Minjore je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Minjore je napisao/la:Ja hocu Sabanadzovica s prvim timom !
Haha neznam jesi li ozbiljan ili ne, ali ako vecina ovdje place kako Zeric nemoze meda fizicki u A-timu, pa sta bi onda rekli za Anela...

Ma jarane momku je haman 18 godina, od Amira si napravio igraca u tim godinama. Necemo cekati da momak napuni 20 i slati ga na posudbe i da ostane prosjecan igrac za PL BiH, a ja jucer moram gledati Dzenisa na CMF-u kome je ta pozicija isto ko da si stavio Kosorica na cmf.
Vala kad Halvadzic, Husic, Bevab i ostali mogu igrati, moze i on.
Danas sam baš gledao tekmu juniora protiv Zrinjskog iz zadnjeg kola, i posebno sam obratio pažnju na njega jer neko reče da je priključen treninzima prvog tima, i ono što sam mogao vidjeti je da to nije ni blizu Amira ili Žerića, i djeluje mi slabiji i manji od ostalih juniora, ne znam jel mlađi od njih, imal neko upućeniji u ovu djecu da nam kaže koju više, ja sam gledao samo tih 90min protiv Zrinjskog gdje je bio totalno pasivan, najviše me dojmio lijevi bek Beša ga zovu a čini mi se da je on na onoj slici onih koji su potpisali ugovor. Al iznenadila me igra juniora, baš fino posloženi, brzo igraju, ne meljaju loptu, ljepota ih bilo gledat.