Preko pauze ozbiljno raditi da bismo vidjeli rezultate. Podlogu imamo, psihu nemamo
+ 1fk1921 je napisao/la:I kako da ne prozivam Bekrica? On je preocajan a Husicu ***** sve redom sto se moze jebat. Pintole trolleru sad dodji na temu i reci da je Bekric bio dobar a da mi pojma nemamo.
Pogledaj tabelu sve ce ti se recikrajisnik87 je napisao/la:Moj slavko ima ovde truhli jabuka puna gajba,nadati se sa ces nas vratiti na pravi put.Ovo je dno dna puno smo ocekivali u rangu smo Celika,a Celik je konkurent za ispadanje.Sta je onda sa nama ?
Evo vako da ti kazem. Cekao sam dugo ali necu vise. Ne govorim zbog ovog meca. Ali od Dzenisa ce biti samo NULA od igraca. On nikada u fudbalu nece uspjeti i bice novi Nedo Turkovic u smislu da ce se provlaciti kroz srednje klubove u drzavi i Zeljo ce mu biti vrhunac. Dosta forsiranja njega vise. Skoro 50 utakmica je odigrao za FKZ i imao je samo jednu zapazenu a to je u Madjarskoj jer je postigao gol. Ostalo nula. Memija ako se ne poboljsa ice ce njegovim stopama. Isto vazi i za Mujagica. Trenutno NEMAMO talenta u klubu koji zasluzuje da igra za prvi tim (mozda Zeric) i dokle god to ne prihvati vecina uvijek cemo slusati tipa gdje su nasa djeca? A ma koja djeca. Sve gol propalitet. Sadikovic takodjer. Stid me je ovo pisati jer kudim igrace koji su nasi ali to je cinjenica.Dolina je napisao/la:Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.
Tuzno je to kako je do tog trenutka odigrao i sta napravi na kraju.. Ocito nije dobar u glavu, frajer u 2 minute ide od ocaja do sjaja..Omar500 je napisao/la:Jos kad sam sad vidio snimak sta je levatina uradila![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci imali smo pobjedu i sjeba frajer sve, ne mogu da vjerujem ! ! !
Eisenbahner1921 je napisao/la:Spojiti Husića i Bevaba, dati im Kvesinu glavu i imaš savršenog lijevog beka
stanic kakav god bio bolji je od oboice skupa, lazic strasan, nama treba 10 u vidu stilica .. rastjerat ove manekene i bice boljeEisenbahner1921 je napisao/la:Spojiti Husića i Bevaba, dati im Kvesinu glavu i imaš savršenog lijevog beka
jovanmaksimovic je napisao/la:ne znam, meni ovo nije penal... kako god...
E baš tako, nekim igračima je fakat propuh u glavi ogroman. ĆELO YEBI IM KEVE!Eisenbahner1921 je napisao/la:Ošutali smo na gol, dali smo gol, osvojili smo bod. Ide na bolje
Preko pauze ozbiljno raditi da bismo vidjeli rezultate. Podlogu imamo, psihu nemamo
Hematom na glavi?Ajzea je napisao/la:Molimo vas da ne psujete igracima, postoji i drugi nacin da se izrazi nezadovoljstvo.
Koji bolan laksi raspored? Krupa koja razmontira Slobodu, Metalleghe koji se popisa po zvrkovima nasred njihove livade i Radnik s kojim imamo skor 1:846?? Ako budu igrali isti ovi invalidi, ne ocekujem nista osim novih blamaza za klub.Dolina je napisao/la:Dovest će ovo Čelo u red. Vidi se napredak ma kakav god da je. Blagojević najviše falio. Sa njim bi ovo bila druga utakmica. Dženis poslati na posudbu, sa njim je onako igrač manje. Sa Jahićem je ovo drugi tim. On i Bocco tandem. Borili su se. Nekad nam se ovo mora vratiti. Odoh vani negdje pivu mlatnut, izgubio sam litru tečnosti. Prvenstvo dugo, ide nam lakši raspored. Ma biće ovo OK. Ja zadovoljan ma kako to zvučalo, zadnjih pola sata nam daje nadu.