Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 9:38 pm

Ošutali smo na gol, dali smo gol, osvojili smo bod. Ide na bolje :)
Preko pauze ozbiljno raditi da bismo vidjeli rezultate. Podlogu imamo, psihu nemamo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

sub avg 27, 2016 9:39 pm

fk1921 je napisao/la:I kako da ne prozivam Bekrica? On je preocajan a Husicu ***** sve redom sto se moze jebat. Pintole trolleru sad dodji na temu i reci da je Bekric bio dobar a da mi pojma nemamo.
+ 1
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Charlie Sheen
Kontakt:

krajisnik87 je napisao/la:Moj slavko ima ovde truhli jabuka puna gajba,nadati se sa ces nas vratiti na pravi put.Ovo je dno dna puno smo ocekivali u rangu smo Celika,a Celik je konkurent za ispadanje.Sta je onda sa nama ?
Pogledaj tabelu sve ce ti se reci

sajo10
Kontakt:

Dolina je napisao/la:Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
Evo vako da ti kazem. Cekao sam dugo ali necu vise. Ne govorim zbog ovog meca. Ali od Dzenisa ce biti samo NULA od igraca. On nikada u fudbalu nece uspjeti i bice novi Nedo Turkovic u smislu da ce se provlaciti kroz srednje klubove u drzavi i Zeljo ce mu biti vrhunac. Dosta forsiranja njega vise. Skoro 50 utakmica je odigrao za FKZ i imao je samo jednu zapazenu a to je u Madjarskoj jer je postigao gol. Ostalo nula. Memija ako se ne poboljsa ice ce njegovim stopama. Isto vazi i za Mujagica. Trenutno NEMAMO talenta u klubu koji zasluzuje da igra za prvi tim (mozda Zeric) i dokle god to ne prihvati vecina uvijek cemo slusati tipa gdje su nasa djeca? A ma koja djeca. Sve gol propalitet. Sadikovic takodjer. Stid me je ovo pisati jer kudim igrace koji su nasi ali to je cinjenica.

Za ove "nove" igrace nemam rijeci. Nikad vise nezaigrali za nas. Nikad vise. Gledam sad ovaj penal. Pa jeli on normalan ovoliko vuci Popovica? Pogledajte molim vas... JA sam bez teksta. Dosta vise polovnjaka kojima ce Zeljo biti vrhunac karijere. Dajte nam mlade igrace pa makar propali kao sto do danas radimo. Ali ovo BOLI! BOLI....

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:40 pm

ne znam, meni ovo nije penal... kako god...
100/94/37/34 - i to je to!

voltron30
Kontakt:

Hvala Bogu pa ide pauza, glavu dajem da bi nas Krupa razmontirala na Grbavici, džaba Ćelo, kada imamo balvane u timu tipa Husić, Bevab, Dženis... pa tu dodaš kurcobolju Lendrića, veterane Stevu i Bekriju. Ćelu čeka lavovski posao, to se sada jasno vidi. Nek' mu je Bog na pomoći, a i nama s njime.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Spojiti Husića i Bevaba, dati im Kvesinu glavu i imaš savršenog lijevog beka
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Omar500
Moderator
Kontakt:

slika

Samo pisi Celo :karanje: :karanje: :karanje:
Imat ce i previse posla ispred sebe, ali sredit ce on ovo sve. Mada ce trebati dugo, dugo vremena da se napravi ekipa sa karakterom, sa pobjednickim mentalitetom. Jos nije kasno da se izbori europa. Jedva cekam da vidim ko ce da leti iz kluba!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:Jos kad sam sad vidio snimak sta je levatina uradila :psujem: :psujem: :psujem: :psujem:
Znaci imali smo pobjedu i sjeba frajer sve, ne mogu da vjerujem ! ! !
Tuzno je to kako je do tog trenutka odigrao i sta napravi na kraju.. Ocito nije dobar u glavu, frajer u 2 minute ide od ocaja do sjaja..
Ili je njeg neko prokle ili nas..

Ćelo ce imati posla, ali moraju se izbaciti amateri iz ekipe.
Dzenis sad za sad na stokrlju, Tuce odmah do njeg da se griju. Lendra ako se ne dozove isto stokrlja, valjda dodje taj Krizman. Lijevog beka ne znam ko bi igrao, nemamo igraca za tamo. Valjda Stana uleti..

Danas smo vidjeli kakav je majstor Jahic. Lazic za par minuta pokazao da je dobro lijevo krilo.

Miske daj pare Stilicu, nemamo 10 ..

Jovane, nije ni meni ..

Blackadder
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:41 pm

Mentalitet nam je luzerski, ime srozano do dna, male ekipe dolaze na Grbavicu po bodove, loš rezultat nam je postao svakodnevnica. Ovdje treba raditi totalni remont ekipe jer su za ovaj ponižavajući period ostali nekažnjeni, štaviše dobili su podršku - zeleno svijetlo da budu gubitnici. Ako već ne poštuju ime "Željezničar" i nas plave bolesnike koji živimo za isti, treba da nas se plaše. Nažalost, zakazali smo po tom pitanju, kad smo trebali biti najglasniji. Ćelo pomagaj kako znaš i umiješ...

Dolina
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:Spojiti Husića i Bevaba, dati im Kvesinu glavu i imaš savršenog lijevog beka
:rofl: :rofl: :rofl:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

kakav mrtvi beganovic i karijera, ima frajer 300 kila i da pravi karijeru, nek se odma prebaci u wwe, memija nek kospice prodaje

ChWilla
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:42 pm

dabogda te oni kojima duguješ lovu uhvatili i majci poslali u pet različitih preporučenih pošiljki...

MRŠ IZ ŽELJE MAJMUNE!
gradi željo boli te *****

Whisperer

Eisenbahner1921 je napisao/la:Spojiti Husića i Bevaba, dati im Kvesinu glavu i imaš savršenog lijevog beka
stanic kakav god bio bolji je od oboice skupa, lazic strasan, nama treba 10 u vidu stilica .. rastjerat ove manekene i bice bolje
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tavas1921
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:ne znam, meni ovo nije penal... kako god...
:lol: dje ba nije penal :lol: :lol:

Brkoo
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:43 pm

I kaze Slavko ne trebaju nam pojacanja hahahah
Poslije ove utakmice sam siguran da nije bio bojkot u pitanju nego su nam igraci limitirani do bola. Ko je bio ta pametnica da da Husicu ugovor do 2019-te godine, vrh debilizma, Beganovicu i Bevabu isto bih dao ispisnice, amateri klasicni, boli me briga sto je nase dijete, idi begane u picku materinu samo budi dalje od Zelje, nista fudbalsko nemas, zabio gol ferencvarosu i poletio do neba, Bekric do gola ocajan :oops1:
Ako Zrinjski ostvari pobjedu veceras bjezi nam 8 bodova, ej 8 bodova nakon 7 kola :oops1: :evil:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

Eisenbahner1921 je napisao/la:Ošutali smo na gol, dali smo gol, osvojili smo bod. Ide na bolje :)
Preko pauze ozbiljno raditi da bismo vidjeli rezultate. Podlogu imamo, psihu nemamo
E baš tako, nekim igračima je fakat propuh u glavi ogroman. ĆELO YEBI IM KEVE!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

Molimo vas da ne psujete igracima, postoji i drugi nacin da se izrazi nezadovoljstvo.

NE DAJTE GOVNARU U AUTOBUS, OSTAVITE GA U KOCKARNICI YEBEM LI MU MAJKU KOJA GA OKOTI !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub avg 27, 2016 9:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.

shzna
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:44 pm

Dženis, Husić ispisnica.
Ajzea je napisao/la:Molimo vas da ne psujete igracima, postoji i drugi nacin da se izrazi nezadovoljstvo.
Hematom na glavi?
Zadnja izmjena: shzna, dana/u sub avg 27, 2016 9:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1987

fcz
Kontakt:

sub avg 27, 2016 9:44 pm

Dolina je napisao/la:Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
Koji bolan laksi raspored? Krupa koja razmontira Slobodu, Metalleghe koji se popisa po zvrkovima nasred njihove livade i Radnik s kojim imamo skor 1:846?? Ako budu igrali isti ovi invalidi, ne ocekujem nista osim novih blamaza za klub.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava