i bacat ce se i paliti, adioModel1964 je napisao/la:KO BUDE BACAO I PALIO BAKLJE, NA BILO KOJI NAČIN VRIJEĐAO IGRAČE ŽELJE I GOSTUJUČE EKIPE SEBE NEK NE NAZIVA MANIJAKOM.
Ista stvar i samnom, nisam auto imao gdje ostaviti, pola sata u redu stajao.cipiripi je napisao/la:Ljudi haos je pred stadionom za karte ja sam 20 minuta stajao u redu da kupim djeci karte zato ko nema karte neka porani
Ja maloprije došao da uzmem, nije tolika gužva-za 10 minuta došao do karte.voltriz je napisao/la:Ista stvar i samnom, nisam auto imao gdje ostaviti, pola sata u redu stajao.cipiripi je napisao/la:Ljudi haos je pred stadionom za karte ja sam 20 minuta stajao u redu da kupim djeci karte zato ko nema karte neka porani
preselite se bliže!likusa je napisao/la:sta cemo mi koji smo dalje
Rado ali najskuplji su stanovi na Grbavicipsihopata je napisao/la:preselite se bliže!likusa je napisao/la:sta cemo mi koji smo dalje
Onda te moramo udati za nekog ko zivi na Grbavicilikusa je napisao/la:Rado ali najskuplji su stanovi na Grbavicipsihopata je napisao/la:preselite se bliže!likusa je napisao/la:sta cemo mi koji smo dalje
I ja evo prije 20 min je kupio, jaran iso jutros kaže guzva idi požuri nestat ceFaruk TM´87 je napisao/la:Odem danas oko 12 da kupim kartu, red je toliki bio da sam mislio da će nestati karti, i da neću do sutra na red doći. Vratim se oko pola 2 nigdje nikog. Valjda se raja prepala da ne nestane hahaha![]()