici nosila losa karma. To ti se desi kad si bezobrazan. Mislim na igrace. Hajmo biti bezobrazni par utakmica, pa cemo sad ovu da dobijemo. Eto ti sad. Neces. Zato sto nisi iskren prema samom sebi prije svega. Zato sto se nisu pogledali u ogledalo i malo zamislili oko svega. Zato sto nisu bili posteni prema svom klubu i prema svojim navijacima, prema ljudima u klubu. Sad, i kad hoces da pobijedis, ne mozes. Nisi tim. Izgubio si ga bezobrazlukom. Izgubio si ga nedostatkom karaktera. Neslogom. Ne igranjem za boju koju nosis.

Biti dio tima znaci ponuditi svoj kvalitet jednoj cjelini. Rasti u tom smislu kako bi se radom na kraju svi zajedno radovali. Kao jedan. Posvetiti se treninzima i saradjivati sa razlicitim karakterima, uklopiti se i postati ono sto se od tebe ocekuje. IGRAC ZELJEZNICARA.

Ime nije vazno, trener nije vazan. Klub je taj koji je vazan. Slavkine rijeci. Dobiti platu u Zelji danas znaci zivjeti mirno, sportski,ali spokojno, jer je redovna a dobra. To im je uprava obezbjedila tako. Uprava im je obezbjedila i sve ostalo. Mir pred utakmicu, da se mogu skoncentrisati, uprava im je obezbjedila slogu navijaca, koji im i kada ne ide daju podrsku. Jeste, i to su im obezbijedili. Jer su dali navijacima do znanja da zele napraviti nesto dobro od kluba, da pokusavaju, da se bore na vise frontova kako bi zastitili ime i podigli brend, a to je navijac prepoznao. Igrac je sportski alat kluba, najvazniji tocak uspjeha. Niz takvih igraca na individualnom nivou koji je za nase prilike sasvim solidan, daje za pravo svakom navijacu da napise kritiku na ovakve rezultate tj. nerezultate. Zasto se to desava kada je sve oko tih igraca uradjeno da bi oni ustvari postigli najbolji rezultat ? Igraci su odlucili da ne budu tim, nego da ostanu individualci, ili da naprave vise timova unutar jednog tima. Pa jedan tim na terenu hoce, a jedan tim se dvoumi da li ce ili nece. Zasto? Los karakter.
I onda kada svi odluce da hoce, jer je doslo do promjena koje igracima vise nece davati garant u buducnosti da ce ostati u klubu i sa ovim platama, onda te nece pobjeda. Stize te karma koju si napravio oko sebe.

A Zeljo kao Zeljo je u biti jednostavan klub. Sve oko njega je jednostavno. Zato je i tako savrsen za nas. Izadji na teren sa podignutom glavom. Kao igrac, u jednom timu. Bori se za boju dresa, trci i daj sve od sebe. Djeluj kao tim. Budi Zeljo ! Jer je Zeljo izgradjen od timskog djelovanja. Tim je odrzao Zelju. Tim je napravio filozofiju. Tim je poveo raju . Tim je izgradio Grbavicu. Tim ce je opet izgraditi. Tim kao Tim je Zeljin covjek, tu je taj gen, covjek, radnik, porodica, spoje se u Tim. Biti dio tima je najljepsa cinjenica koja traje sto godina.
I to igraci imaju i moraju danas da shvate. Ako si postigao dovoljno profesionalan nivo da mozes igrati za ovu filozofiju, onda tu filozofiju moras da prihvatis u cjelosti, bez obzira koliko si kao individualac dobar i bitan po klub.
Slavko Petrovic ce morati to pronaci u njima. Iznijeti na povrsinu. On ne smije razmisljati na Kosticev nacin. To se bar sada vidjelo. Kada i ako to shvate, ovaj igracki kadar ima potencijal da bude jako dobar i povoljan po sve nas. Ja sam ,eto, ubijedjen u to. Ukoliko to ne bude, mislim da ce onda igraci ovaj put shvatiti nesto drugo. Da nisu pozeljni biti vise u Zelji. I to je to. Nista vise, nista manje. Igraci su na potezu, trener je to dobro kazao. Trener ce im sigurno pomoci da pronadju taj put. Stvarno je do igraca. Nadam se da ce shvatiti i od kraja ove prijeko potrebne pauze , poceti djelovati kao Tim, da bi mogli igrati u Zelji. A onda je to put koji vodi u pobjede. Onda se lako vratiti u zadovoljstvo.

Zeljo, Zeljo, moj Zeljo...Bas te Volim !
Alal ti vjera ljudino kako ti pišeš
Mislim svi mi većinom ovako razmišljamo ali kako ti sve pofataš u jedan post :pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava