VI NISTE ZELJO MI SMO ZELJO
Štila, kada bi bilo i finansijki realno da dodje, nebi odigrao 70% utakmica, nego bi bio kao povrijedjen, birao bi utakmice i mi bi to sve lijepo plačali.cikazubo je napisao/la:Štila bi itekako valjao, čovjek je veliki majstor ali je vukao loše poteze u karijeri, čovjek je u najboljim fudbalskim godinama ali ima lošu situaciju sa ponudama jer nije igrao u apoelu a svi su već odardili pripreme, počeli nacionalna prvenstva itd.. Sigurno je da bi bio svemirski brod u ovoj premijer ligi i s Mićom naš najbolji igrač.
Zadnja dva prelazna roka smo uspjeli, mozemo i iduci.1921.ba je napisao/la:nije ovo manager da se otjera 10 igraca, to ne moze ni na igrici tek tako
Nažalost i jest bio u pravu. Teška srca mu to priznajem. Prvi put kad je to spomenuo mislio sam da je budala i da nije normalan a na kraju sam ja to ispao jer sam mu kontrirao, pa čak ga i ismijavao!1921.ba je napisao/la:druga stvar sad se zalite na deju i FM a prije ar mjeseci se oko toga sprdalo i kontriralo neandratalcu a ispade covjek sve u pravu